Bu ve benzeri maçlar senede 1 olur 3 olur 5 olmaz. Ama gel gör ki oyunda 3 maçtan 1 rahatlıkla böyle sonuçlanabiliyor. Oyun cidden aşırı sorunlu. Merak ediyorum bu adamlar 1 sene boyunca ne iş görüyor? Eski oyunun üzerine sözde 3-5 yenilik ekleyip, oyunu daha da karmaşıl hale getirmekten başka ne iş yapıyorlar hakikaten merak ediyorum. Şuan piyasaya sürdükleri oyun yerine FM12 türkçe dil seçeneğini ekleyip ara yüzü değişip yeni oyun diye sunsalar havada kaparım FM14 görünce. Şirket sürekli eski versiyonları aratır duruma geldi. Yani bunu becerebilmek cidden planlı ve organize bir beceriksizlik ister, sanki birileri bilerek, kasıtlı olarak oyunu berbatlaştırma çabasında gibi. Anlam veremiyorum yaptıklarına. Çok mantıksız ve saçma hareket ediyorlar.
Turu geçtim oyunu kapadım , kariyer hikayeleri bölümünde takip ettiğim kariyerlerin neredeyse tümünde normal bir sonuç yok 7-3 / 5-4 / 4-3 / 5-2 hepsi +7 bu maçtan bir önceki turda rakibi evimde 9-1 ile geçtim orada 9 atan oyuncular biranda ne oluyorsa yarım metreden gol atamıyor o yarım metreden gol atamayan oyuncuyu ben FG yapsam nolur YF yapsam nolur adamları yakın mesafeden şut manyağı yapıyorum ama 2 metreden kuşları vuruyorum öte yandan rakip 40 metreden asıyor güncellemede düzelmezse oynanmaz Beta şuanki güncellemeden çok daha iyiydi
Bursaspor 2 - 0 Zultewaregem
Şuan Karşıyaka ile kariyer yapıyorum fena gitmiyoruz.
Maç motorunda eksik yok mu ? Hata yok mu ? Bunlar diz boyu, ancak son senelerde bu durum klasikleştiği için artık taktik yaparken tamamen motorun senaryosunu okuyup ona göre taktik oturtmaya çalışıyorum, daha önce genel başlıkta da dediğim gibi realiteden ne kadar uzak durursanız, istediğinizi elde etmeye o kadar yakın olursunuz.
...