Quote Originally Posted by marlo41 View Post
Hazır ol şimdi yöneticiler gelecek ve dediklerinin hepsini mantığa bağlayan şeyler yazıp seni haksız çıkaracaklar.

Bir Turksportal klasiği..
Yöneticiler arasında bu oyunu benden daha fazla eleştiren biri var mıdır bilmiyorum ama kalkıp da bunları buraya yazman ön yargılı olduğunun göstergesidir.

Araştırma forumu için, oyuncular tartışıldığında araştırmacılar kendilerine göre savunabilir oyunu ama burada bana oyundaki saçma hataları senin dediğin gibi "mantığa bağlayan" bir şekilde savunan bir yazı gösterirsen söylediklerinin temelinin sağlamlığını da görmüş oluruz.

Aksi taktirde yazdıkların ön yargı ile karışık, çamur atma gibi bir şey olarak havada kalır.

Flammable çok doğru şeyler yazmış. Lisedeyken okul bitsin de bir an önce eve gidip cm01-02 oynayayım derdim. Şimdi ise fm12'den sonra oyunu oynama isteğim pek kalmadı bu hatalar yüzünden.

SIgames bir blizzard değil. diablo 3 kaç kere ertelendi sırf "adam gibi bir oyun sunalım" anlayışı güdüldüğü için. SIgames "Size fm 16'da hatasız bir maç moturu sunmak istediğimiz için, fm 15'i çıkartmayacağız" dese kim isyan eder ki bu duruma? Herkes SIgames'in arkasında durur. Ancak hatalı ya da hatasız oyunun hatrı sayılır kemikleşmiş bir alıcısı var. Kemikleşmişten kastım, bir diziye bağlanırsınız, dizinin konusu baymaya başlar ama ilk sezonun hatrına izlemeye devame dersiniz ya. İşte siz o dizinin kemikleşmiş seyircisi olmuşsunuzdur. Bu oyunun da kemikleşmiş oyuncuları var ve SIgames hem buna, hem de rakipsiz olmasına güvenerek oyunu her sene maç motorundaki hatalar tam düzeltilmeden çıkartma rahatlığını kendinde görüyor.

her sene maç motornun belini Şubat'ta doğrultur oldular. Şubat'ta çıkartsınlar oyunu o zaman.