Yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar..Takım olarak gerçekten çok iyi ilerliyoruz bu beni bile şaşırttı..Bu durumdan dolayı hile veya oynama yaptığımı düşünenler olabilir..Ama sizi temin edebilirim ki ben hile ile bu oyunu oynamam..Ve çevremde ki beni tanıyan insanlar da bu konuda ne kadar hassas olduğumu bilir..

Sırada ki rakibimiz hücum hattı çok etkili olan Ankaraspor'du.İlk dk'da golü bulunca oyun anlayışımızı kontra yaptık..
Kalede Şener devleşti, forvette ise Pedriel..

Evimizde en çok zorlandığımız maçtı..Bunun da başlıca sebebi ayağa pas oynayan bir ekip olduğumuz için bize zorluk çıkaran yoğun yağmurdu..

Pedriel'in yine yıldızlaştığı bir maç daha..Onu alırken joker oyuncum olarak oynatmayı planlıyorum ; çünkü hücum hattının her bölgesinde oynayabiliyordu..Ama yaptığı katkı o kadar büyüktü ki, bu kadar etkili olmamızın en büyük sebeplerinden birisi oldu..
17 maça çıkan oyuncu tam 17 gole imzasını attı..

Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkmasını beklediğimiz BJK 1-2 oyuncu haricinde as takımı ile sahaya çıktı..Yine de çok güzel bir oyun ortaya koymuştuk..Ama 2.yarının başlaması ile Keremcan'ın yaptığı 2 hata ve Oğuzhan'ın yaptığı 2 asistle maçtan yenik ayrıldık..Ama her zaman yanımızda olan muhteşem seyircimiz bizi ayakta alkışladı..