1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: avrupada basarı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bence hemen atarlanma ve taktikte bir sorun varmı diye incele ligde iyi top oynayabilirsin çünkü rakip takım senin liginden ve rakibi tanıyosun ama avrupada oynayacağın takım yabancı onun taktiğinin analizini yapman lazım yenildiğinde atarlanmayıp hemen ben nerede hata yaptım diye incelemen lazım oyunculara ve oyuna suç atmaktansa nerde yanlış var nasıl düzelteceğim gibi çözüm araman lazım yoksa her Avrupa maçında bunları yaşarsın !

Nesil
    2013
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Bence hemen atarlanma ve taktikte bir sorun varmı diye incele ligde iyi top oynayabilirsin çünkü rakip takım senin liginden ve rakibi tanıyosun ama avrupada oynayacağın takım yabancı onun taktiğinin analizini yapman lazım yenildiğinde atarlanmayıp hemen ben nerede hata yaptım diye incelemen lazım oyunculara ve oyuna suç atmaktansa nerde yanlış var nasıl düzelteceğim gibi çözüm araman lazım yoksa her Avrupa maçında bunları yaşarsın !
    sana katılıyorum taktik de büyük ihtimalle sorun var açıkcası, 27 yaşında bir abim olduğun için hakkım yoksana kızmaya ama bu kadar sinire gerek yok . Ayrıca bug olduğunu düşünoyarsan yeni oyun aç dene ..
    Last edited by Onbir : 09.Kasım.2013 at 20:33

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Angry

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    kardesım denemedigim taktik kalmadı afedersın mal avrupa takımları bıle gelıp atıyolar rahatca gol taktik falan sokumuyo bır takım nasıl ligde 5-6 atıp avrupada zwolle diye bir takımdan 4 yer bana bunun acıklamasını yap once sen zwolle kimdir yaa sırf sansmı acaba dıye oyunu yedekleyip tekrar oynadım aynı takımla sonuc ne oldu dersın yıne yendi 3-1 beni zwolle saka gibi yaa avrupada mac kazanılmıyo

Mesaj Yetkileri