Quote Originally Posted by serwan View Post
Bence beta tesadüftü sonra baktılar beklenti yükseliyor hemen patch çıkarıp eski alıştığımız saçma haline döndürdüler

Yalnız oyun cidden çok ilginç yahu. Bir türlü çözemedim; nasıl bir maç motoru, ne yapmaya çalışmışlar; leblebi gibi gol oluyor. Gerçekten engellemek imkansıza yakın. Beta cidden iyiydi, ne hale geldi.

Duran toplarda ciddi problem var. Bir kornerde 2 CCC + 2 Half Chance verdiğimi bilirim(karambol falan oluyor). Tek maçta 5 tane sırf benim direkten dönen topum olduğunu bilirim. Şimdi duran toplar savunması çalıştır demeyin 6 ay oynadım; taktiği oturtmak amaçlı(bakalım düzelecek mi dedim). Yok arkadaş, olmuyor. Bir maç olsa göz yumarsın ama özellikle duran toplar penaltı gibi bir şey olmuş. Bir maçta sırf duran toplardan 3 gol yediğimi bilirim ki bu en fazla göze batanı. Eğer bir maçta gol yemişsem o gol çoğunlukla duran top. Eee ben de atıyorum. Maçlar duran top savaşlarına dönüyor. Aslında direk maçı yapmadan kornerleri, frikikleri falan kullanalım. 5'er tane kullansınlar, en çok atan kazansın.

Duran topta(hücum) kaleciyi sıkıştır dediğim adamın gelip benim kalecimin yanında beklemesi de ayrı komedi.

Bir kez başıma çok ilginç bir olay geldi. Bana karşı kullanılan bir frikikte bekler kale direğinin orada bekliyor, 1 kişi hariç herkes ceza alanı yayının orada kümelenmiş. O farklı kişi de rakipten bir kişi ve ceza alanı yayı ile kalenin tam ortasında. Top haliyle ona kesiliyor o da rahatça golü atıyor. Bunu yaşadığım takım amatör takım değil ki amatör takım bile böyle gol yemez ama oyunda görebiliyoruz. Daha ne yediğim/attığım saçma sapan goller var ama tek tek yazmayayım. Onların küçükte olsa gerçekte olma ihtimali olabilirdi.

Sadece bende mi bu durum var derdim ama herkes şikayetçi olduğuna göre tek değilim.

Ben de almayayım diyordum FM 2013'den sonra ama fiyatına da kanıp aldık. Hiç kariyere başlayamadım çünkü oyun şu durumda oynanamayacak halde. Her sene yaptıklarını yine yaptılar. Bravo cidden. Hakkını vererek oynadığım oyun sadece FM kaldı. Onu da yavaş yavaş gömsem mi ne yapsam bilemedim.