Liverpool'da Hareketli Saatler

Ligi bitirdikten sonra oyuncularını tatile yollayan Neil kendisi boş durmuyor. Ekibiyle harıl harıl çalışan ve genç yetenkleri takıma kazandırmak için uğraşan Neil, kendisine verilen transfer bütçesine yetersiz kalacağı için takımdan ayrılacak oyuncular belirlendi. Yaklaşık 100 milyon £ yakın bir oyuncu satışı gerçekleşeceğini açıkladı. Geçen sene beklenen verimi alamamasına rağmen ilk 11'in değişmeyen oyuncusu olmasına rağmen ortalaması 7'in üzeri olmadığı için takımdan ayrılacaklar. Daha sonra yaşı 29 yani 30'a adım atan oyuncuları elden çıkartarak iyi bir gelir sağlanacak. Daha sonra takıma genç oyuncular alınarak geleceğe yatırım yapılacağını açıklandı.

Genç oyuncuların öncesinde takıma bir tane yaşlı kurt katılacak. Bu yaşlı kurtu daha sonra açıklanacağı söylendi. İngiltere'nin efsane yaşlı kurtu!

Genç Akademesi

Genç tesislerin kalite olarak 1 seviye düşürülmesi ardından Neil harekete geçti. Yönetim kurulıundan toplantı isteyen ve bu toplantıda külüp hakkında geleceğe yatırım için birçok konu görüşülecek. Daha sonra gençlere yönelik personel takımı kurularak gençlere gerekli ihtiyaç ve gerekli eğitim sağlanacak. Neil'in yakın arkadaşlarından aldığımız bilgiye göre geçen sene ki taktiksel hatalara düşmeyeceği gibi gençlerle ilgisiz kalmayacağını öğrenildi. Gençlere bu sene daha çok önem verilerek geleceğe dev adım atılacak.

Takım Uyumu

Gelecek sezon veya sezonlarda en büyük sıkıntı takım uyumu olacak. Yeni oyuncular ile tamamiyle yeni iskelet oluşturacağı gibi bu oyuncuların birbirine uyum sağlaması gerekecek. Bunun için antremanda ekstra olarak takım uyumu çalıştırılacağını öğrenildi. Ligde zor rakiplere karşı mücadele edeceğimiz için genç oyuncuların dinamik yapısına ve asla yorulmayacak türden oyunculara ihtiyacımız olacak. Takımın kalecisinden Forvet'ine, Forvet'inden Antrenörüne kadar işe yarayamacak ve takım uyumunu yani takım moralini bozan herkes takımdan gönderilecek.