Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 39. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasaray kazanır
-
Yenilmek sorun değilde takım çok iştahsız gerçekten.Hem kopenhag hem de bu maçta geriye düşüyoruz,defansta sağa sola pas atıyoruz yavaş yavaş hareketler sanki biz öndeymişiz gibi.Bugün Galatasaray'ın oynadığı oyunun çok üzerinde oynayacak anadolu takımları var ligte.E bu adamlar niye en az senelik 1.5-2 milyon euro alıyor arkadaş? Bir farkları olması gerekmiyor mu diğer oyunculardan??Teknik direktör kim olursa olsun saha içinde oyuncular mücadele etmediği sürece istediğini yap olmuyor.Sneijder'le Drogba ile bir kaç ekstra maç kazanırız belki ama takım oyununu oturtmadığımız sürece şampiyon olamayız bu gerçeği geçen senelerde gördük.
Ayrıca Burak oynadıkça sinir katsayım yükseliyor.Artık şu adam oynamasın bir süre istemiyorum.Yav bir tane ayağında top tutamaz mı bir futbolcu?Hiç mi düzgün pas atamaz hep mi ayağından açar topu bu kadarda olmaz ama ya.Bazen özellikle sırf onu izliyorum komedi başka bir şey değil.
Eğer sneijder sakat ise bu takım direk 4-4-2 oynar başka şeylerle uğraşmanın anlamı yok.Sneijder geldiği zaman dönersin tek forvetli sisteme.Kanatlara da forvet oyuncularını koyacağına kanat oyuncuları koyarsın en azından defansa yardıma gelirler.Maçın durumuna görede forvet sokarsın niye böyle yapmıyoruz anlamıyorum.
Mesaj Yetkileri