Aynı şeyleri yüz kere söylemişizdir sanırım.
Bu sene İSTEDİĞİNİZİ YAPIN savunmanın göbeginde Chedjou Dany gibi tipler oldugu surece yediğinden fazlasını atmalısın.
Onun dışında Mancini eleştirilerine pek katılmıyorum. Belki de ilk kez FB deplasmanında dogru oyunu oynuyorduk.
Ama Chedjou çıktı ve şovunu yaptı.
Yoksa o maçı biz 0-0 götürebilseydik ki zaten FB'nin ev sahibi takım olmasına ragmen penaltıya kadar şutu bile yok, bu maçtan puan ve puanlar alma şansımız cok yuksek olurdu. Ama ne yaparsın işte kendi ayagımıza sıktık bir kez daha.
Valla o Chedjou'yu getirenin ona paraları verenin onun gelmesinde en ufak katkısı olan herkesin sorumlulugudur bu maç.
Önceki yazılarda da yazmıştım. Sadece Chedjou ve Bruno Alves'i yer değiştirelim diyorum. Şu an puan sıralaması tam tersine olurdu buna o kadar çok eminim ki zaten en az 100 kere söylemişimdir.
Biz Chedjou'yu, FB ALves'i aldığı gün zaten şampiyon belirlenmişti. Zaten ünlü bir laf vardır; "hücum maç kazandırır savunma şampiyon yapar".
Bu sadece savunma yap anlamında değildir. Şampiyon olmak istiyorsan savunmada çok dikkatli olmalısın ve iyi becermelisin demektir.
9 puan fark kapanılmayacak fark değil yani FB ligi bitirdi şampiyon oldu diyemem sadece 9 farka bakarak.
Ama bir Chedjou'ya bakıyorum bir Alves'e bakıyorum FB şampiyon oldu beyler hayırlısı olsun diyorum.
Valla sadece bu maçlık yazmıyorum bunları geldiği ilk günden beri burada gaza gelmiş hepinize yazmıştım. Yok ibrahimovic'e çalım atmış da yok Fransa'nın en iyi stoperi seçilmiş de.
Lille şu an ligin en az gol yiyen takımı beyler. 13 maçta sadece 4 gol yemişler.
Kısacası taraftarda bu kafa olduğu sürece yöneticiler taraftarın duygularıyla daha çooook oynarlar.

Alıntılı Yanıtla