1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla bu sıkıntı sadece bende mi var bilmiyorum ama karşı karşıya %100'lük en az 4-5 tane pozisyon kaçıyor her maç, sadece benim için geçerli değil rakip takım da çok kaçırıyor bu tarz pozisyonları.
    Anca kanatlardan veya duran toplardan gol bulabiliyor takımlar,öyle ki maç motoru skoru dengelemek için her türlü saçmalığa müsade ediyor.
    Kale ağzında 3 şutun direkten veya kaleciden dönmesi mi dersin,6 pastan taca vuranlar mı dersin çözemedim.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Valla bu sıkıntı sadece bende mi var bilmiyorum ama karşı karşıya %100'lük en az 4-5 tane pozisyon kaçıyor her maç, sadece benim için geçerli değil rakip takım da çok kaçırıyor bu tarz pozisyonları.
    Anca kanatlardan veya duran toplardan gol bulabiliyor takımlar,öyle ki maç motoru skoru dengelemek için her türlü saçmalığa müsade ediyor.
    Kale ağzında 3 şutun direkten veya kaleciden dönmesi mi dersin,6 pastan taca vuranlar mı dersin çözemedim.
    Bu sikinti tek sana mahsus birsey degil birader gercekten de oyun oynanmaz halde benim görüsüm böyle fm 12 mac motorunu alip koysalar oyunu daha iyi olurdu oyun ama sevgili SI illa bizleri cileden cikaracak böyle sacma sapan mac motoruyla

Mesaj Yetkileri