Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 143 sonuç

Konu: Beşiktaş Seninle Ölmeye Geldik. Beşiktaş...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Pektemek'de gitmiş hadi bakalım.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Pektemek iyi fiyata gitmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlk 5 haftalık değerlendirme:

Sezona oyun olarak iyi başlamasakda skor anlamında iyi başladık. İlk 2 hafta Mustafa Pektemek'in golleriyle hayat bulduk ancak Mustafa takımdan ayrıldıktan sonra sahneye Ramon Motta çıktı ve Fenerbahçe maçını tek başına aldı. Yeni transfer Fierro ise ilk 4 maçı kaçırdı sakatlıktan dolayı sahaya çıktığı ilk maçta ise golle tanıştı.

İlk 2 maçta rakiplerimiz daha üstün oynadı, sahaya istediğimiz gibi yayılamadık ama Fenerbahçe maçıyla birlikte sahaya hükmetmeye de başladık ve 5 hafta sonucunda 13 puana ulaştık.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

İlk 5 hafta çok iyi geçmiş. FB galibiyeti olmamış :sigara: :çay:

Elazığ'da olmamış

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

İlk 5 haftayı mağlubiyetsiz kapatmak çok iyi olmuş

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kayseride takılmışsın (benim takımım ama yinede mükemmel başlamıssın bursa-fb zor maçlar iyi geçmişsin.

Mustafa gollerini atarak gitmis Ilk 5 haftayi guzel gecirmissin

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Çok iyi başlangıç yapmışız umarım devamı gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kendi sahamızda Sivas'a diş geçiremedik ama acısını Eskişehir deplasmanında çıkardık. Uzun zamandır Kerim'in arkasında yedek bekleyen Olcay'ı Eskişehir maçında ilk 11 başlattık ve 2 gol 2 asist ile yüzümüzü kara çıkartmadı.

Jem'den gelen kötü haber ile sarsıldık yerine kimin oynayacağına henüz karar vermedim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Biraz fazla pozisyon veriyoruz gibi ama aynı şekilde hücum tarafında da çok pozisyona giriyoruz iyi sonuçlar

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

6-2 maç iyiymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

6-2 olarak değil de 2-6 olarak düşünün sonuçta Eskişehirde oynadık maçı, tarifeye uygun

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    6-2 olarak değil de 2-6 olarak düşünün sonuçta Eskişehirde oynadık maçı, tarifeye uygun
    :sigara : bak hiç öyle düşünmemiştim.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Eskişehir'e 26

hocam şu para birimini euro yapsan olmazmı çok ters geliyo bize

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Maçlar bi harika hele Es es maçı müthiş olmuş
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ligde gayet iyi gidiyoruz, Jem'in yokluğunda Necip yer aldı ve fena da oynamadı onun yerine. Orta saha oyuncularım fazla gol atıyor forvettekiler suskun, Fierro'yu 1 maç oynatıp 1 maç oynatmıyorum alışamadı henüz takıma.

Jem Karacan sahalara dönmeye hazırlanırken bir kötü haber de Oğuzhan'dan geldi.

10. Hafta sonucunda oluşan Puan Durumu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gurbetçi oyuncu Kartal olacak !
    Bundesliga II'de yer alan Bochum'da forma giyen Türk oyuncu Mirkan Aydın, Beşiktaş ile prensipte anlaştı.

Gurbetçi golcü son zamanlarda Almanya 2.Liginde oynamasına rağmen Milli Takıma kadar yükselmiş ve başarılı olmuş bir oyuncu.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Nağmalup devam ediyoruz çok iyi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Mirkan'ın profili çok sağlam.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Mirkan çok iyi olmuş hem genç hem Türk forvet namağlup liderlik harika

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mirkan'ı Milli Takımdan keşvettik, ilk kez Milli olunca haberleri de sayfamıza düştü ve 2 kez de gol atınca gözümüz kapalı transfer ettik. 26 yaşında Türk santrafor olarak yaklaşık 2 trilyona bonservisde anlaştık Bochum ile devre arası bekliyoruz gelmesini.

Türkiye'de bu fiyata forvet almak istesek en iyi ihtimalle PTT 1.Lig oyuncusu alabilirdik.

Sonuclar guzel..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçlarda biraz zorlandık ama mağlubiyeti tadmadan yolumuza devam ediyoruz...
    Özellikle Kasımpaşa maçında oldukça şanslıydık, kaleyi neredeyse her bulduğumuzda gole de kavuştuk.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Gidişat gayet iyi Rize maçında da 3 puan olsa tadından yenmezmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi tam üst takımı olmuşsun gidiyorsun valla. Gol yemediğimiz maç yok gibi neredeyse ona bir çözüm bulmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Karabük ve G.Saray maçlarında 90+'larda yediğimiz gollerle 2'şer puan bıraktık ardından Trabzon'dan aldığımız 3 puan ise resmen lanet oldu üzerimizde ve ardından oynadığımız 3 maçı da kaybettik.

Ligde kötü günler geçiriyoruz ilk 2 hafta yaşamış olduğumuz rakibe bol posizyon verme zaafımız nüksetti tekrardan.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Devre arasında gereksiz 2 oyuncuyla yollarımızı ayırdık ve Mirkan Aydın ile birlikte Ramon Motta'nın bonservisini aldık. Motta'ya 6.75 bonservis ödedik.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

2 -0 öne geçtiğim bütün maçlar ızdırap oldu yok abi ne yaparsam yapayım skoru koruyamıyorum ne saçma iş önceki seride en fazla 1 gol yerdim cok nadir skoru korumayı beceremzdim ama bu seride 1 olur 2 olur nerdeyse tüm özellikle 2 farklı öne geçtiğim maçlarda rakip geri gelmeyi başarıyor..defans yapılmıyor ne hikmet anlamadım abartısız 4-5 kere aynı problemi yaşadım hadi ben beceriksizim diyelim ama rakip madem geriden gelecek kadar mükemmel neden 2 farklı geriye düşüyor kastım tek rakip değil bütün 2-3 farklı öne geçtiğim takımlar motor napıyor anlamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Bu konudan bende muzdaribim. böyle birşey olacağını tahmin etmiştim oyunda. Adamlar yapay zeka taktik yapısıyla oynadı. Açıklamalarında hep rakibin takımınıza göre değişken futbol oynayabileceği takımınızın zayıf noktalarını bulmak için taktiksel değişikliklere gideceği söylendi.

ancak bu biraz abartılmış. kaç defa 3-0'dan maç kaybettim belli değil. özellikle ligde düşme potasında olan takımlar inanılmaz bir performansla oynuyorlar. Sabit bir taktikle oynayamıyorsunuz. sık sık taktik değiştirmek zorunda kalıyorsunuz bu yüzden.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri