Pektemek'de gitmiş hadi bakalım.![]()
Pektemek'de gitmiş hadi bakalım.![]()
Pektemek iyi fiyata gitmiş![]()
İlk 5 haftalık değerlendirme:
Sezona oyun olarak iyi başlamasakda skor anlamında iyi başladık. İlk 2 hafta Mustafa Pektemek'in golleriyle hayat bulduk ancak Mustafa takımdan ayrıldıktan sonra sahneye Ramon Motta çıktı ve Fenerbahçe maçını tek başına aldı. Yeni transfer Fierro ise ilk 4 maçı kaçırdı sakatlıktan dolayı sahaya çıktığı ilk maçta ise golle tanıştı.
İlk 2 maçta rakiplerimiz daha üstün oynadı, sahaya istediğimiz gibi yayılamadık ama Fenerbahçe maçıyla birlikte sahaya hükmetmeye de başladık ve 5 hafta sonucunda 13 puana ulaştık.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk 5 hafta çok iyi geçmiş. FB galibiyeti olmamış :sigara: :çay:
Elazığ'da olmamış![]()
İlk 5 haftayı mağlubiyetsiz kapatmak çok iyi olmuş![]()
Kayseride takılmışsın (benim takımımama yinede mükemmel başlamıssın bursa-fb zor maçlar iyi geçmişsin.
Mustafa gollerini atarak gitmisIlk 5 haftayi guzel gecirmissin
Çok iyi başlangıç yapmışız umarım devamı gelir![]()
Kendi sahamızda Sivas'a diş geçiremedik ama acısını Eskişehir deplasmanında çıkardık. Uzun zamandır Kerim'in arkasında yedek bekleyen Olcay'ı Eskişehir maçında ilk 11 başlattık ve 2 gol 2 asist ile yüzümüzü kara çıkartmadı.
Jem'den gelen kötü haber ile sarsıldık yerine kimin oynayacağına henüz karar vermedim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Biraz fazla pozisyon veriyoruz gibi ama aynı şekilde hücum tarafında da çok pozisyona giriyoruz iyi sonuçlar![]()
6-2 maç iyiymiş.![]()
6-2 olarak değil de 2-6 olarak düşünün sonuçta Eskişehirde oynadık maçı, tarifeye uygun![]()
Eskişehir'e 26![]()
hocam şu para birimini euro yapsan olmazmı çok ters geliyo bize
Maçlar bi harika hele Es es maçı müthiş olmuş![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Ligde gayet iyi gidiyoruz, Jem'in yokluğunda Necip yer aldı ve fena da oynamadı onun yerine. Orta saha oyuncularım fazla gol atıyor forvettekiler suskun, Fierro'yu 1 maç oynatıp 1 maç oynatmıyorum alışamadı henüz takıma.
Jem Karacan sahalara dönmeye hazırlanırken bir kötü haber de Oğuzhan'dan geldi.
10. Hafta sonucunda oluşan Puan Durumu
Gurbetçi oyuncu Kartal olacak !
Bundesliga II'de yer alan Bochum'da forma giyen Türk oyuncu Mirkan Aydın, Beşiktaş ile prensipte anlaştı.
Gurbetçi golcü son zamanlarda Almanya 2.Liginde oynamasına rağmen Milli Takıma kadar yükselmiş ve başarılı olmuş bir oyuncu.
Nağmalup devam ediyoruz çok iyi![]()
Mirkan'ın profili çok sağlam.![]()
Mirkan çok iyi olmuş hem genç hem Türk forvet namağlup liderlik harika![]()
Mirkan'ı Milli Takımdan keşvettik, ilk kez Milli olunca haberleri de sayfamıza düştü ve 2 kez de gol atınca gözümüz kapalı transfer ettik. 26 yaşında Türk santrafor olarak yaklaşık 2 trilyona bonservisde anlaştık Bochum ile devre arası bekliyoruz gelmesini.
Türkiye'de bu fiyata forvet almak istesek en iyi ihtimalle PTT 1.Lig oyuncusu alabilirdik.
Sonuclar guzel..
Gidişat gayet iyi Rize maçında da 3 puan olsa tadından yenmezmiş.
Abi tam üst takımı olmuşsun gidiyorsun valla. Gol yemediğimiz maç yok gibi neredeyse ona bir çözüm bulmak lazım.
Karabük ve G.Saray maçlarında 90+'larda yediğimiz gollerle 2'şer puan bıraktık ardından Trabzon'dan aldığımız 3 puan ise resmen lanet oldu üzerimizde ve ardından oynadığımız 3 maçı da kaybettik.
Ligde kötü günler geçiriyoruz ilk 2 hafta yaşamış olduğumuz rakibe bol posizyon verme zaafımız nüksetti tekrardan.
Devre arasında gereksiz 2 oyuncuyla yollarımızı ayırdık ve Mirkan Aydın ile birlikte Ramon Motta'nın bonservisini aldık. Motta'ya 6.75 bonservis ödedik.
2 -0 öne geçtiğim bütün maçlar ızdırap oldu yok abi ne yaparsam yapayım skoru koruyamıyorum ne saçma iş önceki seride en fazla 1 gol yerdim cok nadir skoru korumayı beceremzdim ama bu seride 1 olur 2 olur nerdeyse tüm özellikle 2 farklı öne geçtiğim maçlarda rakip geri gelmeyi başarıyor..defans yapılmıyor ne hikmet anlamadım abartısız 4-5 kere aynı problemi yaşadım hadi ben beceriksizim diyelim ama rakip madem geriden gelecek kadar mükemmel neden 2 farklı geriye düşüyor kastım tek rakip değil bütün 2-3 farklı öne geçtiğim takımlar motor napıyor anlamıyorum
Bu konudan bende muzdaribim. böyle birşey olacağını tahmin etmiştim oyunda. Adamlar yapay zeka taktik yapısıyla oynadı. Açıklamalarında hep rakibin takımınıza göre değişken futbol oynayabileceği takımınızın zayıf noktalarını bulmak için taktiksel değişikliklere gideceği söylendi.
ancak bu biraz abartılmış. kaç defa 3-0'dan maç kaybettim belli değil. özellikle ligde düşme potasında olan takımlar inanılmaz bir performansla oynuyorlar. Sabit bir taktikle oynayamıyorsunuz. sık sık taktik değiştirmek zorunda kalıyorsunuz bu yüzden.