1 ile 30 arası toplam 236 sonuç

Konu: Fenerbahçe İncelemesi | FM 14

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    arkadaslar holmen ı nasıl satıyorsunuz ne yaptıysam satamadım keza kadlec ı arsenal ve bır suru takım ıstıyor adam bı turlu takımdan ayrılmıyor
    Sadece bir iki maç oynattım listeye koyduğum gibi 3 milyon € teklfi geldi; ama Holmen ayrılmak için para istedi red ettim; sonra tekrar teklif sundum bu sefer gene aynı kulüp kabul etti ve yollarımızı ayırdık. İkincisinde para da istemedi. Dinanmo Moscow aldı. Çok lig açmaya gerek yok İngiltere, İspanya, İtalya ve Almanya gibi temel ligler ile Brezilya'yı aç zaten oyuncu yokluğundan çok rahat satabiliyorsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İlk sezon hiç bir oyuncuyu satmadan şampiyonluk yaşadım ve gelecek sezona bırakmıştım rotasyon işini.

2. sezon ufak çaplı bir rotasyon yaptık. Gereksiz oyuncuları yolladım ve 15 Milyon € gibi ek bir ücret harcayarak çok sağlam bir kadro oluşturdum.

Salih'den aldığım verim on numara, Beykan ve Recep'i de geliştirme işlemine başlayacağım bu sene. Bunların yanında ileride büyük kâr edebileceğimiz Corchia ve Hughes'i transfer ettim.

Özellikle Hughes bize çok iyi para kazandırabilecek bir oyuncu.

Bu da alt yapımızın ürünü.

Geliştirme işlemlerine başladık, Kuyt abisinden ders alıyor. Son 5 dakika, 10 dakika ile başlayıp kupa maçlarında oynatma gibi bir planım mevcut.

Bakalım ne derece gelişecek.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri