-
Play-off ne kastırdın beee
Skrill Kuzey Ligi - 36.Maç - Worcester ( D )
Playoff'un kıyısındaydık artık zorlu mücadeleler bizleri bekliyordu. Playoff ve Şmapiyonluk yolunda ilerleyen takımlarla maç yaapcağız. bunlardan biride Worcester. Oyuncularıma kendilerine güvenmeleri gerektiğini, her ne kadar favori olmasakta bu maçtan galibiyetle ayrılabileceğimizi söyledim. moraller gayet yerindeydi.
Maç başladı iki takımda kendini riske atmak istemiyordu. İlk yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçip 0-0 berbaere bitti. 2. yarıda ise işler değişti. 55. dakikada artık oyuna müdahele etme ihtiyacı hissettim. çok fazla hatalı pas yapan 3 oyuncumuda değiştirdim. Ancak felaket senaryosu başladı...
57. dakikada kalecim sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kaldı. bütün oyuncu değişklikleri hakkımı kullandığım için defansif ortasaha Kone'yi kaleye aldım. 65. dakikaya kadar da herşey yolunda gitti ve 1-0 öne geçtik Burton'un golü ile. Ancak sevincimiz sadece 1 dakika sürdü ve Worcester berbaerliği sağladı. arkasından baskıda artınca 82. dakikaya kadar dayanabildik ve rakibimiz 1-2'yi yakaladı. beraberliği kurtarmak için ileri çıktığımız dönemde ise bir gol daha görerek kalemizde 90+1 de yenilgimizi perçinledik...
Çok ağır bir mağlubiyet oldu bu. ancak çok fazla uzaklaşamamız umutlarımızın canlı kalmasını sağladı.
[YOUTUBE="3sP2vjwb-Jg"]36. Maç[/YOUTUBE]
Skrill Kuzey Ligi - 37.Maç - Barrow ( D )
Worcester mağlubiyetinden sonra artık galip gelmek zorunda olduğumuz bir maçtı Barrow maçı. iki takımda puan kaybettiği taktirde playoff potasının dışında kalacaktı. Geçen maçta alınan şanssız yenilgiyi oyuncularım hazmedememiş olacakki güzel bir oyun sergilediler. Baskılı oynadığımız maçta rakip zayıf kanadını iyi değerlendirip kiliti Burton ile açtık ve maçı deplasmanda 1-0 aldık. 66. dakikadan sonra her ne kadar dengelemeye çalışsada rakibimiz istediği pozisyonları bulamadı ve sonunda beklediğimiz noktaya, 5.liğe adımımızı attık.
Ancak puan durumunu görünce Worcester yenilgisine çok üzüldüm. İmkansız belki ama şu an liglideri ile sadece 8 puan var aramızda. Kazanabilseyydik liderlik için mücadeleye girmiş olurduk. ilk 7 içinde puanlar çok yakın birbirine. her an herşey olabilir.

Mesaj Yetkileri