Skrill Kuzey Ligi - 38.Maç - Guiseley ( E )

İnanılmaz gergin geçen bir haftanın ardından aklımı zorda olsa maça verebilmiştim. Oyuncularım kontrat yenilemiyordu. bu dakikadan sonra kendileri için oynadıkları bariz belliydi. Takımda bir kaç değişikliğin ardından, maça sürdüm oyuncularımı. gergin geçmesini beklediğim maçın 3. dakikasında Noon ile 1-0 öne geçince inanılmaz rahatladım. Maç daha sonra tam bir orta saha mücadelesine döndü. ilk yarı bu skorla kapandı.

Maçın henüz bitmediğini ve ikinci yarıda konsantrasyonlarını kaybetmemeleri gerektiğini belirttim. takım gayet olumlu bir tepki verdi ve hep beraber marşlar söyleyerek çıktılar sahaya. başarıyı en az onlarda benim kadar istiyolardı. Bu belli. ikinci yarıda rakibin bir topu üst direğimizden dönerken şans yanımızdaydı. İki takımında defansı ayakta kalmış forvetlere geçiş vermiyorlardı. taki 71. dakikada Twiss muhteşem bir vuruşla uzun mesafeden kaleciyi avladı ve skoru 2-0'a getirdi bu dakikadan sonra iyice rahatladım. Taraftarlar ise daha coşkulu tezahürat yapmaya başladı.

Başka pozisyonda olmayınca maçta, 2-0 galip ayrıldık sahadan. Oyuncuların keyfine diyecek yoktu. Ama şimdi önemli bir sınav vardı. Son zamanların formda takımı Gloucester. Yerimizi bir maçlıkta olsa en azından korumuş gibiydik.

Ve kalan maçlarımızda şu şekilde.

Gloucester 13. (son dönemde feci bir performansları var. önüne gelene 4 - 5 atıyolar)
workington 18.
Altrincham 1.
Solihull Moors 14.