Kayseri maçından sonra lastiği çk pis gümlettik. Dün epey sinirlendiğim için güncellemedim. Devre arasına girmiş bulunmaktayım an itibari ile oyuna yeniden giriyorum. Sinirlenme sebebim skorlar degl elbette. Skoru baz almam. Fener maçında maçın başında 10 kişi kaldık sonra geriye düşünce ya herro ya merro dedik 2 yi yedik oturduk yerimize. Es-Es ve Gs maçlarında 2-0 buldum rakip inanılmaz gelmeye başladı gs 2-2 yaptı yeter oyunda kontra yapılmıyor diyerek hücuma aldım..rize maçı olmadı böyle umulmadık skorlar olabiliyor ancak bursa deplasmanında tam cinnet anıydı. 2-0dan 2-2 oldu yine 3-2 yaptım bursa 3-3 yaptı nalet okduum oyuna önemli moda aldım kaybettik aslında 3-3den sonra benim hatam belki puan cıkarabilirdik ama şuurumu kaybettiğim bir maç oldu çok problem degil telafi ederim ancak motor epey can sıkıcı boyutta. Neyse lafı uzatmadan fikstürü toplu paylaşıp ardından puan durumuna göz atalım
Son haftalardaki kayıpalrı yaşamasak 3-4 puan önde lider girebilirdik. iyi de olurdu belki yönetim ek bütçe verirdi ama olmadı. Kaybettiğimiz tek şey avantakımız oldu. Esasında sezon başı bu konumda olacagımı bu kadroyla pek düşünmemiştim. Kadroda çok genç oyuncularımız var şampiyonlugu hiç düşünmedim oyuncularıma hiç kızamam yüklenemem bu yüzden. Bi kamyon oyuncu aldım takım uyumu taktik uyumu yabancıların dil sorunu falan..Tek sıkıntı gidişat bizi potaya sokunca stres ve heyecan arttı ama buna da alısır elbet oyuncularımız