Sayfa 30 / 94 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaka Leite 'nin beyan ettiği fikirlerden sonra önce bu topic e 27.sayfada yazdığım hayvani postu tekrar gözden geçirdim.
    Screenshot vb koymadım fakat mevzuyu mantık sınırları içinde açıkladığımı düşünüyorum.

Onlarca birbirini tanımayan insanın sırf oyuna sallamak için bir araya gelip de bu kadar yüksek yüzdeyle aynı sıkıntılardan bahsetmesi gibi bir durum olabilir mi gerçekten?

Örnek olarak ben " kapalicarsi " nickli arkadaşı tanımıyorum ama buna rağmen sormuş olduğu
    " kanat oyuncularının çizgiden kale ağzına kadar gelip kesinlikle pas vermeden kaleciye nişanlama sorunu sizde de var mı?" sorusunda geçen mevzuyu birebir olarak yaşayan biriyim ve eminim kendi yazdığım postta da bu senaryoyu en ince ayrıntısına kadar yazmışımdır ve detaylı yazdığım şeylerle onun bahsettiği şey arasında en ufak bir fark olacağına inanmıyorum.
    Kendisi de kontrol edip bizi bilgilendirebilir.
    Kendisini tanımayıp da onunla bu kadar tutarlı şekilde "oyuna sallayabiliyorsam" mükemmel bir telepati yeteneğim olması ya da cinlerim falan olması lazım

Yabancı forumları da takip ediyorum ve bunun çok yaygın bir sorun olduğu çok net ortada...

Direkten dönme sorunu daha da yaygın bir sıkıntı.
    Kaka Leite "gerçekte de oluyor ,hatta bir pozisyonda top direkten 4-5 kere dönebilir" demiş.
    Doğru fakat bu pozisyonun realitede bu kadar sık yaşanması mümkün mü?Bu mevzu neredeyse maç başına oluyor.
    Rekorlara baktım,2011-2012 sezonunda Man Utd topu direğe 22 kez vurmuş.Bu maximum sayı mesela ama oyunda baskılı oynayan bir takım bu sayıya sezonun ilk yarısında ulaşabiliyor
    Sigames in offical forumunda " How often do you hit the woodwork? " diye topicler var
    Yazdığım gibi ben sırf bunları denemek için ayrı ayrı kariyerler açıp farklı taktikler denedim.Sonuç aynı.
    Yani Kaka Leite nin yazdığı gibi ben bunun "iyi taktik uygularsanız bu saçmalıkları yaşamazsınız" gibi durum olmadığını düşünüyorum.
    Hele hele "maç motorunun bundan daha kötü olduğu zamanları da gördük "şeklinde yaklaşacaksak hiç tartışmayalım zaten.

Bence kimse bu topic e oyuna sallamaya gelmiyor.Oyunu seviyoruz ve karşılğını almak istiyoruz,herkesin peşinde olduğu şey bu.
    Bu firma da bu oyunu henüz 2 senedir yapmıyor ki?2005 ten beri maç motorunun geleceği en üst seviye bu olacaksa vay halimize...
    Last edited by Flammable : 13.Kasım.2013 at 16:29

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Kaka Leite arkadasa tavsiyem maclari kisa ozetlerle degilde genisletilmis izlesin o zaman sac bas yoluyor mu anlariz.kardesim bu kadar insan yalan soylicek hali yok ya insanlarin hic isi yok sozde senin yorumuna gore iyi olan oyunu kotulemek icin ugrasiyorlar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Oyun zaten karşı karşıya pozisyonları CCC olarak görmüyor mu nedir anlamadım. Maçı bölünmüş olarak izliyorsanız(sol tarafta maç oynanırken, sağ tarafta istatistikler varsa) dikkat edin o istatistiklere. Eğer bir oyuncunuz veya onların bir oyuncusu karşı karşıya gole gidiyorsa o pozisyon bitince CCC sayılmıyor çoğu zaman. Bir kere gözüne ilişmiştir demeyin sadece izleyin pozisyonları ve istatistikleri anlarsınız. %100 pozisyon anlayışımız mı farklı anlamadım ama bir kornerden 2-3 CCC çıkabiliyor. Kısaca istatistikleri de takmaz oldum ben.
    Aynen hacı abi bu yüzde yüz pozisyonlar neye göre anlamadım karşı karşıya abartısız 4-5 kaçırıyom bi bakyım ana ya 1 ya 2 CCC bazen o bile olmuyor rakipte 0 bende 0 sonra istatistiğe bakınca sonuca göre ya normal CCC yo kişte diyo dışardan biri ama maçı bi izlese 4lük 5lik olacak maç ya tek fark ya berabere

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Oyun zaten karşı karşıya pozisyonları CCC olarak görmüyor mu nedir anlamadım. Maçı bölünmüş olarak izliyorsanız(sol tarafta maç oynanırken, sağ tarafta istatistikler varsa) dikkat edin o istatistiklere. Eğer bir oyuncunuz veya onların bir oyuncusu karşı karşıya gole gidiyorsa o pozisyon bitince CCC sayılmıyor çoğu zaman. Bir kere gözüne ilişmiştir demeyin sadece izleyin pozisyonları ve istatistikleri anlarsınız. %100 pozisyon anlayışımız mı farklı anlamadım ama bir kornerden 2-3 CCC çıkabiliyor. Kısaca istatistikleri de takmaz oldum ben.

@Kaka Leite

Vallahi bravo. Benim duran toptan yediklerim isyan seviyesine getirdi. Bıraktım artık ben de. Ne yaparsam yapayım olmuyor, tek maçta 3 gol yediğim oldu. Tek maç diye geçsem, geçemiyorum sonraki maçta da 2 gol yiyerek 1-0'dan 2-1 verdim. Bayern deplasmanında 2-0 öndeyken 2 duran toptan yedim; 2-2 bitti. Ligde devamlı duran toptan yiyordum, kısaca duran toplarla başım belada. Sırf bu da değil diğer sorunları da yaşıyorum. Kariyere başlayıp birkaç ay ilerleyip sildim kaç defa.

CCC saymadığı için saçma sapan şekilde kaçırtıyor da olabilir maç motoru. Ceza alanı içinden 15-16 şut çektirdiğim maçlarda sadece 2 HC almışlığım var istatistiksel olarak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
    CCC saymadığı için saçma sapan şekilde kaçırtıyor da olabilir maç motoru. Ceza alanı içinden 15-16 şut çektirdiğim maçlarda sadece 2 HC almışlığım var istatistiksel olarak
    Hadi öyle diyelim ama rakipte CCC 0 ken 3-4 yememize nasıl izah getireceğiz

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bir de şöyle bir durum var, maç motorunda sıkıntı olduğu ortada. Hala düzeltmeler yapılıyor. Mesela 1432 versiyonlu maç motoru ile şu an buraya yazılan sıkıntıların çoğu giderilmiş olacak ancak tek sıkıntı şu:

Neden hazır olmayan bir maç motoru ile önümüze geliyor bu oyun? Steamde henüz alfa ve beta modunda olan oyunlar var. Tekrar söylüyorum SIgames deseydi bize, "Şubat'a kadar beta modundayız" diye, bıdı bıdı eden fazla çıkmazdı diye düşünüyorum.

Neyse ki tekel olmalarına rağmen maç moturundaki sıkıntılarla hala ilgileniyorlar diyerek bardağın az olan dolu tarafını görmeye çalışayım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    Kaka Leite arkadasa tavsiyem maclari kisa ozetlerle degilde genisletilmis izlesin o zaman sac bas yoluyor mu anlariz.kardesim bu kadar insan yalan soylicek hali yok ya insanlarin hic isi yok sozde senin yorumuna gore iyi olan oyunu kotulemek icin ugrasiyorlar
    Ben öyle bir şey demedim vallahi sen söyledin şuan bunu

Ben benim açımdan sorun yok dedim sanki oyunu ben yapmışım gibi bir isyan başladı. Sorun yok ama okuyoruz belki de ben anlatamadım kendimi

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Bir de şöyle bir durum var, maç motorunda sıkıntı olduğu ortada. Hala düzeltmeler yapılıyor. Mesela 1432 versiyonlu maç motoru ile şu an buraya yazılan sıkıntıların çoğu giderilmiş olacak ancak tek sıkıntı şu:

Neden hazır olmayan bir maç motoru ile önümüze geliyor bu oyun? Steamde henüz alfa ve beta modunda olan oyunlar var. Tekrar söylüyorum SIgames deseydi bize, "Şubat'a kadar beta modundayız" diye, bıdı bıdı eden fazla çıkmazdı diye düşünüyorum.

Neyse ki tekel olmalarına rağmen maç moturundaki sıkıntılarla hala ilgileniyorlar diyerek bardağın az olan dolu tarafını görmeye çalışayım.
    Gerçekten konuyla ilgili en doğru tespit...
    Madem henüz "olmadı" o zaman ne diye sürüyorsunuz piyasaya. Hayır olmadığını kendileri de kabul ediyorlar...

Bu arada programlamadan anlayan bi arkadaş şu konuya bi açıklama getirebilir mi:
    Bu oyunun bi senaryo üzerine kurulmadığını, maçlarda bizim müdahalelerimizle sonucun değiştiğini varsayıyoruz. Yani sahadaki o top daha önceden belirlenmiş bi düzenden bağımsız hareket ediyor sözde...
    Eğer durum böyleyse o topun her maçta 3-4 kez direğe çarpma olasılığı çok çok çok küçük bir olasılık. Gerçekten önceden belirlenmemiş olsa bile kodlardaki bir hata yüzünden o topun her maçta o kadar direğe çarpması söz konusu olur mu? yoksa kodlar topun kaleye girmemesini sağlamak için böyle bir yol mu izliyor? ve bunun 3 senede düzeltilememiş olması nasıl açıklabilir?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Ben öyle bir şey demedim vallahi sen söyledin şuan bunu

Ben benim açımdan sorun yok dedim sanki oyunu ben yapmışım gibi bir isyan başladı. Sorun yok ama okuyoruz belki de ben anlatamadım kendimi
    Sen söyleyince farkettim bu arada hakikaten de isyan gibi olmuş senin yazdıklarından sonra.
    Ya galiba biraz isyankarlar olarak karşımızda ilk kez bir muhatap olarak gördük seni

Biz sinir krizleri geçirirken senin "oyunda sıkıntı yok bence " demenin de katkısı var tabii

Quote Originally Posted by Flammable View Post

Sigames in offical forumunda " How often do you hit the woodwork? " diye topicler var

Üşenmedim tek tek girip baktım şu anki kariyerimde bu sezon 27 resmi maç yapmışım toplam 25 direkten dönen topum var. Rakiplerinkini saymadım.

http://bleacherreport.com/articles/1...dwork-so-often

Bu yazı 31 mayıs 2013'te yazılmış. Liverpool 38 lig maçında 33 kez topu direğe nişanlamış. Az-çok-normal demek için değil bilgilendirmek için yazdım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Üşenmedim tek tek girip baktım şu anki kariyerimde bu sezon 27 resmi maç yapmışım toplam 25 direkten dönen topum var. Rakiplerinkini saymadım.

http://bleacherreport.com/articles/1...dwork-so-often

Bu yazı 31 mayıs 2013'te yazılmış. Liverpool 38 lig maçında 33 kez topu direğe nişanlamış. Az-çok-normal demek için değil bilgilendirmek için yazdım.
    Benim bulduğum istatistikte 2013 datası yoktu.Eklediğin linkteki gibi bir takım bu kadar direkten dönme sayısıyla karşılaştığında konuyla ilgili makaleler yazılıyor,araştırmalar yapılıyor.Rekor yani adı üstünde.
    Oyunda ise rutin bir olay.Kafaya oynayan bir takımın (cpu değil,sizin kontrol ettikleriniz,maçı izledikleriniz) direkten dönme sayısı 25 lerde geziyor.Leblebi gibi direkten dönüyor.
    Rakipler de sizin direkleri dövüyor,onlar da boş durmuyo

Quote Originally Posted by Flammable View Post
    Benim bulduğum istatistikte 2013 datası yoktu.Eklediğin linkteki gibi bir takım bu kadar direkten dönme sayısıyla karşılaştığında konuyla ilgili makaleler yazılıyor,araştırmalar yapılıyor.Rekor yani adı üstünde.
    Oyunda ise rutin bir olay.Kafaya oynayan bir takımın (cpu değil,sizin kontrol ettikleriniz,maçı izledikleriniz) direkten dönme sayısı 25 lerde geziyor.Leblebi gibi direkten dönüyor.
    Rakipler de sizin direkleri dövüyor,onlar da boş durmuyo
    Hatta "Top neden direğe gider?" diye röportaj bile yapmışlar eski forvetlerle. Bir önceki sene Kenny Dalglish, sonraki sene Brendan Rogers'la iyi bir woodwork istatistiği yakaladığı için Liverpool bunu araştırma ihtiyacı duymuşlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Gerçekten konuyla ilgili en doğru tespit...
    Madem henüz "olmadı" o zaman ne diye sürüyorsunuz piyasaya. Hayır olmadığını kendileri de kabul ediyorlar...

Bu arada programlamadan anlayan bi arkadaş şu konuya bi açıklama getirebilir mi:
    Bu oyunun bi senaryo üzerine kurulmadığını, maçlarda bizim müdahalelerimizle sonucun değiştiğini varsayıyoruz. Yani sahadaki o top daha önceden belirlenmiş bi düzenden bağımsız hareket ediyor sözde...
    Eğer durum böyleyse o topun her maçta 3-4 kez direğe çarpma olasılığı çok çok çok küçük bir olasılık. Gerçekten önceden belirlenmemiş olsa bile kodlardaki bir hata yüzünden o topun her maçta o kadar direğe çarpması söz konusu olur mu? yoksa kodlar topun kaleye girmemesini sağlamak için böyle bir yol mu izliyor? ve bunun 3 senede düzeltilememiş olması nasıl açıklabilir?
    Ben topun kaleye girmemesini sağlamak için oyunun direğe yöneldiğini düşünüyorum.
    Birkaç sayfa önce şöyle bir şey yazmıştım:

Direk mevzusu da aynı şekilde bence.
    Oyunun gol pozisyonları ve gol pozisyonsuz oyun akışı o kadar az farklı pozisyon olasılığı ile maç motoruna aktarılmış ki skorlar astronomik seviyelere gelmesin diye oyun naapıyor; "madem bu takım iyi hazırlanmış ve hayvanlar gibi saldırıyor ,e her maç da 5-6 gol atılmaz di mi,o zaman pozisyona girsin ama golle sonuçlanmasın,direkten dönsün diyor.
    Yapımcılar yaparken bunu hedeflemeseler de oyunun içinde olabilecekler o kadar az farklı olasıklı ki mecburen sistem bunu seçiyor.En acısı da Sigames de bunun farkında.
    Ha büyük bir aksiyon alınıyor mu?
    Hayır,sadece mevcut sistem üzerine yapılan yamalarla giderilmeye çalışılıyor.

Karşı karşıya kalıp kaçırma mevzusu da bana göre aynı mantıkta.
    Dediğim gibi yapımcıların bunu hedefleyerek yazdığını düşünmüyorum fakat oyunun olasılık hesabı bu sonuca itiyor bence.
    Senelerdir çözülmemesine ise mantıklı bir açıklama bulamıyorum...

Nesil
    2006

Dün durup dururken masaüstüne attı oyun ve hata falan da çıkmadı, böyle bir sorun yaşayan oldu mu aramızda?

Beşiktaş kariyerimde ilk sezon 30. Hafta 11 puan farkla onde girdigim ligi dunya kupasina fazla futbolcu gonderme hevesim yuzunden 5 puan farkla sampiyon oldum. Yama cikama kadar 2. Sezona baslamama karari aldim ama 3-0 yendigim erciyesspor bile bana 25 sut atiyosa 2. Bi liverpool faciasi yasamak istemiyorum.
    Yasadigim sorunlar
    Kanat oyuncularim iceri girince bostaki adama pas vermek yerine kalecinin ustune vurmalari
    Ne yaparsam yapim kalemde gordugum sut ortalamasi 20
    Kalecinin topu eline alip ceza sahasi disina cikmasi
    Penaltida direkten topa sutu ceken oyuncunun tekrar vurup gol atmasi
    Orta yapan futbolcunun topunun ust direkten siklikla donmesi
    Turkce kelimlerde bir kac hata var ( kulubeden gelen oyuncuya yapilan yorumda kulubeye gidene kadar denmesi)
    Personel ya da oyuncuyla gorusmeye baslayinca hic secenek cikmamasi gorusuruz denip toplantidan cikilmasi
    Bazi oyuncularin yanlis kulupte olmasi (julio alves , kalu uche , quaresma gibi)

Simdilik aklima gelenler bunlar umarim yamada duzelir bunlar

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Beşiktaş kariyerimde ilk sezon 30. Hafta 11 puan farkla onde girdigim ligi dunya kupasina fazla futbolcu gonderme hevesim yuzunden 5 puan farkla sampiyon oldum. Yama cikama kadar 2. Sezona baslamama karari aldim ama 3-0 yendigim erciyesspor bile bana 25 sut atiyosa 2. Bi liverpool faciasi yasamak istemiyorum.
    Yasadigim sorunlar
    Kanat oyuncularim iceri girince bostaki adama pas vermek yerine kalecinin ustune vurmalari
    Ne yaparsam yapim kalemde gordugum sut ortalamasi 20
    Kalecinin topu eline alip ceza sahasi disina cikmasi
    Penaltida direkten topa sutu ceken oyuncunun tekrar vurup gol atmasi
    Orta yapan futbolcunun topunun ust direkten siklikla donmesi
    Turkce kelimlerde bir kac hata var ( kulubeden gelen oyuncuya yapilan yorumda kulubeye gidene kadar denmesi)
    Personel ya da oyuncuyla gorusmeye baslayinca hic secenek cikmamasi gorusuruz denip toplantidan cikilmasi
    Bazi oyuncularin yanlis kulupte olmasi (julio alves , kalu uche , quaresma gibi)

Simdilik aklima gelenler bunlar umarim yamada duzelir bunlar

1- Bu bende de vardı, teamwork'ü düşük kanat oyuncularıma bağlamıştım. Teamwork'ü 12'nin altındakilerin bu tip davranışlar göstermesi olası. Daha çok kanat oyuncularının ters yönde bomboş oyuncular varken geriye kısa pas atması çıldırtıyor.
    2- Bunun düzeltileceği söylendi sanırım güncellemede. Sadece ceza sahası dışına değil kornere de çıkıyor topla birlikte.
    3- Bana da oldu, benim mal oyuncum topu auta attı
    4- Özellikle crossing'i düşük futbolcularda sürekli oluyor. Şekerspor'u yönetirken her maç 1-2 ortam vardı bu şekilde direğe giden.
    5- Gelmeyi istemeyen oyuncu ve stafflar tıpkı bizimle görüşmek isteyen yönetimleri reddedebilmemiz gibi bizi henüz görüşme işi başlamadan reddedebiliyor. Ama eğer scout gelir dediyse, yine görüşmyorsa bir problem olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bunu da yeni farkettim;
    Frikiklerde atılan şut baraja takılırsa neredeyse hep vuranın önüne düşüyor.
    Hatta ceza sahası dışından atılan şutlarda da şut birine çarparsa hep topa vuran kimse onun önüne düşüyor.
    Top kaleye gitmez de birine çarpar geri gelirse de kaleci kaleden 3 metre açığa uçuyor.Tamam kalecinin kontrpiyede kalmasına eyvallah da adam kalenin ortasından neredeyse taç çizgisine uçuyor.
    Geri dönen topa şutu çeken adam tekrar vurursa boş kaleye vuruyor ve gol de oluyor.
    Böyle Felipe Melo ile Selçuk la attığım goller var

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Tabi tonla hata olunca yeni update gelmesi uzun sürüyor zaar

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yapımcının twitter hesabını falan takip eden varsa eğer ne zaman gelecekmiş yeni güncelleme bir bilgi varmı?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

http://steamdb.info/app/231670/#section_history

6 gün önce yapıldı son güncelleme hala test aşamasında dua edinde ters bişi cereyan etmesin.Sanırım v1432 test edenler var forumda izlenimlerini paylaşabilirler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by shogun. View Post
    http://steamdb.info/app/231670/#section_history

6 gün önce yapıldı son güncelleme hala test aşamasında dua edinde ters bişi cereyan etmesin.Sanırım v1432 test edenler var forumda izlenimlerini paylaşabilirler.
    Şundan birşey anlayamadım pek ben

14.1.3 Şuanki güncelleme 14.1.4 olan ne zaman gelecek demek istemiştim sen daha bilimsel yolla açıkladın herhalde

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Şundan birşey anlayamadım pek ben

14.1.3 Şuanki güncelleme 14.1.4 olan ne zaman gelecek demek istemiştim sen daha bilimsel yolla açıkladın herhalde
    : ) steamde yapılan son değişiklik 6 gün önce yapıldı ve şuanda test aşamasında herşey yolunda gitmesini temenni edelim ki bir an önce çıksın yoksa şu haliyle oyunda defansif oynamak tabiri caizse kendi kafana sıkmaktan farksız.

Gelecek olan patchin degistirceklerini ozetlemek gerekirse:

Şut sayında bariz bir azalma var ,hem oyuncular nerde şut atıp atmıycakları konusunda daha iyi düşünüyorlar.
    Defanslar daha agresif daha iyi alan kapatıyorlar buda şut ve orta sayısına yansıyor.
    Kanatlara oynama eğiliminde değişiklikler var.
    Kalecilerin dışarda top tutmaları ve kurtarışları dengelenmiş.
    Kısa mefade kaçan goller ve yaratılmayan CCC ler düzeltilmiş.
    Cornerlerde ön direğe orta sıkıntısı çözülmüş falan filan

Büyük ihtimalle şu ana kadar oynadığımız en iyi fmye doğru gidiyoruz bakalım...
    Last edited by shogun. : 13.Kasım.2013 at 22:23

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

: ) steamde yapılan son değişiklik 6 gün önce yapıldı ve şuanda test aşamasında herşey yolunda gitmesini temenni edelim ki bir an önce çıksın yoksa şu haliyle oyunda defansif oynamak tabiri caizse kendi kafana sıkmaktan farksız.

Şut sayında bariz bir azalma var ,hem oyuncular nerde şut atıp atmıycakları konusunda daha iyi düşünüyorlar.
    Defanslar daha agresif daha iyi alan kapatıyorlar buda şut ve orta sayısına yansıyor.

Hadi bakalım inşAllah diyip bekleyelim bari =) Teşekkürler bilgilendirme için.

Nesil
    2007

Ben de aynı şeyi düşündüm aslında. Çeşitli algoritmaları hesaplayıp gol olma şansını küçük görüyor biz de saçma şekilde auta giden topları mı seyrediyoruz diye düşünmeden edemedim FM 2013'de CCC sayılan karşı karşıya pozisyonlar bu seride mümkün değil sayılmıyor.

Yarın da vizelerim bitiyor. Çabuk çıkarsalar diyeceğim yamayı ama yine ellerine yüzlerine bulaştıracaklar diye korkuyorum. Adam gibi yapıp yayınlasalar da biraz geç olsa da olur artık o raddeye geldik.

Bu sefer de pozisyona giremiyorum deyu dellenmeyiz umarım

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Abi gözünü seveyim yeni maç motoruyla bir iki sezon bitirmeden böyle demeyin yeminle hevesim kursağımda kalıyor. :P

Tam anlamıyla kariyere ,patch çıkmadan başlamamınızı öneririm azıcık daha sıkalım dişimizi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tam anlamıyla kariyere ,patch çıkmadan başlamamınızı öneririm azıcık daha sıkalım dişimizi.
    Siz test mi ediyorsunuz yeni patch'i ?

Heyecanlandım ben ya, aldık oyunu 1 ay oldu bir sezon anca bitirdim. İnşallah dediğin gibi çıkar başgan.

Nesil
    2003

Bunlari beta forumlari disinda paylasmayacagina dair sozlesme imzalamadin mi?

Sayfa 30 / 94 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon

Mesaj Yetkileri