Quaresma çok iyi transfer hocam![]()
Quaresma çok iyi transfer hocam![]()
John Guidetti - Kiralık
Guidetti'nin opsiyonu var mı ? muhtemelen yoktur ama sorayım dedim
Pinto'da sanırım çok sakatlık geçirmiş neyse kiralık en azından biyerlerde iş yapar
Az gol atıyoruz az gol yiyoruz biz kazanıyoruzŞaka maka böyle gidiyoruz ama biri gelicek 7 gol falan atacak bize
Yenilmezlik serimiz var, kaç maç olmuştur sayamadım da 10 olmuş mudur? olmuştur
![]()
Playoff potasına girdik, ilk 2'yi zorlamaya çalışacağız.
İlk 2'de olursak rahat çıkar stres yaşamayız.![]()
Hocam ilk2'ye girelim bence Play-Off sıkıntı olabilir Quaresma ne alemde ?![]()
başarılar maçlar iyi gidiyor.Q7 iyi transfer
Yenilmezlik serisi devam ederse olabilir, ama rakiplerimizin oynadığı maçlar da önemli. Hem iyi gidiyoruz gibi görünse de çok güzel futbol oynamıyoruz benceAkıllı oynuyoruz, atıyoruz kapanıyoruz.
Quaresma da iyi abisi napsın, saçtır küpedir uğraşıyor bişeylerle17 Maçta 3 gol 7 asistle oynuyor. Golü attıktan sonra kapandığımız için kendini pek gösteremiyor. Ortalama puanı 6.79.
Bu arad Pinto'yu Bursa'ya geri gönderdim, adam çöp olmuş.
Simone Pepe - Serbest Transfer
Simone Pepe futbolcu olmasaymış muhtemelen Doktor olurmuş ne biçim mental var adamda
Pepe sağ bek oynuyormuş la bu herifi klübe getireyim de yanımda dursun arada maçlara sokarım ama planım onu antrenör yapmak mental böyle olan bi adamın antrenörlüğüde deli olur heralde
İte kaka devam ediyoruz, gollü maçlarımız da olmaya başladı. Guidetti'nin performansı son maça kadar pek tatmin etmedi. Hunt sakatlandı ama yakında iyileşir. Her maç farklı bir adam sahneye çıkıyor ve golleri hazırlıyor. 16 Maçtır yenilmiyoruz.
![]()
Yenilmezlik serimizle beraber üst sıralara yaklaşıyoruz. İlk 2'yle aramızda 7 puan kaldı. Tabii ilk 2 derken ilk 6'dan olmamak için beraberliğe razı bir futbol oynuyoruz.
Bu arada, birkaç kez FM14 çalışmayı durdurdu hatası aldım. Bir fikri olan paylaşabilir mi?
Play off'a kalırsak bile rakipler sıkıntı yaratabilir ilk 2 için çok büyük bir şansa ihtiyaç var umarım kalırsın
Bu arada taktiğimi de paylaşayım.
Bu sezon çok taktik değiştirdim ve en başarılı taktiğimiz klasik 4 - 4 - 2 oldu. Defansif ve Katı bir anlayışla başlıyoruz maçlara, baktık kontraatak geliştiremiyoruz Kontrollü ya da Hücum futboluna dönüyorum. Gol attığımız sürece sıkıntı olmuyor son dakikalar yaklaşınca da Rölantiye alıp zamana oynatıyorum takımı. Son dakikalarda gol yersek berabere bitiyor genelde
Sam Byram fena adam değildir gecen seriden stoperlerden de iyi olanlar vardı yani kadrosu fena değil ama giden adam nasıl beceripte o hale koymus takımı anlamak güç (: Potaya iyice girmişiz umarım ilk 2 ye girip stres yaşamayız
Sam gerçekten sağlam oyuncu. Sen demişken profilini de paylaşırım. Dediğin gibi stoperler iyi. Son haftalara girerken üstteki ekipler de performans yükselti pek yaklaşamadık oralarda.
2 maç üstüste puan kaybettik kötü oldu. Barnsley 3 - 5 - 2 oynuyordu ayak uyduramadık. Boro maçında da Quaresma yaptı yapacağını çok erken kırmızı kart gördü, golü atıp kapandık ama olmadı. Yenilmezlik serimiz bitti, takıma etkisi kötü olur diye bekliyordum ama Wolves maçında yine canavar gibi oynadı bizim herifler.
Sam Byram
Gary Hooper - Kiralık
Sakatlık durumunda oynatacağımız yedek forvetimiz yoktu, biz de Gary'yi kiraladık.
Cardiff derby eler umarım puan durumuna bakınca pek kaybetmeyen bir ekip diğerleri daha bi dişimize göre
Sam Byramı Bayram olarak okudum![]()
Stoke'de bana sağ bek lazımdı.Bu adamı alacağım akşam gidince iyi oldu bu hem ucuz hem genç hem iyi![]()
Oyna oyna bitmeyen lig yapmışlarSığmıyor ekrana ben napayım
Ben Bayram diye sesleniyorum zaten kerataya, Türk bile yapar Milli Takım'da oynatırım
Hocam ben gayet memnunum defanstaki kazmalar varken de üst ligde napar bilemem
Beklentilerin üstüne çıkarak play - off'a katılıyoruz. Derby ile eşleştik ve 2 maç yapacağız. Umarım iki maç sonunda finaldeki yerimizi alırız.
Premier Lig'e Yükselme Elemeleri - Yarı Final
Finale beklediğimden kolay bir şekilde çıktık ve finaldeki rakibimiz Leicester City.