Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce 3. Sezonda Hangi Takımı Yönetmeliyim ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Tottenham

2 15.38%
  • Manchester City

6 46.15%
  • A.C. Milan

3 23.08%
  • Napoli

2 15.38%
1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Man City | İstanbul 'dan Manchester 'a Yolculuk | 3. Sezon

Hybrid View

En azindan Hamit'e 3 milyon maas vermekten kurtulmussun..

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 01demirspor View Post
    takviyeler 10 numara olmuş işlerini kolaylaştıracak oyuncular almışsın..
    saol dostum mitrovicten de adnandan da üst düzey performanslar bekliyorum ikiside genç ve başarıya aç futbolcular. Fakat Mitrovic ŞL de oynayamayacak benim için büyük dezavantaj.

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    En azindan Hamit'e 3 milyon maas vermekten kurtulmussun..
    Aldığı maaşı hakikaten hak etmiyor dostum yol vermemin sebeplerinden birisi de buydu.

LİG MAÇLARI

Adnan çıktığı ilk maçında 1 gol 1 asistle maçın yıldızı oldu ve takıma neler katacağını şimdiden gösterdi. 3-0

Evimizde baskılı oynadığımız maçta bir türlü sonuca etki edemedik ve beraberlikle yetindik. 1-1

Mitrovic çıktığı ilk derbide 2 gol atarak gönüllerde taht kurdu. Aydını zaten anlatmama gerek yok. Fenerbahçe derbisi öncesi Burak ve Drogbanın sakatlığı bizi hayli üzdü. İkiside 1 ay sahalardan uzak kalacak. 4-0

Çıktığı 3. maçında 2. derbiyi oynayan Mitrovic Feneride es geçmeyerek derbilerin adamı olduğunu ortaya koydu. Bu maçtada Aydın sakatlandı resmen revire döndük. 1-0

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. ELEME İLK MAÇ

Maç öncesi eksiklerimiz..

Üst üste gelen derbilerin ve sakatlıkların ardından Schalke deplasmanında kıran kırana geçen maçta sonuca gitmeyi bildik. Rakibin kaleyi bulan 12 şutuna geçit vermeyen Muslera maçın yıldızı oldu. 2-0

ST SÜPER LİG 22. HAFTA

Drogba, Burak ve Aydın ın yokluğunda, Umut, Amrabat ve Olcan sahneye çıktı. 3-0

22. HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU

Mesaj Yetkileri