Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
Şu cümle gerçekten çok şey anlatıyor aslında.Şu an çıldırdığımız buglardan olan kalecinin topla ceza sahası dışına çıkması olayı FM12'de de vardı ama beni hiç çıldırtmamıştı hatta ne güzel olmuş demiştim FM13 oynarken de görmeyi ümit etmiştim.Çünkü İngiltere 6.Liginde oynayan bir kaleci yapmıştı bu hatayı ve 3-4 sene içinde bir kere benim başıma iki kere karşımdaki rakibin başına gelmişti.Bu bana zevk vermişti çünkü hiçbir özelliği 10 üstü olmayan oyunculardı bunu yapan ve çok nadir olan bir olaydı.Şimdi ise Neuer,Buffon,Casillas gibi kaleciler senede birkaç defa yapıyor bu hatayı ve doğal olarak bizde çıldırıyoruz.
Diğer bir ilginç nokta ise; başıma bu olay iki kere geldi ve birinde sarı diğerinde kırmızı kart ile cezalandırıldım. Oyunun kartlarda da bir standardı yok sanırım. Aşağı yukarı 3 gündür falan oyunu da hiç açmadım. Yeni güncellemeyi bekliyorum. Herkesi birden memnun etmek tabi ki imkansız ama mümkün mertebe makul seviyelerde bizleri memnun edecek düzenlemeler yapıp bizlere sunarlar ise çok makbule geçecektir.