ŞAMPİYONLAR LİGİ PROGRAMININ KONUĞU OLDUK
Geleceğin en iyi 100 teknik direktörleri listesinde Solskjaer'in ardından 2.sırada siz varsınız.Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
-Buralara kadar gelmem hiç de kolay olmadı.Sonuçta bu işe yardımcı olarak başlayacaktım.Ama birden tek sorumlu ben oldum.Hem de 25 yaşında.Bu benim için çok büyük bir heyecandı ve hayalimdi.Futbolcu olarak başarılı olmak istediğim kulübümde teknik direktör olarak başarıyı sağladım.Bir nevi ertelenmiş hayallerimi yaşıyorum.
Fatih TERİM'de Adanalı ve sizi çok beğendiğini söyledi.
-Fatih Terim Türk futbolunda devrim yapmış kişidir.Kendisi ile benzer noktalarımız sadece Adanalı olmamız değil.Hücum futbolu oynatma isteğimiz en çok benzeyen tarafımızdır.Hatta bazı oyuncularım devre arası takım konuşmalarımızı da benzetir
Peki burada olmak, yani Şampiyonlar Ligi'nde yer almak nasıl bir duygu?
-Burada olmak gerçekten bir rüya.Stada adımımızı Şampiyonlar Ligi müziği ile atmakayağımızın titremesine sebep olacak.
Süper Lig'e bu yıl çıkmanıza rağmen olağanüstü bir başarı yakaladınız.Bu kadar erken başarı bekliyor muydunuz?
-Açıkça söylemek gerekirse ilk 3 yılda hedefimiz Avrupa Ligi'ydi.Ama transferlerimiz o kadar üst düzey performans ortaya koydu ki bu başarı yılın sürprizi olmuştu bizim için.Şimdi de planlamamız dahilinde 4 yıl ardarda Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz.Genç oyuncularımızın bu atmosfere alışması gerekecek.4 yılın sonunda ise hedefimiz şampiyonluk olacak.
Bu hızlı yükselişin hızlı bir inişi olursa eğer?
-Şimdiye kadar planladıklarımızdan daha da hızlı ilerledik.Ama tabiki de bu durum tersi de olabilir bir anda.Herşeyin güllük gülistanlık olacağının garantisini veremem.Ama benim amacım bireysel değil ; bu takımı en tepeye çıkarmak.Bunun içinde varımı yoğumu ortaya dökerim.
Transferlerde genç isimlere yönelmeniz Şampiyonlar Ligi için sıkıntı değil mi?Sonuçta bu arena da tecrübe en önemli etkendir.
-Az önce ki soruda bunu açıklamaya çalıştım zaten.Hedeflerimize ulaşmak için önümüzde 4 senemiz var.Bizde bu 4 senede gençlerimizi bu arenada ısıtmak istiyoruz.Böylece 4 sene sonunda hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum.
TAKIMINIZA VE SİZE BAŞARILAR DİLERİZ..ŞANS YANINIZDA OLSUN..
TRANSFERDE İSE HIZ KESMİYORUZ..
BABACAR : Bonservisi elindeydi.
KAKUTA : Bınservisi elindeydi.