-
Hazırlık Maçları - Genel Görünüm
Hazırlık maçları süresince ana kadromu oluşturmaya çalıştım ancak bir türlü sakatlıklar nedeniyle tam kadromu kuramadım. Toplamda 6 maç yapmıştık. ilk iki maç harcinde performansımız orta seviyelerdeydi. Yine de henüz bu seviyedeki bir futbola ait değil gibiydi. Ayrıca teknik kadroda değişiklik yapmak zorunda kaldım bazı anlaşmazlıklar nedeniyle.
Kampımızı erken başlatmanın en azından yararını oyuncularımı daha iyi izleyerek yaşadım. Yaptığımız ilk iki maç tamamen antreman amaçlı olduğu için çok fazla düşünmedim sonuçlarını ve performanslarını. zaten yardımcı antrenörümün kontrolüne bırakmıştım. Ancak kendisi başka fırsatları değerlendirmek istediğini söyleyip kontrat uzatmayınca 2 maç sonunda takımmdan ayrılmasına karar verdim ve yeni bir yardımcı buldum.
Onunda yardımıyla takıma farklı bir gözle bakmaya başladım ve daha derin incelmeler yapma fırsatı geçti elime. bu incelemelerin ardından oluşturduğum takım genel anlamda iyi bir görüntü sunsada bize, gençlerimiz yeterince iyi olmadığı için bazı pozisyonlarda hala sorun yaşıyorduk. Özellikle kalede Zak Jones bizimle anlaşmayıp profesyonel olma yolunu seçince genç kalecilerimize iş düştü. Umarım sezona iyi hazırlanır ve kendilerini takımda tutacak performansları sağlarlar.
Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar ise şu şekildeydi.
Crewe Alexandra - Sky Bet Lig 2 ( E ) : 0 - 4
Bradford - Sky Bet Lig 1 ( E ) : 0 - 6
Alfreton - Skrill Premier ( E ) : 2 - 2
Walsall - Sky Bet Lig 2 ( E ) : 1 - 2
AFC Flyde - Skrill Kuzey Ligi ( D ) : 3 - 2
Cefn Druids - Amatör ( D ) : 4 - 1
Genel olarak baktığımda gol yollarında etkinliğim hala devam ediyor. Bu beni sevindirdi. Ancak savunmaya daha fazla önem vermemiz gerekiyor. bu nedenle maçlar öncesinde savunma antremanı vermeye başladım. Hazırlık maçlarında öne çıkan 3 oyuncumuz oldu aslında.
Guèdioura 1'i ilk 11de olmak üzere sakatlığına rağmen 3 maça çıktı. ve 2 gol attı bu 3 maçta. 7.07 ortalaması ile iyi bir görüntü çıkardı.
Diğer bir oyuncumuz ise yeni transferimiz Rico Taylor. 5 maçta 3 asistlik ve maç başına 3.55 top sürme oranıyla iyi bir performans ortaya koydu.
Micheal Twiss ise ofansif orta saha pozisyonuna geçtiği bu maçlarda 4 maçta 1 gol ve %81 pas oranı ile iyi bir performans göstermiş oldu.
Umarım diğer oyuncularımda en azından bu 3 oyuncuya ayak uydurur ve istediğimiz noktalara eriştirebilirler bizi.
Maçlar sonunda ise kafamdaki kadro 2 nokta haricinde şekillenmiş oldu şu şekilde.

Merkez Sol defans ve Sağ açık pozisyonları için istikrarlı bir performans yakalayamadım henüz ancak hazırlık maçlarında formayı en fazla hakeden oyuncuları seçtiğimi düşünüyorum.
Mesaj Yetkileri