Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi dün eşine olan nafaka borcunu ödeyemediği gerekçesiyle ceza evine girmiş, bugünde futbol camiasının önde gelen isimleri sayesinde borcun bir kısmı ödenmiş ve tahliye edilmiş.

Bu olayların daha öncesinde Beşiktaş'la antrenörlük için görüşmeye gitmiş ama Beşiktaş istememiş, ceza evine girdiğinde de ne mevcut yönetimden nede eski yöneticilerden herhangi bir destek gelmemiş malesef. Açıkcası durumun anlayışla karşılanacak bir tarafını göremedim. Beşiktaş'la 100'den fazla maça çıkmış, milli takımlar seviyesine yükselmiş bir oyuncu için kulübün destek çıkmasını beklerdim.

En azından eski dostları onu unutmamış ve destek çıkmışlar, bundan sonrası içinse milli takımlar seviyesinde antrenörlük yapacakmış. Nafaka borcunu ise taksitle ödeyecekmiş.

Fevzi benim gözümde hiçbir zaman kötü bir kaleci olmadı, belki o zamanlar daha fazla destek olunsaydı her şey çok daha farklı olurdu. Özel hayattı futbol kariyerine çok büyük darbe vurdu ve ne yazık ki bugün bu durumlara düştü.

Vefa örneği gösterenleri tebrik ediyorum. Umarım Fevzi için bundan sonra herşey tersine döner. Futbolculuğundan doğru düzgün yararlanılamadı ama en azından antrenör olarak ülkesine yıllarca huzurlu bir şekilde hizmet eder.