Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Yarım Sezonda KRAL oldu...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Default Yarım Sezonda KRAL oldu...

olayı anlatayım trabzonla oyuna başladım elimde umut bulut, ersan martin, ömer rıza, cem demir gibi forvetler oldugu için bu bölgeye transfer geregi duymuyordum fakat ilk hazırlık macımda umut bulut ve ersan martinin sakatlanması sonucu bi forvet ihtiyacı duydum 2.5 milyon paunda alabilecegim genc ve yetenekli bi forvet arıyordum aklıma özgürcan geldi degeri 2.2 milyon paundu 2.5 teklif ettim kabul ettiler neyse imzayı attık falan il hazırlık macında 84. dakikada oyuna soktugum özgürcan 40 metreden nefis bi gol attı daha sonraki mactada bi gol attı bende sakat umut ve ersennin yerine onu uefa maclarına cıkarttım adamı görseniz her macta inanılmaz gecişler goller beni adeta mest etti ve kadromun degişilmezi oldu bi anda avrupada atılan goller falan derken adam dünya kupası eleme macında grubta 2. oldugu için s.karadag ile karşılaştı oyuna sonradan girdi ve 2 topu direkten döndü neyse ben özgürcanın ilk sezon bu kadar büyük bu gelişim yaşadıgını görmemiştim şuan lig ara tatilde fenerbahce özgürcana 11 milyon paund önerdi ama satmaya hic niyetim yok gelişimine devam ederse 1-2 yıl içinde dünyanın en iyi forvetlerinin arasına girecektir...

Bu adam inanılmaz bir şey!
    Ben normalde ilk sene oynatmaya kıyamam hani biraz gelişsin oynar düşüncesiyle yedek tutardım.
    Gerçekten mükemmel bir başarı yakalanmışsın Özgürcan ile.. Özgürcan'ın yanına bir yıldız daha aldın mı kimse seni tutamaz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi ben tek forvet oynuyorum ondan özgürcan yetiyor arkasında zaten marcelinho var...

Ben 2009 yıLındayım... Başka bir takıma transfer oLmuş ama Bu kadar gol atamıyor... AKsu cafercan daha golcü sanki.

gerçekten özgürcan çok iyi bi golcü

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Evet hem genç hem teknik.Süper bir adam.Bende şu an onu oynatıyorum...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Özgürcan diğer gençlerle kıyaslarsak aralarında en golcüdür. En azından benim açımdan Özgürcan, Cafercan'a göre daha iyi golcü. Belkide Cafercan'ın üzerinde bu kadar durmadığım içindir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

cafercanı bircok kez denedim ama özgürcan kadar iyi degil ama cafercanı ortasahanın ortasına monte ederseniz harika oynar...

Nesil
    2006
    Yer
    Internet Explorer

Bencede İyi Ama su an ben 2006 Ekim 22 deyim ordusporla su anda onu bjk aldı orda 3.600 000 degerinde
    TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
    !!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

özgürcan bende kötü gelişirmi nekop elinde oyuncuların sakatlanmamsı için güzel bir ant prog varmı

Kardeş ben 2010 yılındayım.Çok iyi bi golcü.İyi antrenman yaptırdım özellikleri çok iyi oldu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by anakonda52
    özgürcan bende kötü gelişirmi nekop elinde oyuncuların sakatlanmamsı için güzel bir ant prog varmı
    abi benimki sans oldu tüm oyuncularım sakatlandı sadece marcelinho ve özgürcan hiç sakatlanmadı özel bişey yok anlıyacan...

Nesil
    2006
    Yer
    internet...

gercekten de cok ii gelisme göstermis...

cafercan aksu yu AMC de oynatın orada çok iyi oynuyor. Özgürcan daı da forvete koyunca işlem tamamdır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

fazla para harcamıyorum sezon sonu baya bi transfer yapcam para biriktiriyorum ayrıca galatasaray cefercan için 4 milyon paund istiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bence ver kardeş.Özgür ve cafer iyi anlaşırlar.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gerek yok bence amcye cok adamım var mercelinho szymkowiak gökdeniz musa büyük almıycam ondan...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ok.almasanda olur.:.Bir fikirdi yalnızca..

bu adam hılelı
    ozellıllerı dusuk gozuksede son 5 dk mıllı takımda ıspanaya karsısında 2 forvet sakatlandı dıe alınıyor ve 2 gol atım kupada sampıyon yapabılıyor
    umıt mılı takımda 14 macta 22 gol atttıgını gormesem almazdımda

ustelık fenerde aldım ve aynen oynuo

cafercan daha ıyı gozuksede bu cok farklı ve bence daha ıyı

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ewet kardeş.Sen erzurumlumusun...Bende erzurumluyum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by efl_25
    Ok.almasanda olur.:.Bir fikirdi yalnızca..
    abi bi oyuncu alımı bu kadar dıramalize edilir suan 2.5 milyon paund önerdim son teklif olarak kabul ederlerse alıcam edmezlerse vazgeçicem...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

furkan ii bir antreman ile özgürcandan daha kaliteli forvet oluyor ben aldıgımda ilk sezonunda 20 gol atmıstı ligde. 26 macta

furkan bastan
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Yapma abi ya.Ne furkan'ı.Özgür ve cafer gibi potansiyel hangi gençte var allasen

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi furkan 22 sindemi 23demi ne bu yaştan sonra ona genc yetenek dersek özgürcana ayıp etmiş oluruz...

25. Default

ben bi fenerliyim ama özgürcan ın üstüne adam tanımam

bende cafer daha iyi yaw işallah böle olur özgürde ......

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Abi tartışmayalım.İkiside türkiyenin en yetenekli genç forvetleri yaw..

Talking

Oyuncu iyileşse bendede gölcü olacak ama 3. Hazırlık maçında bi sakatlandı adam hayla yatıyo 2 ay oldu be insaf forumdanda düştü iyicene ne olacak bilmioz

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Cafercan Sanki Forvet ARkasıymış gibi Özellikleri ama özgürcan tam bi forvet

bnjedeee cafercan super bi forvett ama en iyi forvet elimdeki delgadoo.!!! buarda gsliyim.!!

beyler bisey sorcmm bi turlu bulamadım yaa siz bu özgürcaanın fotosuu screenshotlar arka planlar nasıl yapıosunuzz yada dowlandıı nerden buluosnuzz bi turlu bulamadımda..!!!:'(

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri