..........
Kim bilir belki de futbolcu olma hayalim gerçekleşir ? Bu düşünceler oynadığım futbola da yansıyordu. Daha hırslı daha motive oynuyordum. Ne varki oynadığım takımın mevcut kadrosu çok da iyi sayılmazdı. Dolayısıyla ligdeki konumumuzda pek içaçıcı değildi. Bu durumu çok sorun etmiyordum en nihayetinde bu takımın 10 numarasıydım çok geçmeden de kaptanı olmuştum. Durumumuz kötü olsa da ben mutluydum.
Büyük klüpler amatör klüpleri izlemek yerine gözlem ağını genişletip tüm ülkenin gençlerini taratıyordu. Yani buralara pek tenezzül etmiyorlardı dolayısıyla buralardaki bölgesel temsilciler yada menejerler için alt liglerdeki maçlar büyük önem arzediyordu çünkü çok ciddi gelir kaynağıydı. Hemen her hafta oynanan maçlarda bu tip insanları görmek mümkündür. Çok genç yaşta oyuncuları bulup temsilcisi olup yada kendi klüplerine kazandırıp daha üst lig takımlarına gitmesi için zemin hazırlıyorlar burdan da amatör oyuncular için ciddi sayılabilecek miktarda bonservis bedellerinden komisyonlarını alıyorlardı. Alt liglerdeki insanların futbol sahasına attıkları oltaya nihayet ben de takılmıştım. Yaşım küçük olduğu için klüp yetkilisi babamla görüşmüş beni resmen istemişti. İşin ilginç yanı beni isteyen kişi klübün hem sahibi hem de teknik direktörüydü. Takımı üst ligi zorluyordu neredeyse her sene playoff oynuyor ne varki çıkamıyordu. Aslında çıkmıyordu desek daha doğru olur oyuncuları alıp daha üst lige yolluyor ve pek uğraşmadan zahmetsizce ciddi paralar kazanıyordu. Hatta birkaç tanesini direk Arjantin Premier ligine yollamıştı. Milli takımın alt yaş kategorisinde de birkaç oyuncusu vardı. Bu durum beni oldukça heyecanlandırmıştı. Verdiği teklifte fena sayılmazdı. Beni takımın bünyesine katacak her türlü ihtiyacım klüp tarafından karşılanacaktı. Bir miktarda harçlık alacaktım elbette hatta okumama engel teşgil etmiyordu aksine dilersem futbol süresince üniversiteye dahi gidebileceğimi belirtmişti. Karşılığında ise tek şart vardı o da ilk transferimi kendisi yapacaktı yani benim seçim hakkım olmayacak ve bonservis ücretinden herhangi bir para alamayacaktım..