Az önce 2. sezonu bitirdim. 2 yıl üst üste şampiyon oldum, ilk yıl biraz zor olsa da 2. yılımda çok rahattım. Avrupa'ya katılmadığım için başarı ile pek sıkıntım olmadı ama oyunda ciddi hatalar olduğu su götürmez bir gerçek. Çıkan komik ve saçma mesajlara hala bir çare bulunamamış. Örneğin ligin bitimine haftalar kala şampiyonluğu garantilememe rağmen zar zor şampiyon oldunuz, korktuğunuz zamanlar oldu mu gibi mesajlar çıkmaya devam ediyor. Oyuncu transferlerinde de garip bir şekilde birçok oyuncu 1 yıldan fazla sözleşme imzalamıyor. Aç gözlü bir manajere denk geldiyseniz vay halinize, adama milyonlar verip satın alıyorsunuz ama sırf manajer 1 yılın üstünde sözleşmeyi kabul etmediği için vazgeçiyorsunuz.

Maç motorundan bahsetmek istemiyorum bile, geçen sene olduğu gibi bu sene de çok kötü bir maç motoru çıktı karşımıza. Yama ile düzeltilir demek isterdim ama biliyorum ki hataları düzeltirken diğer tarafları bozacaklar ve Mart ayına kadar bu şekilde gidecek.

Yine de tüm saçmalıklarına rağmen oyunu oynamaya devam ediyoruz, o kadar para verdik boşa gitmesin. Geçen sene oyunu satın aldıktan sonra 2 sezon oynayıp Mart'a kadar beklemiştim, sonra da en fazla 4-5 sezon oynadım ve bir daha dokunmadım oyuna. Umarım bu oyunda bu şekilde olmaz, böyle giderse artık FM almaktan da vazgeçecez.