Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Galatasaray-Kayserispor

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Default Galatasaray-Kayserispor

Galatasaray, taraftarıyla buluşacak

Süper Lig'de 2005-2006 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, ligde yarın Kayserispor'la yapacağı karşılaşmayla yeniden taraftarıyla buluşacak.

Ligin ilk haftasına deplasmanda Ankaraspor'la 1-1 berabere kalarak iyi bir başlangıç yapamayan sarı-kırmızılı ekip, bu kez kendi evinde lig tarihinde hiç puan kaybetmediği Kayserispor'u yine mağlup edip, 3 puanla tanışmak istiyor.

Yarınki mücadele, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti'nin Mlada Boleslav ekibini 5-2 mağlup ederek Şampiyonlar
    Ligine katılma yolunda önemli bir avantaj kazanan Galatasaray ile UEFA
    Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında Arnavutluk'un KF Tiran takımını deplasmanda 2-0 yenerek tur yolunda önemli bir adım atan Kayserispor
    gibi Avrupa kupalarının iki başarılı ekibini de karşı karşıya getirmiş olacak.

SAKAT FUTBOLCULARIN DURUMU-

Kayserispor karşılaşması öncesi sarı-kırmızılı takımdaki hasta ve sakat oyuncuların sayısının artması da teknik heyeti düşündürüyor.

Sakatlıkları nedeniyle yarın forma giyemeyecek olan Hasan Kabze, Ümit ve Yalçın'ın yanı sıra, hasta olan Tolga ile sakatlıkları bulunan Okan ve Volkan'ın durumları ise henüz belli değil.

Bu oyuncuların durumunun, bu akşam gerçekleştirilecek antrenmanın ardından netlik kazanacağı bildirildi.

Sarı-kırmızılı ekip, akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesislerinde yapacağı antrenmanın ardında Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girecek.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Erik Gerets'in yarın Kayserispor'la yapacağı karşılaşmada, Mondragon, Cihan, Tomas, Song, Orhan, Sabri, Mehmet, Ayhan, Arda, İliç ve Hakan'ı ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Ali Sami Yen Stadı'nda 13 Ağustos 2006 Pazar günü hakem Selçuk Dereli'nin yöneteceği mücadele saat 21.30'da başlayacak

Bana kalırsa tek ön libero oynamalıyız. Forvette, Hakan - İlic ikilisi görev yaparken arkalarında serbest adam olarak Hasan Şaş görev almalı. Onların kanatların Arda ve Sabri ön liberoda Ayhan. Keşke bu tür düzenle çıksak ama malese 2 ön libero tek forvet gibi çıkıyoruz..

Zor maç olacak diyeceğim ama Kayseri'ye 2 maçtır geçit vermeyip 3 attık. Galatasaray maçtan önce kupayı kaldıracağı için moral olacak bundan önce ki maçıda kazandık, kazanırız!

Nesil
    2005
    Yer
    ev

diziliş 4-2-2-1-1 ama bencede Gerets Hasan Şaş'ı ilk 11 e alıp 4-1-3-1-1 gibi bir dizilişle çıkabilir sahaya yalnız Kayserinin kontraları sorun olabilir o zaman

Gökhan Ünal'a Song, Mehmet Topuz'a ön liberolardan biri markaj yaparsa Kayseri'nin işi zor olur. Tabi daha bir sürü Mehmet Topuz gibi futbolcusu var aklıma gelmiyor onlarıda iyi markaj uygulamak lazım. İnter Toto maçında izlemiştim çok iyi ara pas yapıp düz koşu yapabiliyorlar.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Berabere Biter

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

puan kaybına ihtimal vermiyorum, kolay olmayacak ama alacağız inşaallah maçı..
    maçtan sonra Eric GeretS telegolde olacak bu arada..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

çok zorlu geçeceği kesin ama galatasaray bugune kadar kayseriye ali sami yende hiç puan vermedi.bu maçta da ole olacaktırr..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Kayseri iyi bir takım,Galatasaray'ı zorlayacaktır.Ama Gerets eleştirilerden korkupta istekli gençler yerine doymuş eski formsuz oyuncuları oynatırsa beklemediği bir sonuç alabilir.

Quote Originally Posted by Laz_Asker_61
    Berabere Biter
    komutanım gözünü sevim berabere falan deme
    geçen maçta berabere dedin berabere bitti şom ağızlı seni

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Mondragon
    Uğur-song-tomas-ferhat
    Mehmet güven-Sabri-arda-ayhan
    İliç-H.Şükür
    bu onbirle yeneriz

Kayserispor'un kadrosu çok iyi.birbirleriyle çok iyi anlaşan bir kadro yapısı var.Yabancıları kaliteli düzeyde.Defansta Sadıgov çok sert savunmacı Galatasaray'ın forvetlerine çok fazla top göstermeyebilir.Ortasahada'ki İran'lı oyuncu çok iyi top kesip,kesdiği toplarla oyun kuruyor,Toledo iiçin söyleyecek birşey yok zaten fazla.Birde forvet hattı çok güçlü Kayserispor'un geçen senenin kralı var.

Galatasaray'a gelecek olursak defans oyuncuları çok iyi fakat defans kurgusunda bir eksiklik söz konusu çok çabuk pozisyon veriyor rakip takımlara.Ön libero'yu okan götüremez Mehmet Güven genç ve dinamik bir oyuncu fakat tecrübe eksikliği bariz derecede görünüyor.Forvet hattı zaten güçlü Galatasara'ın İlic ve Carrusca'nın katkıları çok olacak forvete

Sözün özü hiçbirşey belli olmaz bu maçta açıkçası beraberlik büyük ihtimal

ALLAH Izın verırse gömucez onları sahaya... ßende orda Samıyende oLucam

ya şu cihanda hala niye ısrar ediyo anlamıyorum bu cihana verdiği şansın yarısını uğura verse çok iyi bir sağ bekimiz olacaktı. Umarım yarın maçı alırız

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by SefaReis66
    komutanım gözünü sevim berabere falan deme
    geçen maçta berabere dedin berabere bitti şom ağızlı seni
    6. his herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

gerets büyük ihtimal borislav macının ilk onbiri ile cıkcak sahaya okan buruk yerine mehmet olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle çok zor bir maç olacak ama ben Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kayserispor gercekten cok tehlikeli takım bunda Ertugrul Saglam ın payı cok büyük ins gs den puan alırlar
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Gönlüm kazanmamızdan yana ama içimde kötü bir his var umarım puan kaybetmeyiz

Nesil
    2006

çok zor maç ne yazsam diyom ama en isi 9-30da lig tv başına geçip seyretmek hehe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayseri, gerçekten güçlü bir ekip. Bu sene çok iddialılar. Bu maçla ilgili bir tahmin yapamayacağım, çünkü ne olacağını kestirmek çok güç. Umarım Kayseri'yi yeneriz.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Büyük ihtimalle yeneceğiz bu sezon Samiyende ilk huzura çıkış ve kupa alınması dolayısı ile taraftar boş yer bırakmayacak yine. Bizim takımda taraftar desteğine en çok uyum sağlayıp motive olan takım olduğuna göre kazanmamız daha kolay Kayseriye göre

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

berabere bitcek bence kayseri cok iyi bir takım cok kosan pres yapan hızlı oynayan bir takım galatasarayı zorlayacaktır

bu kadar defansif oynayan bir kayseri görmemiştim. Arda Turanın attığı golle ilk yarı 1-0 bitti.

Genç golcümüz Arda ile 1-0 öne geçtik..
    Bugün bir daha izledim ki bu takımdan kesilmesi gereken isimlerden biri Cihan!
    Çok top kaptırıyor ileri çıkıyor gidiyor, gidiyor geriye dönüyor. Olacak iş değil..
    Uğur veya Arda'yı oraya koyabilir Gerets..

2.yarıda Carrusca'yı izlemek istiyorum. Bunun yanında Mehmet Güven ve Ayhan orta sahayı toparlıyor. Mehmet Güven'de iş var. 2-3 maç sonra tamamdır Necati'de 2.yarıda umarım girer. Performansı ne halde görelim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla gol yiycez diye korkuyodum Ama Arda attı Helal olsun valla. Umarım 2.yarıda da gol yemeyip, gol buluruz

oyuna sabri yerine carrusca girmeli arda sağ kanada carrusca sola ve forvete hakan yerine necati oynamalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak Abi, bu sence risk değilmidir? Yani ya Arda, sağda soldaki kadar iyi oynamassa. Ama bende şahsen Carrusca'yı görmek istiyorum.

Arda nın asıl mevkisi sağ kanat zaten

Tomas ile Cihan çok hata yapıyor. Bu ikilinin hatası bize kötü patlamaz umarım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    Arda nın asıl mevkisi sağ kanat zaten
    O bölgede Arda'yı hiç izlemedim valla Ben sol kanat oyuncusu sanıyordum Arda'yı. Neyse 2.yarı başlayacak birazdan. O zaman Gerets'in ne yapacağını göreceğiz.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri