Quote Originally Posted by tefo89uaa View Post
25 takımda deniyorsun? wawwww

Tebrik ederim, inanılmaz iyi iş çıkarttın, 10 küsür senedir oynuyorum bu oyunu böyle başarı görmedim
aynen hocam 25 takım 4.lig ekiplerinden Şampiyonlar Ligi ekipleri..Milli takımlar ve U-19 Milli takımlar da dahil taktiğin ortalamasını alıyorum ve öyle paylaşıyorum..
fm13'te de aynı bu şekilde hazırlanarak paylaştığım bir taktik (lato609) vardı.Onda büyük bir başarı yakalanmıştı darısı ve daha fazlası buna olacak gibi
Bende 10 yıldır bu oyunu oynuyorum ve taktik konusu en büyük uğraşım

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
tebrikler güzel başarılar elde etmişsin hem de kısa sürede
teşekkürler kardeşim umarım aynen devam eder

Takımla inanılmaz işlere imza atıyorduk..İlk senemde PTT 1.LİG'de şampiyon olduk..Ardından Süper Lig'e çıktığımız yıl burada da şampiyon olduk..Takımın başında 3. sezon 3 kupa (Süper Kupa,Lig Şampiyonluğu,Avrupa Ligi) kazandık..Takımla birlikte üst sıralara tırmanıyorduk..

Ama gel gör ki yönetimimiz bu başarıya paralel çalışmalarda bulunmuyordu..
Bu sezon kulüp geliri NET OLARAK 110 MİLYON TL idi..Bu gelir bizim için muhteşem zaferlerin getirisiydi..Kaptanlar ile bir araya gelerek yönetim kuruluna çıktık..Amacımız antrenman tesislerimizin yenilenmesi ve daha üst seviyelere çıkarılmasıydı..
Yönetim kurulumuz bu öneriyi reddetti..Ardından ise transfer bütçesi olarak 15 milyon tl vereceklerini söyledi..3 senede takım olarak bu kadar sıçrama yaparken, gelir olarak büyük meblağlar elde ederken yönetimin bu tavrı akılalmaz birşeydi..Kulüp o kadar kar elde ederken önce antrenman sahası yenilenmesini kabul etmediler, sonrasında ise başlangıç olarak 15 milyon tl verdiler..Sanırım bu tavır resmen "ARTIK GİT" demekti..

Bu gelişmenin ardından konuşulanlar medyaya yansıtılmıştı..Beni ve kaptanları karalayan bir şekilde..Haberlerin böylece kimler tarafından sızdırıldığı anlaşıldı..Ama taraftarımız bu haberin ardından yönetimi topa tuttu..

Ama yönetim kararından dönmeyeceğini belirtti..Bunun üzerine de taraftarlar geniş çaplı bir yürüyüş düzenlediler..

Bu gelişmeler 4 gün boyunca sürdü..Durumu fırsata çevirmek isteyen EVERTON ise hamlesini yaptı..

Bakalım haftanın kalan 3 gününde neler yaşanacak..Bu bir hafta bize hangi sürprizleri getirecek...