Teşekkür ederim dostum takım ritmini bulmaya başladı..
Gruptan çıkma konusunda rahatım. Bursanında en az gruptan çıkmasını görmeyi çok istiyorum umarım başarılı olurlar.
Teşekkür ederim.
ŞL GRUP MAÇI
Takım artık ritmini bulmaya başladı ve bu sezon Avrupadaki ilk rakibimizi Mitrovic ve Burak ın üstün performanslarıyla kolay geçtik.5-0
Elazığ 'a da Yunan tarifesi uyguladık.
Sezon başında sözleşme yenileme konusunda görüştüğümüz Sayın Ünal AYSAL 'la sözleşmemi 1 yıllık uzatarak, yıllık ücretimde de indirime gitmiş ve 3.6m € olan yıllık ücretimi 2.9m € ya çekerek fedakarlıkta bulunmuştum. Sezon yeni başlamışken bu maç sonrası Sayın Ünal AYSAL sözleşme yenileme konusunda tekrar görüşmek istedi. Hay hay diyerek ofisine çıktım. Bana klübün maaş bütçesini düşürmek istediğini söyleyerek önüme yıllık 1.5m € ücret almam kaydıyla 5 yıllık sözleşme teklif etti. Galatasaray camiasına geldiğim ilk yılda 4 kupa kazandıktan sonra zaten 700bin Euro indirime gitmişken, Ünal AYSAL ın bu tavrı beni hayal kırıklığına uğrattı ve teklifi reddettim. Oyuncularımda bu konuyu öğrenmiş olmalılar ki moralleri inanılmaz bir düşüşe uğradı. Ünal AYSAL ın bu tavrını anlamak güçtü. Acaba benim yerime başka bir teknik adamı mı getirmeyi düşünüyordu.. İlerleyen günlerde neler olacak bekleyip göreceğiz..
Son günlerde yaşananlardan dolayı üzgün ve moralsiz olan oyuncularım zorlu Anderlecht maçı öncesi yeteri kadar iyi performans gösteremeyerek Sivas deplasmanında 3 puan bıraktı. 0-1
Geçen haftaki etkisiz oyunumuz devam ediyor. Evimizde Anderlecht e de kaybettik.0-1
Maç sonrasında oyuncularla toplantı yaparak performanslarının yeterli olmadığını ve şampiyonluk için daha çok çaba sarf etmelerini söyledim. Hepsi olumlu tepki verdiler fakat halen yaşanan olayların etkisinde oldukları yüzlerinden okunuyordu..