Quote Originally Posted by VITINHO7777 View Post
sezon sonunu beklemen en hayırlısı basarılar dostummm
Quote Originally Posted by egebartu View Post
güveniyoruz hocam
Quote Originally Posted by LUIZ View Post
Oldumu şimdi güzel kardeşim anderlecht'e yenilmişsin Güzel güzel lige bomba gibi başlamışsın
Oyuncularımla toplantı yaptım ve taraftar için ellerinden geleni yapacakları hakkında söz aldım. Fakat yine de yönetimle aramda geçen tatsızlıklar onları da etkiledi. İçinde bulunduğumuz bana göre başkanın tavırları olsa da sahadaki sonuçlardan mesul olan benim. Umarım kendimize geliriz..

ST SÜPER LİG

Takım toplantısının ardından çıktığımız ilk maçta kaptan Drogba takımı sırtladı ve bir Yunan tarifesi de Trabzona uygulandı. 5-0

Golcülerin suskun olduğu maçta Adnan sahneye çıktı ve takım için ne kadar değerli olduğunu kanıtladı. 2-0

ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 3. MAÇ

Anderlecht yenilgisinden sonra Dinamo deplasmanına çıktık ve yediğimiz 2 şok golle ilk yarıyı kapattık. Soyunma odasında oyuncularıma arka fonda "Zeki Müren - Hani Verdiğin Sözler" parçası çalarken "Bu muydu bana verdiğiniz söz, ruhunuz nerede sizin?" diyerek sitem ettim. 2. yarının ilk 15 dakikasında bulduğumuz 2 golle eşitliği yakaladık. 86. dakikada Lee Addy nin golü beni kahretti. İlk 3 maçta ikinci yenilgimizi aldık. 2-3

ST SÜPER LİG

Avrupa maçı sonrası evimizde Fenerbahçeyi ağırladık. Bu maçta alacağımız bir galibiyet bizim için inanılmaz moral olacaktı. Maça hızlı başladık, İlk yarıda 19 şut atmamıza karşın kalemizde sadece 1 şut gördük. 45. dakikada Drogbanın penaltıdan attığı golle 1-0 önde gittik soyunma odasına. Çok iyi oynuyorduk. İkinci yarıya da aynı performansla başladık ve Fenerbahçe kalesini dövdük resmen, 62 ve 69. dakikarda Dirk Kuytun 2 harika golüyle tamamen sarsıldık. Bu futbola karşılık bu skor akıl alır gibi değildi. 83. dakikada 2. penaltımızı kazandık fakat Mitrovic penaltıdan yararlanamadı. Evimizde galibiyet beklerken, ben ve taraftarımız harap olduk. 1-2

Bu maç sonrası istifa edip etmemeyi çok düşündüm ve elim o butona gitti geldi. Sonrasında kafamı topladım ve bu takıma 6 kupa kazandırdıktan sonra gemiyi böyle terk etmek bana yakışmazdı. Kafamı toplamak için takımı Asistana bırakarak 1 ay tatile çıktım..