Merhabalar. Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben de aynı şekilde düşünüyorum ancak bir ikinci yol var o da, kulübü 2-3 yıl içinde şu anki bulunduğu yerden daha ileri taşımaktır. Eğer üçüncü yılın sonunda Avrupa Kupalarında kalıcı olursak, ligte her daim ilk dörde oynayan bir takım yaratırsak ter Stegen'in maliyetini karşılayacak güçte bir ekonomimiz olur diye düşünüyorum. Dediğiniz oyuncuyu bulamadım. Sanırım benim oyunumun veritabanında yok.
Dün akşam transferlerle ilgili bir bülten yayınlayacaktım ancak yorum gelmeyince ben de bundan vazgeçtim malesef. 2 genç isimle anlaşmak için büyük uğraş verdik, ikisiyle de anlaşamadık. Ben de ilk mesajımdaki "bizi geleceğe taşıyacak" yıldız veya yıldız adayı oyunculardan birini kadroma katmaktansa bir fırsat transferi yaratıp belki büyük paralara dışarı yollayamayacağımız ama bize 3-4 sene önemli katkıda bulunabilecek bir isimle bonservissiz olarak anlaştım.

Manuel Fernandes ile yıllık 2,5 milyon € maaş + 325 bin € imza parası + primler ile anlaşmaya vardık. Xhaka'nın geleceğini de olumlu etkileyeceğini umuyorum. İkisi MC mevkisindeki "oyun kurucu" rolünü müşterek götürecekler.
Şimdi kariyerin akışına dönelim.
--
Bu maçtan önce kalecim ter Stegen 5 haftalık bir sakatlık geçirdi. Gerçekten bizi korku dolu maçlar bekliyor.
Bundesliga 17.Hafta

Orta saha mücadelesi tadında geçen bir maçtı. 1-2 pozisyon vardı onları da biz yakaladık ve birini de gole çevirdik.
Bundesliga 18.Hafta

Yine orta saha mücadelesi tadında bir maçtı. Tam 2-1'i yakalayıp yendik derken Augsburg bize maçların 90 dakika olduğunu gösterdi. Ligin zayıf ekibine karşı yaptığımız puan kaybı can sıkıcıydı.
Bundesliga 19.Hafta

Arango'nun müthiş füzesiyle öne geçtik. Sonra rakibimiz bazı cılız girişimlerde bulundu ancak 3.kalecimiz Blaswich bu ataklarda başarılıydı. de Jong'un kafası maça noktayı koydu.
Almanya Kupası Çeyrek Final

de Jong'un tek golüyle turu atladık. Önemli olan kazanmaktı. Ancak pek hayırlı bir kura çektiğimizi söyleyemeyeceğim.
Bundesliga 20.Hafta

Tam anlamıyla pata küte bir maçtı. Gol olması zordu, olmadı da.
Bundesliga Panoraması