Quote Originally Posted by VITINHO7777 View Post
son 2 mac dusus var yukselmek senın elınde
Quote Originally Posted by 01demirspor View Post
çok şanssız maçlar olmuş..ligde telafi ederiz ama Avrupa biraz sıkıntılı olmuş..takımın biraz daha toparlanmaya ihtiyacı var anlaşılan kardeşim
Quote Originally Posted by dAleksic View Post
Oyunun doğasında var bu gibi olaylar. Ki gerçek hayatta da oluyor. Bunları hoş görmek gerek diye düşünüyorum. Cidden fener maçından sonra istifa etseydin o kadar başarı üzerine böyle bi son yakışmazdı bu kariyere Sana tavsiyem kaybettiğin maçları bida izle ve takımın yaptığı hatalara dikkat et
Quote Originally Posted by LUIZ View Post
Fernerbahçe maçı 32/20 şut şampiyonlar liginde üst üste alınan mağlubiyetleri kalan maçlarda telafi edersin diye düşünüyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Sezon başında pilot kulüp anlaşması imzaladığımız Seattle F.C. klübünün şehri olan Seattle 'da 1 aylık tatilimi spor yaparak ve yüzerek ve orman havası alarak geçirdim. Böylece dinlenmiş bir şekilde İstanbul 'a geri döndüm.

Batı Seattle 'dan bir görüntü..

Ben tatildeyken 4 maç oynandı ve 3ünü kazanmamız tatmin ediciydi..

ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 5. MAÇ

Tatil dönüşü ilk maçım Olympiakos ileydi. Yine Mitrovic in sağlam performansıyla 3-1 galip gelmeyi bildik.

ST SÜPER LİG

Tatil sonrası ilk lig maçımda ise yine Yunan tarifesi.. 5-0

Kasımpaşa deplasmanından rahat galibiyetle döndük. Mitrovic her zamanki gibi maça damgasını vurdu. 3-0

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 4.TUR

Güçsüz rakibimiz karşısında çoğunlukla as takımdan yoksun olan oyuncularımıza şans verdik. Rahat kazandık. 3-0

ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 6.MAÇ

Grubun son maçında etkili olan taraf bizdik. Hakemin ev sahibi lehine tartışmalı penaltı kararlarına rağmen galip gelmeyi bildik. 3-2

ŞL GRUP SONUÇLARI

Son maçtaki galibiyetimizle gruptan lider olarak çıkmayı başardık. Bursaspor ise grubu 3. sırada tamamlayarak yoluna Avrupa kupasında devam etti.

ST SÜPER LİG PUAN DURUMU

Lider Fenerbahçe ile aramızda ciddi bir puan farkı var. Dünya Kulüpler Şampiyonasını da sayarsak 4 kulvarda yolumuza devam ederken bakalım bu farkı kapatabilecekmiyiz..