1 ile 30 arası toplam 227 sonuç

Konu: Meşale'yi yeniden yakmak | C.Güner/A.C Milan

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gelenler
    Transfer listemiz çok kabarıktı ve aralarından elemeler yaparak 3 kişi belirledim kafamda. 3 oyuncuyu da transfer ettik ve sezona istediğimiz kadro ile başlayacağız.

Takımın kadrosu çok geniş ama yaşlı ve bazı oyuncular ile yolları ayırdık. Bazılarından halen kurtulmaya çalışıyorum.

Büyük bir değişimin altına imza atmak istiyoruz.

Gidenler
    İlk sezon çok fazla oyuncu yollamadık. 3 oyuncu sattık ve yeterli bütçeyi oluşturduk.

Gelecek sezon bir çok değişim yapmak istiyorum ama bu sezon 3 oyuncu yeterli. Bu isimlerin 2 tanesinden gelir sağladık.

Nocerino'yu satmayı pek istemesem de fiyatı çok cazip geldi. Orta alan kalabalık olduğundan elden çıkarmak en iyi seçenekti.

Dizilişimiz

Her zaman ki gibi atak, atak, atak vizyonumuzdan vazgeçmiyoruz.

Kadromuz bu şekilde olacak. Yedek kulübesinde özellikle savunma kısmında çok büyük sıkıntı vardı ama Sane'nin çok yönlü olması bizi çok rahatlattı.

Takıma güveniyorum, yavaş yavaş gençleşmek istiyoruz.Bunu mevcut yapıyı yavaş yavaş dağıtarak yapmak daha iyi olacak.

Spoiler:  

Oyuncu Profilleri

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hazırlık Kamp'ı

Takımın başında değildim. Transferlerimiz bu maçlarda yoklardı yetiştiremedik kamp dönemine.

Kötü bir kamp geçirmişiz. Çok gol yemişiz ve son maç hariç atarken de sorun yaşamışız. Yeni transferler takıma etkisi ile bu sorunu en aza indirgedik.

Şampiyonlar Ligi | Birinci Ön Eleme [1. Maç]

Sıkıntılı giden maçta '65'den sonra açıldık. Üst üste gelen goller rakibe şok etkisi yarattı.

Oyunun genelinde kontrol zaten bizde idi. Ancak geri dönüşlerde beklerin yaşadığı sıkıntı yüzünden 2 gol gördük kalemizde. Üstün başlayıp, üstün devam ettiğiniz bir maçta kontradan golü yediğinizde çıkarması biraz güç oluyor.

Takımın hücum performansını beğendim her şeye rağmen. Savunma yönümüzü geliştireceğimize inanıyorum.

İtalya Ligi | [1. Hafta - Parma]

Maçta savunmamızı bir türlü kontrol edemedik. Çok basit hatalar ile rakibe pozisyonlar verdik ve affetmediler.

Hücum anlamında çok iyiyiz ancak savunmamız berbat durumda. Hücum da yediğimiz kadar atmasak işimiz iş olacak zaten.

Savunmamızı daha dengeli tutmamız gerek. Bekler geri dönüşlerde çok gecikiyorlar ve rakip kanatlardan yarı sahayı çok çabuk geçiyor.

San Siro'da taraftarımızın önünde herşeye rağmen 3 puan ile merhaba dedik yeni sezona.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri