Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
Vaybe ŞL'yi almışsın onu görmeden önce Dortmund'a zor kura diycektim ama şuanda %60 geçersin diye düşünüyorum
Sen bizim köye uzun zamandır uğramıyorsun o zaman hacım. Üzdün beni.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
Açıkçası lig için pek ümitlenme şu oyunda bizler performans olarak düşüyoruzda bilgisayarın düştüğünü pek görmedim 2.devre belki 17de 16 yapamazlar ama bu noktadan şampiyonluğu vermezler o yüzden var gücünle avrupaya asılmaya bak (:
Aynen Juancım. Fener pek liderlikten kopacak gibi durmuyor. Avrupada bu sezon en az yarı final istiyorum.

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
hocam ligi fenere bırak nolcak zaten sen elemelerden geçersin ülke puanı daha çok artar he olmazmı
Zaten Ünal başkanla aram yok dur hacı görür duyar bize yol vermesin sonra. ^^

GİDEN OYUNCULAR

1- Mitrovic, Drogba ve Burak üçlüsünden forma bulamayan ve forma giyebileceği bir takıma gitmek isteyen Umut Bulut 1M € karşılığında Rusya nın Krylja Sovetov takımına transfer oldu.

2- Orta sahada yine as takımda şans bulamayan Emre Çolak 6.5M € karşılığında Catania nın yolunu tuttu.

3- Sezon başında 3.6M € karşılığında transfer edilen fakat bekleneni veremeyen sağ bek Timothy Chandler 4.9M € karşılığında Roma nın yolunu tuttu.

4- 18 kişilik kadroda yer bulamayan Ceyhun Gülselam Cagliari takımına satın alma opsiyonlu kiralandı.

GELEN OYUNCU

Arjantin in Boca takımında forma giyen 19 yaşındaki Alan Gutierrez satın alma opsiyonlu kiralandı.

Ara transfer dönemi boyunca fikstürdeki maçları Asistana oynattım. Sonuçlar yine tatmin ediciydi.