1 ile 30 arası toplam 227 sonuç

Konu: Meşale'yi yeniden yakmak | C.Güner/A.C Milan

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Serie A | Genoa [4. Hafta]

İnanılmaz bir orta alan sıkıntısı yaşıyoruz. Kaka ve Montolivo'nun sakat olması beni savunmacı orta alanlardan ofansif oyuncu yaratma çalışmasına itiyor.

İyi oynadık ama 3 puan'ı alamadık. Orta alandan pas dağıtacak bir oyuncumuz olmadığından çok zorlandık. 1 puan'a şükür demekten başka bir çaremiz de yok maalesef.

Serie A | Verona [5. Hafta]

Çok iyi oynadık ve rakibi yarı sahasına mahkum ettik. De Jong çok klas bir oyuncu ama gördüğüm en dengesiz oyunculardan birisi.

Harika oynadığı maçlarda bile her an kırmızı yiyecek potansiyele sahip bir oyuncu. Biraz daha sakin olmayı öğrenmesi gerek.

Kırmızı bizi zora soktu ama skoru korumayı bildik. Takımı tebrik ediyorum.

Serie A | Puan Durumu

Zirve takibimiz sürüyor. Bunun yanında Juventus, İnter ve Roma gibi güçlü ekiplerin zirve takibinden kopması ve istikrarsız görüntü çizmesi beni sevindiriyor.

Zirve yarışında bize rakip olabilecek Napoli mevcut kendisi zaten lider durumda. Biz de arkasında yarışı devam ettirmek istiyoruz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Serie A | Roma [6. Hafta]

Çok iyi bir hücum performansı sergilememize rağmen 80'e kadar golü bulamadık. Oyuna sonradan giren Matri yine gösterdi yeteneğini.

Matri biraz daha istikrarlı olsa kasıp kavurur bu ligi ama maalesef ki istikrarlı değil. Balotelli'den daha iyi oynuyor tek forvet oyununu.

Roma'dan 3 puan çıkarmak çok iyi oldu.

Şampiyonlar Ligi | A Grubu [2. Hafta]

M
    ükemmel oyun beraberinde 3 puanı getirdi. Matri'ye geçen hafta kazandırdığı 3 puan sonrası şans tanıdım ve yüzümü kara çıkarmadı.

Umarım bir süre daha böyle oynar ve formayı almak için Balotelli de bir çaba içerisine girer.

Şampiyonlar liginde çok iyi ilerliyoruz.

Şu tabloya bakınca bana göre City ve Dinamo artık Uefa potasına girdi. Bu saatten sonra ancak liderlik için ayak kaydırabilirler bana kalırsa.

Yine de tedbiri elden bırakmayacağız. Porto ile yarışımız son haftaya kadar sürecek.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri