1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Bir Basketbol Skoru: 299-0

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Default Bir Basketbol Skoru: 299-0

Hakkari’de kulüpler arası yıldız erkeler basketbol maçında Hakkari Gençler Gücü Basketbol takımı rakibi Amatör Gençlik Basketbol Spor'u 299-0 yendi.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği 2013 faaliyet programında yer alan ‘Kulüpler arası yıldız erkekler basketbol müsabakası’ devam ediyor. Yaklaşık bir hafta önce kapalı spor salonunda başlayan ve 7 takımın katıldığı müsabakalarda önceki gün görünmemiş bir sayı rekoru yaşandı. Hakkari Gençler Gücü ve Amatör Gençlik Basketbol Spor arasında oynanan müsabakada ilginç çekişmelere neden oldu. Müsabaka sonunda Hakkari Gençler Gücü rakibi Amatör Gençlik Basketbol Spor'u 299-0 yenmeyi başararak, bir rekora imza attı. Hakkari Gençler Gücü Koçları Mahmut Şimşek ve Cengiz Çatal, kulüp olarak tüm imkânsızlıklara rağmen düzenli idman yaparak bu turnuvaya en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Hakkari basketbol takımına gereken desteğin verilmesi halinde Hakkari’yi dışarıda eh iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Koçlar, basketbol dışarıda laf etmek ya da kendini övmekle değil salonda takım ruhunun önemli olduğunu söylediler. Koçlar, ”Rakip takımları 299-0 gibi şekilde rencide edici skorla yenmek istemiyoruz. Ama başlarındaki hocaların sporcularına gereken hassasiyet takım olma ruhu ve çalışma tablosu göstermediği için bu durumla karşı karşıya kaldılar. Biz de bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Müsabakada dereceye giren takımlar ise ileriki tarihlerde Malatya ilinde yapılacak olan müsabakalarda bölge birinciliği için Hakkari’yi temsil edeceklerdir” şeklinde konuştular.

---------------------------------------------------------------------------------

Bu nasıl bir saygısızlıktır böyle yahu! Sporun ve sporcunun ne demek olduğunu da mı bilmiyorlar? Yazık!

Alttaki yazıyı okutmak lazım aslında; fakat bu kadar sayıyı atan takım, ne anlar bu yazıdan?!

http://blog.radikal.com.tr/Sayfa/bir...ayiriniz-15954

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Açıkcası ben bu duruma çok üzüldüm.

Ben başımdan geçen bişeyi anlatayım, eskiden babamla birlikte Playstation oynamaya giderdik. Pes falan kapışırdık her neyse genel olarak çok oynadığımdan biraz farklı yenerdim.

2-3 den sora ona baktığımda ciddi bir şekilde söylüyorum bunu bırakırdım oynamayı çaktırmadan gol yer gaza falan getirirdim. Ben bu şekilde yenilerek çıktığımı bile hatırlarım işte insanlarda birazcık düşünce olmalı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Karşılıklı basket yok.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Tek Kale Maçmı Yapıyorlar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Spor günümüzde meslek haline gelmiş bir uğraşı.Tamam centilmenlik sporun en önemli unsuru ancak sayı atmanın,daha doğrusu işini düzgün yapmanın ''ego tatmini'' olduğunu ilk kez duyuyorum.Mesela bir öğretmen,kendinde 10 anlatma potansiyeli varken 5 anlatıyorsa eleştirilir,10 anlatırken eleştirilmez.Bu basketbolcularda işini iyi yapmış ki bu kadar sayı atmışlar,eleştirilmeleri çok anlamsız,maçtan sonra yaptıkları herhangi uygunsuz bir hareket varsa o eleştirilir ancak maç içinde işlerini doğru düzgün yapıyorlarsa 299 değil isterlerse 1999 tane atsınlar eleştirmenin hiç bir mantığı yoktur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Spor günümüzde meslek haline gelmiş bir uğraşı.Tamam centilmenlik sporun en önemli unsuru ancak sayı atmanın,daha doğrusu işini düzgün yapmanın ''ego tatmini'' olduğunu ilk kez duyuyorum.Mesela bir öğretmen,kendinde 10 anlatma potansiyeli varken 5 anlatıyorsa eleştirilir,10 anlatırken eleştirilmez.Bu basketbolcularda işini iyi yapmış ki bu kadar sayı atmışlar,eleştirilmeleri çok anlamsız,maçtan sonra yaptıkları herhangi uygunsuz bir hareket varsa o eleştirilir ancak maç içinde işlerini doğru düzgün yapıyorlarsa 299 değil isterlerse 1999 tane atsınlar eleştirmenin hiç bir mantığı yoktur.
    10 anlatma potansiyeli olan bir öğretmen 5 anlatırsa bu işini tam yapmaması olur. Aynı zamanda kul hakkı da olur da o boyutuna girmeyelim.

Bu adamlar 299-0 yerine 290-0 ya da 299-2 sayı ile yense herhangi bir şey olmaz. Bariz kasmışlar rezil edelim diye saha dışı olduğu kadar saha içi saygısızlığıdır bence bu.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007

299 sayı atmak mı problem yemek mi? 299 sayı yiyen takımın suçu; bu kadar rezil oynanır mı? Hem anlamadım yahu; basketbolu pek takip etmem ama imkansız bir şey nasıl bir basket bile atamamışlar, faul bile mi alamamışlar saçmalık. Böyle bir skorun ortaya çıkması sırf antrenmanla/çalışmakla açıklanacak bir şey değil. Basketin b'sinden bile anlamamak gerek.

Profesyonel bir takım amatör takımı yenmiş yeni gördüm. Ancak yine de 299-0 nedir. Sayı yersin eyvallah da nasıl hiç atamamışlar. Mahalleden adam toplansa illa ki sayı atılır. Neyse sağlık olsun deyip önüne bakmalı amatör oyuncular.
    Last edited by Gncl1905 : 05.Mart.2013 at 02:05 Reason: Bilgi Eksikliği

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Centilmenlik falan bunlar boş işler bana kalırsa. Buldun mu atacaksın, affetmiyeceksin. Örneğin ben senden daha iyi çalısıyorsam, kendimi daha iyi geliştiriyorsam, mücadele ediyorsam atıcam tabi, gelip seni tatmin etmek için senden sayı mı yiyeceğim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

bir noktadan sonra bırakabilirlerdi,çok kötü bir durum

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Böyle birşey imkansız yahu hadi hiçbir şey yapamıyorsan alır topu her hücumda 24 saniye kullanırsın yine bu kadar yemezsin potaya koşarsın bir faul çaldırırsın birşey yaparsın be rakip takımın yaş ortalaması 90 heralde.

Burda Rakibe Saygı Yok Falan Denmiş Ama Rakibinde Rakip Olacak Seviyede Değil, Bırak Bu Maçı Oynayanları Bu Organizasyonu Yapanlarda Kabahat Aramak Lazım Daha Farklı Fanteziler Deneseniz Bundan Kat Kat İyi Olacağı Aşikâr.

Ama Olayın Geçtiği Yeri Okuyunca Bu Tür Zihniyetle Spor Yapanlar Orada Normaldir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Abi bir üçlük,bir turnike,karpuzlama,serbest atış 0 sayı ne demek ya 40 dakikada

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O kadar atmakta hoş değil bence. Tabi ki nizami olmayan bir durum yok ama bu tamamiyle rakibe duyduğun saygı ile alakalı bir durum. 299-0 yerine 100-0 yensen de olurdu. Kimse şuanda dünyanın en iyisi Hakkari Gençlik demiyor demek ki 299 atınca da bir şey olmuyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

O değil de 1 sayı daha atamamışlar 300 olması için

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Yavaş atsinlar

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesaj Yetkileri