Quote Originally Posted by kumbara View Post
Hem tevez hemde kupa çok güzel olmuş.
Sezona kupa ile başlamak her daim avantajdır, tebrikler.
teşekkürler kardeşim sağolasın..

LİG BAŞLIYOR...

Ligin ilk maçını evimizde Kayseri'ye karşı oldu..Pek çok gol pozisyonu yakalasak da az bir kısmını gole çevirdik..

2.maçımız deplasmanda Gençler'di..Kayseri'ye uyguladığımız tarifeyi Ankara deplasmanında da uyguladık..

Şampiyonlar Ligi grup kurasında bu sene şanslı bir kura çektik..

Şampiyonlar Ligi grup kuralarının ertesi günü ise UEFA Süper Kupa maçında Milan ile karşılaştık..ilk yarıda Balotelli'nin golleri ile 2-1 yenik bir şekilde soyunma odasına gitsek de 2. yarı bambaşka bir DEMİRSPOR vardı..Yıldız adayımız Rodrigo Gomez bu maçta çok etkindi ve hücum gücümüzü üst seviyeye çıkardı..Bu sayede kupa müzemizde ki yerini aldı..

Süper Kupa zaferi ile transfere ihtiyacımız olmadığını anladık..Ve işte gelen ve gidenler ;

Bu yıl ki kadromuz ile şu şekilde ;
Kaleciler : ONUR KIVRAK- ERTUĞRUL TAŞKIRAN
Diğer bölgede ki oyuncular ise ;

Evet arkadaşlar lige 2 Süper Kupa zaferi ile başladık ve çok iyi maçlar ortaya koyduk..Sizin düşünceleriniz nelerdir?
-Transferler
-Kadro yeterliliği
-Süper Kupa maçları
-Lige başlama durumumuz
-Kariyerin ilerleyişi (eksikleri ve tavsiyelerinizi özellikle bekliyorum)
konuları hakkında düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum..Her tavsiye ve yorumda öğreneceğim birşey çıkacaktır muhakkak..Bu sebepten dolayı durum değerlendirmesi istiyorum sizden..Umarım geri dönüşümünüz olur..Herkese teşekkürler şimdiden..