Takım istenilen düzeyde değildi bunun farkındaydım. Yeni ve güçsüz bir takımdık bu lige göre. İlk maçta aldığımız galibiyet iyi gelmişti ancak bu lig çok zor geçeceğe benziyordu. Takımlar arasında gerçekten çok fazla fark vardı. bunu adeta maçlarda bir ralli(inişli-çıkışlı seyir) yaşayarak yapıyorduk.

Skrill Premier - Maç 2 - Salisbury ( E )

Deplasmanda ilk maçta aldığımız galibiyet lige moralli başlamamıza sebep olmuştu. Evimizde de galip gelip ilk maçlarda iyi bir başlangıç yapmayı umut ediyordum. Ancak maç hiçte beklediğim gibi olmadı. vasat performanslar sonrası, ilk yarıyı 0-2 yenik kapattığım maçı 0-3 kaybediyordum. Taraftarlarımızı üzmeyi hiç istemezdim ama rakibimizde playoff favorilerindendi.

Skrill Premier - Maç 3 - Morecambe ( D )

Geçen maçın ardından taraftarımızdan özür dilememiz gerekiyordu. uzun süredir ilk defa gol atmamıştık. Bu hasretimizide 2. dakikada Twiss'in attığı gol ile gidermiştik. Bu gol iyi bir maç geçireceğimizi düşündürürken, Önce 29. dakikada rakibimiz 1-1'i yakaladı. 41. dakida kalecimiz Wareing de kırmızı kart görünce film koptu. Yedekler 5 kişi olunca kaleci yedeği bulundurmuyordum takımda. Hal böyle olunca da kaleye Nowakowski'yi geçirdim. Ancak ilk yarı bitmeden 2 gol daha gördük kalemizde ve devre arasına 1-3 yenik girdik. İkinci yarıda King ile gol bulsamda maçın sonunda sahadan 2-6 yenik ayrıldık.

Bu inanılmaz ağır bir yenilgi olmuştu ancak elimizden gelen hiçbirşey yoktu. Kalecisiz olmak bize fazla dokunmuştu. Herkesin suratı asılmıştı. Çok fazla diyebilecek bir şey yoktu. Şanssızlığımızın ve Wareing'in hatasının kurbanı olmuştuk.

Skrill Premier - Maç 4 - Whitehawk ( D )

Bu sefer Whitehawk takımına konuk oluyorduk. Takımı aldığımız yenilgi sonrası mental olarak hazırlamaya çalıştım. Bunda da sanırım başarılı olmuştum ki, ilk yarı çok iyi kapanan ve pozisyon vermeyen Whitehawk deplasmanından Karl Noon'un golleri ile 2-1 galip ayrıldık.

Bu maç ardından 14. sıradaydık. Bu ligin zorlu geçeceği belliydi. Orta sıralarda yer bulurum gözüyle bakıyordum sezon başında ancak bu takım için çok zorlu bir hedef olacaktı o kesin.