Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
arkadaş yazmışki raul bravoyu göndermezler adam çok iyi performans sergilemesine rağmen ilk on birde oynamadığı için mutsuz.kluivertde adada mutsuz olduğunu kendi ağzıyla söyledi ze robertoda galatasaray ara transfer döneminde alacaktı ama bonservisi pahalı olduğu için almadı.şimdi sözleşmesi bitti.taccinardi uzun bir aradan sonra çizmeden ayrılacağını sinyallerini veriyordu ama ciddi bir teklif gelmediği için net bir şey söylemiyordu.okan yılmaz konusuna gelince okan benim abimden bana daha yakı9ndır.ben bursasporun altyapısında oynadığım için onunla muhabbetim iyidir,geçende armızda konuşurken bursayı bırakmayı hiç düşündünmü diye bir sordum bana galatasarayın teklif yaptığını ve onu düşündüğünü söyledi.ayrıca bursada istanbul takımlarında bir tek galatasaray sevilir.bunuda bilmeni isterim.
ayrıca galatasaray türkiye4nin en büyük en tanınmış avrupada en yüksek mevkiye sahip takımdır.istediği oyuncuyu istediği zaman alır.
Raul Bravo mutsuz mu ?
))))))))

Raul Bravo'nun yaşı genç, ayrıca Roberto Carlos gibi dünyanın en iyi sol bekini yedeği.Çok mutlu, hiç şüphen olmasın.Gitse bile ancak kiralık gider, o da Galatasaray olmaz
Çok istersen kendisinin söylediklerini bulmaya çalışırım.Hayalinde kurduklarını ne olur yazma.

Alessio Tacchinardi niye Galatasaray'a gelsin ?
Daha 29 yaşında.Hala iyi sayılabilecek bir oyuncu.Hala üst düzey bir takıma transfer olabilir isterse.Hiç bir zaman potansiyelini tam gösteremedi ama iyi bir yedek oluyor.Para gibi bir sorunu olduğunda Katar takımları, bu tür isteklere cevap vererek yüksek ücretler karşılığı Katar Ligi'ne davet ediyor.Zaten Galatasaray'a gelmesi 1/1.000.000 ihtimal ama gelse bile Galatasaray istediği parayı ödeyemez.Bunun dışında garanti para isteyecektir.Bunları karşılayamayacağını da hesaba kat.Sanırım bonservisi de var

Anlatamadım galiba, Ze Roberto Galatasaray'a niye gelsin?
Bayern Münih gibi dünya çapında vizyonu olan, bu sene de şampiyon olan bir takımdan niye ayrılsın.Bayern Münih dünyadaki sol ayakları oyuncuların kıtlığında idare edebilecek bir oyuncuya sahipken bir ton parayı neden boşa saçsın?!? Kovac Juventus'a gidiyor.Onun yerine adam ararken bunları düşünmezler.Ayrıca ayrılsa bile Türkiye Ligi'nin büyük ihtimal 2.sine neden gelsin? 3te 2 daha az para alacaktır gelse bile.Bunun dışında Galatasaray'ın borcu 150-160 M $ gibi.Bu borcu duyan yıldız oyuncu zaten anında 'Hayır' der (Gelir-gider dengesi ayrı bir durum, bu o değil).

Okan Yılmaz koyu bir Fenerbahçe'lidir.Hagi 'Şampiyonluğa oynayacağız, Bursaspor'a daha vereceklerin var.Bursaspor'a hakkını ver,öyle git' gibisinden bir mesaj iletmiş.Fenerbahçe ile sözleşme (!!) imzalamadan bir-iki saat önce alınca tamam demiş.Bursaspor'da kalıyorum.Kendi sözleridir, arkadaşıymışsın sor bakalım (Gazetelerde boy boy haberleri çıktı).

Bursa'da sadece Galatasaray sevilir mi? Türkiye'nin en fazla seyircisine Fenerbahçe sahiptir,her yerde Fenerbahçeliler daha fazladır

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın Gallardo'yu aldık demedi mi