Anket Sonuçlarını Görüntüle: SİZCE BU YIL ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE NEREYE KADAR İLERLERİZ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • 2.Eleme Turu

1 5.00%
  • Çeyrek Final

3 15.00%
  • Yarı Final

3 15.00%
  • Final

13 65.00%
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 265 sonuç

Konu: LOS GALACTİCOS'un Türkiye Şubesi (5.SEZON-A.DEMİRSPOR)

Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim umarım başarı bizimle olur..Taktiği ise bu haftadan itibaren paylaşacağım son 1 takımla daha denemem lazım, vizelerin de en yoğun olduğu zamandayım ondan dolayı bu hafta paylaşamayacağım

Ali Adnan'a alternatif olması için bir milli oyuncuyu daha kadromuza dahil ettik.Bonservis bedeli olarak 7,5 MİLYON TL ödedik.."PROFİL"

VE YILDIZ İSMİ İMZA İÇİN ADANA'YA GETİRDİK...

Yıldız oyuncu Juve'de forma bulamayınca bizde yönetimle bir araya gelerek kiralama yoluna başvurduk.."PROFİL"

Transfer sezonu daha bitmedi ondan dolayı her an herşey olabilir.. Ama artık önümüzde hazırlanmamız gereken bir kamp ve ardından Süper Kupa maçı var..

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Yıllık maaşa bak abowwww

Quote Originally Posted by LostLine View Post
    Yıllık maaşa bak abowwww
    Tevez'e yıllık maaş olarak %0 destek veriyoruz sadece kiralamak için 1,5 MİLYON TL verdik bu kadar

Süper Kupa maçına artık hazırız..

Zorlu GS maçından önce 2 yıldızımız sakattı..Birisi ARDA , diğeri ise TEVEZ..Bundan dolayı bir sorunumuz vardı ama sahaya çıkan takım adeta şov yaptı..Bireysel oyuncuların değil takım oyununun önemini bir kez daha bize ispatladılar..

Hem tevez hemde kupa çok güzel olmuş.
    Sezona kupa ile başlamak her daim avantajdır, tebrikler.

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Hem tevez hemde kupa çok güzel olmuş.
    Sezona kupa ile başlamak her daim avantajdır, tebrikler.
    teşekkürler kardeşim sağolasın..

LİG BAŞLIYOR...

Ligin ilk maçını evimizde Kayseri'ye karşı oldu..Pek çok gol pozisyonu yakalasak da az bir kısmını gole çevirdik..

2.maçımız deplasmanda Gençler'di..Kayseri'ye uyguladığımız tarifeyi Ankara deplasmanında da uyguladık..

Şampiyonlar Ligi grup kurasında bu sene şanslı bir kura çektik..

Şampiyonlar Ligi grup kuralarının ertesi günü ise UEFA Süper Kupa maçında Milan ile karşılaştık..ilk yarıda Balotelli'nin golleri ile 2-1 yenik bir şekilde soyunma odasına gitsek de 2. yarı bambaşka bir DEMİRSPOR vardı..Yıldız adayımız Rodrigo Gomez bu maçta çok etkindi ve hücum gücümüzü üst seviyeye çıkardı..Bu sayede kupa müzemizde ki yerini aldı..

Süper Kupa zaferi ile transfere ihtiyacımız olmadığını anladık..Ve işte gelen ve gidenler ;

Bu yıl ki kadromuz ile şu şekilde ;
    Kaleciler : ONUR KIVRAK- ERTUĞRUL TAŞKIRAN
    Diğer bölgede ki oyuncular ise ;

Evet arkadaşlar lige 2 Süper Kupa zaferi ile başladık ve çok iyi maçlar ortaya koyduk..Sizin düşünceleriniz nelerdir?
    -Transferler
    -Kadro yeterliliği
    -Süper Kupa maçları
    -Lige başlama durumumuz
    -Kariyerin ilerleyişi (eksikleri ve tavsiyelerinizi özellikle bekliyorum)
    konuları hakkında düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum..Her tavsiye ve yorumda öğreneceğim birşey çıkacaktır muhakkak..Bu sebepten dolayı durum değerlendirmesi istiyorum sizden..Umarım geri dönüşümünüz olur..Herkese teşekkürler şimdiden..

Nesil
    2012

Adana Demirspor'dan geriye sadece isim kalmış bildiğin Uzay takımı olmuş

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Kupalar havalarda uçuşuyor valla bravo.

Quote Originally Posted by Krios View Post
    Kupalar havalarda uçuşuyor valla bravo.
    teşekkürler kardeşim sağolasın..

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Adana Demirspor'dan geriye sadece isim kalmış bildiğin Uzay takımı olmuş
    Aynen hocam bayağı uzun süren çalışmalar sonucu "Los Galakticos" yolunda ilerliyoruz

Nesil
    2013
    Yer
    Tekirdağ

Sezona bomba gibi girmişin devamında kupalar bekliyoruz

Quote Originally Posted by LUIZ View Post
    Sezona bomba gibi girmişin devamında kupalar bekliyoruz
    umarım kardeşim

Dün gece transferlerin heyecanı ile uyumayarak maçları ardarda tamamladım..Ligin ilk yarısına geldik..2maçım erteleme maçı olduğu için maç eksiğimiz var..Ama lig bu sene kıran kırana...

SÜPER LİG PUAN DURUMU ;

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUMUZ ;

OYUNCU VERİLERİMİZ ;

TÜRKİYE KUPASI GRUBUMUZ ;

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. ÖN ELEME KURASI ;

Nesil
    2013
    Yer
    Tekirdağ

Ligde sadece 3 maçta puan vermişin rakiplere gayet başarılısın, Şampiyonlar liginde umarım elersin psg'i

13. Default

tevezzzzzzz

Devre arasında 1 yıldız daha DEMİRSPOR'da..

Yine yüksek maaş yüzünden kiralama yoluna gittik.."PROFİL"

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Abi müthişsin gerçekten

Nesil
    2011
    Yer
    adana

4 seneden nereden nereye

Nesil
    2013
    Yer
    Tekirdağ

Kadro fena

Hocam regen çıkıyor mu acaba oyunda? Bende FMC'de bir kariyer açtım fakat Nisan ayına geldim,regen çıkmadı altyapımdan.

Takımım Ankaragücü.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

PSG zor rakip, bomba gibi devam ediyorsun latifim devam..

Yorumlar için sağolun arkadaşlar bakalım neler olacak..Kimler takviye olarak kadroya dahil olacak bakalım?

FMC modda regen olayı ise lig bittikten sonra çıkıyor..Bende çıkan oyuncular da pek iş göremeyeceği için onun hakkında paylaşım yapmıyorum..

Beklenmedik REKİK sakatlığı ile defans hattımıza geleceği parlak bir oyuncuyu dahil ettik..Rekik 2 ay sakatlandığı için bu transfer kaçınılmaz oldu.."PROFİL"

Sağ kanatta Şener'in sakatlanması ise ayrı bir şok oldu.. 7 hafta takımdaki yerini alamayacak..

Bu durumdan dolayı joker nitelikte bir oyuncu olan Alpaslan Öztürk ile sözleşme imzaladık.."PROFİL"

1 Transfer daha yaparak transferi tamamladık..

Kiralama yoluna başvurduk..Bunun sebebi ise yaşı itibari ile yarım sezonluk rotasyon oyuncusu dahil etmek.."PROFİL"

Türkiye Kupası maçlarını ve arada 3 tane lig maçımızı yaptık..Ligde 1 mağlubiyet alsak da iyi oynayarak kaybettik..Ondan dolayı sıkıntı yok

RAKİP FENER...

TAKVİYELER SONUCU GELEN VE GİDENLER ;

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Gayet iyiyiz ayrıca Mikel transferi çok iyi

Hocam gidişat çok iyi

Merhaba arkadaşlar öncelikle gecikmeli güncelleme için herkesten özür diliyorum..İnternetimin olmaması nedeni ile sezon ortasında olan sezonu bitirdim..Ve bundan dolayı genel bakış diye tabir edeceğimiz bi paylaşım yapacağım..

Ligde kaldığımız yerden devam ederek kolay bir şekilde adım adım şampiyonluğa ulaştık..
    Türkiye Kupası'nda ise şanssız bir şekilde FB'ye elenerek yarı finalde saf dışı kaldık..
    Şampiyonlar Ligi'nde ise birbirinden zorlu rakipler ile eşleştik..Önce P.S.G'yi eledik..Ardından Barça'yı resmen sahadan sildik..Yarı finalde zorlu REAL engelini evimizde aldığımız net skor ile geçerek finale adımızı yazdırdık..

P.S.G, BARCA, REAL'i eleyen takımımız finalde Tottenham karşısında yokları oynadı..Erken sayılabilecek bir gol yememiz oyuncuların inadını kırdı..Uzatmaya götürmek elimizde de olsa kupa törenini 2. olarak izledik..

Yeni sezona da adımızdan da anlaşılacağı gibi LOS GALACTİCOS ekolü ile devam edeceğiz..bakalım yeni transferler kimler olacak...

Merhaba arkadaşlar öncelikle gecikmeli güncelleme için herkesten özür diliyorum..İnternetimin olmaması nedeni ile sezon ortasında olan sezonu bitirdim..Ve bundan dolayı genel bakış diye tabir edeceğimiz bi paylaşım yapacağım..

Ligde kaldığımız yerden devam ederek kolay bir şekilde adım adım şampiyonluğa ulaştık..
    Türkiye Kupası'nda ise şanssız bir şekilde FB'ye elenerek yarı finalde saf dışı kaldık..
    Şampiyonlar Ligi'nde ise birbirinden zorlu rakipler ile eşleştik..Önce P.S.G'yi eledik..Ardından Barça'yı resmen sahadan sildik..Yarı finalde zorlu REAL engelini evimizde aldığımız net skor ile geçerek finale adımızı yazdırdık..

P.S.G, BARCA, REAL'i eleyen takımımız finalde Tottenham karşısında yokları oynadı..Erken sayılabilecek bir gol yememiz oyuncuların inadını kırdı..Uzatmaya götürmek elimizde de olsa kupa törenini 2. olarak izledik..

Yeni sezona da adımızdan da anlaşılacağı gibi LOS GALACTİCOS ekolü ile devam edeceğiz..bakalım yeni transferler kimler olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Yeni transferleri dört gözle bekliyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam uzun zamandır siteye girmiyordum ilk girip okuduğum kariyer senin ki oldu. Gerçekten transfer politikası ve başarıların süper. Taktiği de iyi oturttun taktik kısmından inceledim güzel taktik. Bu yıl inşallah ŞL yi alırız. Başarılar

Yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar umarım bu sene çıta biraz daha yükselir..

Çoğu zaman önce gelen isimler açıklanır..Ama bu yıl biz önce gidenleri açıklıyoruz..Çünkü bütçemizi ona göre kullanıp eksik bölgelerimize daha iyi oyuncular almak istiyoruz..

Hakettiğinden daha fazla maaş isteyen oyuncuların inat etmesi sebebiyle gözlerinin yaşlarına bakmadık..Bütçeye denk zam isteyeceklerine aşırı zam istemeleri yollarımızı ayırdı..

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri