Originally Posted by
Ronaldinho 10
Buyuk basari

Ligde de GS ve FB'nin fiksturunu paylasabilirmisin

Dostum bakamadım k.bkma oyundaydım maçları direk veriyorum.
Öncelikle şunu söyleyeyim bir önceki paylaşımım sırasında Galatasaray yönetiminden 1 kez daha görüşme talebi aldım. Teklif aşamasında yine anlaşamayarak masadan kalktık. Aşık olduğum ve taraftarı olduğum bu kulübe kazandırdıklarım karşısında bana yapılan saygısızlıktan ötürü Başkan Ünal AYSAL ı ve tüm yönetim kurulunu kınıyorum.
Gaziantepspor maçı öncesinde Schalke 04 yönetiminden bir teklif aldım ve görüşme yaptım. Fakat maçları tamamlamadan gitmek istemediğim için tekliflerini reddettim. Bunun üzerine Galatasaray yönetimi tekrar benimle görüşmek istedi ve artık tüm bağlarımı kopardığım yönetimle görüşmeyi reddettim. Sezon sonu sonuç ne olursa olsun ayrılık yolu göründü..
ST SÜPER LİG 33 ve 34. HAFTA MAÇLARI
Evimizde oynadığımız son lig maçında oyun olarak üstünlük kuramasak ta Gaziantepspor u 2-0 mağlup etmeyi başardık. 33. Haftada Fenerbahçe evinde Beşiktaşı 3-2 yenerek 1 puan farkı korudu.
Son hafta Mersin in konuğuyduk. Sakatlıktan dönen Mitrovic ve Selçuk un üstün performanslarıyla sahadan 5-2 galip ayrıldık. Fenerbahçe ise deplasmanda Eskişehirspor a 1-0 mağlup olarak şampiyonluğu bize teslim etti. 2. sezonumda da ligi şampiyon olarak tamamladım. Üstün performanslarından dolayı oyuncularıma teker teker teşekkür ediyorum. 
ST SÜPER LİG SONU PUAN DURUMU
ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL
Galatasaray SK Teknik Direktörü olarak çıktığım son maçta hedefim 2 sezonda 2 ŞL kupası kazanarak imkansızı başarmaktı. Finale kadar çok zor şartlardan geçerek geldik. Final maçında da iyi oynamamıza rağmen Lewandowski nin 2 golüne mani olamadık ve maçı 2-1 kaybettik.
Yürekli ve hırslı oyunlarıyla bana 2 sezonumda;
- 2 Spor Toto Süper Lig
- 2 Ziraat Türkiye Kupası
- 2 TFF Süper Kupa
- 1 Şampiyonlar Ligi Kupası
- 1 Avrupa Süper Kupası
- 1 Dünya Kulüpler Şampiyonluğu
olmak üzere toplamda 9 kupa getiren oyuncularıma canı gönülden teşekkür ediyorum.
2 sezon sonunda kazandığımız başarılar sayesinde kulübün tüm borçlarının bitmesine rağmen bana ve oyunculara verdikleri maaşı çok gören yönetimi tekrardan kınıyorum.!!!
Başta TOTTENHAM olmak üzere, MANCHESTER CITY, NAPOLI, SCHALKE, MARSİLYA, CSKA MOSKOVA, MILAN gibi büyük kulüplerle adım geçiyor. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde herşey netlik kazanacak ve sizleri bilgilendireceğim arkadaşlar..