Quote Originally Posted by Zafonte View Post
12 den bu yana serbest düşüş yaşıyor. her geçen sene daha berbatlaşıyor. 13ün maç motorou eleştiriliyordu ama 14 korkunç. beşiktaşla ilk sezonum ve yakında oyundan ss ler yollayacam forum karar versin can mı dayanır buna. daha ilk sezonda 5-6 maç var 88 de öndeyken kaybettiğim. 25 şut atıp 4 şut atan rakibe 3-0 yenildiğim maçları saymıyorum bile. arkadaş zaten oyun teknolojiyi hiç bir suretle kullanmıyor. her sene aynı oyun cilalayıp yolluyolar. yapay zeka hem maç içinde hem arayüzde berbat. oyun hiç derin değil. kesinlikle menajerlik hissini vermiyor artık.

edit: sanırım takımının oynadığı futboldan ve aldığı sonuçlar memnun konuyu açan arkadaş. umarım sezon ortasında da bu şekilde yolunda olur işler
Ben daha oynamadım. Önce oyuncu araştırmalarımı yapar, rehberlerden faydalanır sonra oyuna başlarım. Çalıştığım için 1 aydan önce oyuna başlamam zor görünüyor zaten. Taktiğim 2 stoper 2 kanat bek(ön libero hizasında) 1 ön libero 1 mc 1 amc 2 amrl ve tek forvet olacak. Oyunda tutan taktik ne olursa olsun bu taktikle başarılı olmaya çalışacağım. İlk yıl şampiyon olamasam da taktikten şaşmayacağım. Zaten Fener de Avrupada cezalı