Ewet ben serkan abi sayesinde geldim.Değerini bilin onun..![]()
Ewet ben serkan abi sayesinde geldim.Değerini bilin onun..![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
serkan abi bizim için cok önemlidir onun sayesinde mutfaklarımıza kaliteli yaglar giriyorOriginally Posted by efl_25
![]()
İyi oluyor demekki.Bu devirde yağ bulmak zor.Çok pahalı yaw![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ha ha ha diyorum, kendimi kasıyorum ama gülemiyorum maalesef...Originally Posted by nekop
Originally Posted by efl_25
Bak adamlarımı toplayıp yerleştiriyom buraya yakında hepinizi silecem buradan![]()
![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
durrr durrr sen benim gibi yetenegi kaybettigine daha cok pişman olcan kimi buraya getirsen benim yerimi doldurmaz sahsen 63 kiloyum![]()
Güç birliği yaptık.Korkun bizden hüleynnnnnnnnnOriginally Posted by sekopej
![]()
yağ fazladır sen de bi de bana diyon boyun kaç senin bakemOriginally Posted by nekop
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
nekop kaç abi kaçOriginally Posted by efl_25
napcas biz burda zuhahaha
![]()
en son 2 ay önce ölcüldügümde 1.68dim ama yag konusuna gelince senin eline su dökememOriginally Posted by sekopej
![]()
Ben 1.65 ve 48 kilo olmama rağmen,çok zekiyimdir haaaa
.Kimse serkan abime karışamaz ha...
Ha bu arada ortamı güncelleştireyim.Reyes de Real ile anlaştı.4 yıllık imza attı..
selam gece bülbülleri....
Selam kardeş.Tarafını seç ve savaşa başla.![]()
Bizden oOriginally Posted by efl_25
![]()
dimi
![]()
abi ben serkana göre bi dövüş şekli buldum yaglı güreş![]()
hehehe valla Serhat kork olum. Bak nasıl adam bulmuşum kendime. Yandın sen...Originally Posted by efl_25
![]()
![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ben taraf seçmem..
taraf yaratırım..
her savaşada girerim....
Türkiye den olanlar el kaldırsın.....![]()
Originally Posted by nekop
Tamam uleyn hodri meydan. Nerede gördün bakem benim yağ yaptığımı ben ne yaptıysam iyi niyetim ve kişilere olan saygımdan yaptım...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
2 yigit cıktı merdana ikiside birbirinden sahane bi yanda karadenizin ateşli daglarından gelen serhat yigit gider tarafta ayçicek tarlalarının aranan ismi serkanOriginally Posted by sekopej
![]()
![]()
![]()
Olmaz.Siz fazla olursunuz o zaman.Originally Posted by Kuvvetmira
.Bırakın kendi seçsin yahu....
Seko abi yardım et biraz.Yalnız kaldım yav.![]()
Abi naaptın yaOriginally Posted by TÜRKİYE
Türkiyeyi araya sokma şimdi
![]()
şişşş ayıp olmasın ben de karadenizliyim, hemşeri sayılırız ona göre konuş yani...Originally Posted by nekop
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
kuvvetmira sen benden ol dostum..
sen kuvvet ben Türkiye kim gelse deviririz...![]()
Kardeş sen mi bizi yönetecen biz mi seni.Şaştım yahu.Sen ortada ol o zaman.Canı isteyen sana vursun,sende canın istediine vur
![]()
iyide sen karadenizli olamazsın...Originally Posted by sekopej
![]()
kaç grup olduk yahu, şimdi kim kimin tarafında kim kime vuruyo anlamadım ben...![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
oké demek benden olmak istiosunOriginally Posted by TÜRKİYE
![]()
Abi kaldık tek başımıza.Nolcak şimdi.Bakın ben dadaşam,burayi oraya tökerem ona göre haaaa![]()
Niyeymiş o bakalım?Originally Posted by nekop
"YÜCE ATATÜRK"
türkiyeyi işin içine katarsınız haa alın o zaman müslüman kardeşlerim benim saflarıma gelin![]()
olsun ben bugüne kadar tek başıma savaştım bundan sonra da birlikye savaşırız, bizim kimsye ihtiyacımız yok. tabi gelmek isteyen olursa seve seve kabul ederiz yaniOriginally Posted by efl_25
![]()
"YÜCE ATATÜRK"