Anket Sonuçlarını Görüntüle: En çok hangi güncelleştirmeyi beğendiniz ?

Voters
137. You may not vote on this poll
  • v2 (Duran Toplar)

27 19.71%
  • v3 (Hızlı Oyun)

36 26.28%
  • v4 (Sonsuz Hakimiyet)

74 54.01%
1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Baldemir Sistem 2014 v4 "Sonsuz Hakimiyet"

Hybrid View

korner taktiklerin başarılı ama oyunun gidişatında topa hükmeden bir taktik degil bana kalırsa ve aşırı derecede gollü karşılaşmalar oluyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Niqht View Post
    korner taktiklerin başarılı ama oyunun gidişatında topa hükmeden bir taktik degil bana kalırsa ve aşırı derecede gollü karşılaşmalar oluyo.
    Sondan başlayayım, aşırı derecede gollü karşılaşmalar olması şuan maç motorundan kaynaklanan bir şey. Gol senaryoları fazlasıyla açık, ileride maç motoru güncellemesinde bunu dizginleyeceklerini sanıyorum.

Top hakimiyetine gelirsek, Amaç topa hakim olmaktan ziyade direk skora gitmek. Mesela bu yüzden 2 stoperimizde "Pas Dağıtan Stoper" rolünde oynuyor ve dikine, kilit paslara endeksli olarak sahada yer alıyor. Bu durum gereksiz yere yan ve geri pasları kısıyor ve takımın direk kaleye gitmesine yardımcı oluyor, eğer ilk mesajdaki pas dağılım tablosunu incelerseniz bunu görürsünüz, diğer taraftan bu durum takımın pas sayısını azaltıyor ve sanki oyuna hükmetmemişsiniz havası katıyor. Taktik üzerinde yapacağım her güncelleme de gol senaryolarını okuyup, direk bir şekilde "Golü en kolay yoldan nasıl atarız?" üzerine olacağı için bu durum normal.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri