evet
bizim grup belli oldu..![]()
kapımız kendini güçsüz hissedenlere açıktır..![]()
TÜRKİYE
Kuvvetmira
efl 25
evet
bizim grup belli oldu..![]()
kapımız kendini güçsüz hissedenlere açıktır..![]()
TÜRKİYE
Kuvvetmira
efl 25
karadenizde yag yapılmıyorOriginally Posted by sekopej
![]()
ben sekopej'den yanayım.sekopej,sekopej
ben güçlüyüm en güçlüyüm. Benim tarafım belli isteyen gelir isteyen kalır ve sonunu bekler....Originally Posted by TÜRKİYE
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Krdeş bi dakka işler karıştı yaw..Kuvvetmira benim düşmanım
.Nasıl bir oluyoruz???
Hem seko abiyi unuttuk...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
abi serkanın tarafında olanların cogunun son sözü fenerbahce olacak![]()
ulen ben senden daha karadenizliyim beOriginally Posted by nekop
Anla işte yağcı olmadığımı ben Karadenizliyim hiç yağ yapar mıyım?
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ben seko'danım en büyük seko
TÜRKİYE den güçlüsü yok lennnn...Originally Posted by sekopej
![]()
Bence de ama aramızda GSliler var o nedenle bu konuyu açmayalım güç kaybetmek istememOriginally Posted by nekop
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ohhoo biz yendik o zmnboşuna kan dökmeyek
![]()
TÜRKİYE'den güçlüsü yok senden değil o nedenle dikkatli ol arkanı kollaOriginally Posted by TÜRKİYE
Originally Posted by fenerbahce_1907
Evet hızla büyüyorum ama bize şiddet yakışmaz biz herşeyi hoşgörüyle çözebiliriz....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
askerlerim zor bi görev bizi bekliyor ama ben sizden savaşmaya degil ölmeye gitmenizi istiyorum sünkü tak ileri ilk hedefimiz akdeniz![]()
Ne oluyor ya.Kimkimi yenmiş bakalım.Daha savaş bitmedi
Seko abinin yanındayım sonuna kadar ama son sözüm fb olmayacak
![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
İşte karşımızda böyle savaş yanlıları var ama biz herşeyi konuşarak halledebiliriz ama zorda kalırsanız savaşın bir bir yokedin hepsini...Originally Posted by nekop
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
efl_25 yol saptırdı....
Yaw serkan şu turnuvalar bölümüne bi el atsanız kardeşimbi topic varda izin verilmeyi bekleyen
![]()
fenerbahçe ilk hedef sampiyonlar ligi ni almak![]()
Turnuva mı düzenliyon? Bu arada guşluk iyi hareketlendi eski günlerini hatırlattı bana şimdi duygulandım bak...Originally Posted by Kuvvetmira
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
muhtaç oldugun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur nerden buluyorum böyle sözleri yaratıcı insanım canım![]()
Originally Posted by nekop
İmzandan olmasınAyrıca seni tebrik ediyorum cidden kendine ATA'mızı örnek aldığın için...
"YÜCE ATATÜRK"
Finaldeyimde turnuvada o bakımdanOriginally Posted by sekopej
![]()
Lordum serkan,ben bildiğim yoldan asla dönmedim.Sakın yoldan saptığımı düşünmeyin.Ben her zaman arkanızdayım.Bırakında şu işi savaş yoluyla halledelim...
![]()
ben boşuna yagcı demiyom savası yenilince hemen saf degiştirdiOriginally Posted by sekopej
![]()
TÜRKİYE nin arkasında gizli bir güç var..![]()
herkes safını ona göre belirlesin....
evet açıklıyorum
TÜRKİYE nin arkasında gizli güç VOLKAN BAROS var.![]()
Valla yardım etmek isterdim ama benim yetkim oralara yetmiyoOriginally Posted by Kuvvetmira
Artık üstlerime başvurcan....
"YÜCE ATATÜRK"
Neyse En büyük güç yani ben arkanda olmadıkça bişe yapamassın..Originally Posted by TÜRKİYE
Ben kaçar iyi geceler guşlar
![]()
Originally Posted by efl_25
Tamam o zaman saldırın aslanlarım....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Eyvahhhhhh.Ama neden üzülüyorum ki.TURKİYE zaten bizim gruptaydı.Originally Posted by TÜRKİYE
.Lordum size karşıbir saldırı var.İyi niyetiniz suistimal edildi
![]()
Kardeşim bunun yağcılıkla ne alakası var ben içimden geçenleri söyledim. Sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun( ne laf ettim beOriginally Posted by nekop
)
"YÜCE ATATÜRK"