Böyle birşey yok
Böyle birşey yok
Bu nasıl maç ya ahahahha![]()
Drogbaya çalinan penalti bence komediydi bence penalti degildi.
Hakem maçı katletti. Cicinho'nun 2. sarı doğru ama öncesindeki Drogba'ya yapılan penaltıyı resmen uydurdu. O kırmızı da hatalı dolayısı ile. Hiç bir şey yoktu.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İlk defa bir hakemi mimledim; Halis Özkahya. Önceleri hata yaparlar normaldir derdim de resmen maçı hiç etti adam yahu. Hakemsiz oynasak daha normal bir maç olabilirdi. Maçı kapattım 2 kırmızı bir penaltı daha olmuş![]()
Özkahya fena çuvalladı maçta.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Drogba bilerek kaçırmış demiş Fenerliler bilmiyom var mı ?![]()
toplamda kaç kırmızı oldu ve kimler atıldı
Penaltı penaltı değil doğal olarak kırmızı yanlıştı.Cicinho'nun 2.sarıdan gördüğü doğru karttı.Bence maçta hakemin doğru kararlarını yazalım buraya daha çabuk biter.Hayatımda gördüğüm en kötü hakem yönetimlerinden biriydi.Böyle 3 puan kazanacaksak hiç kazanmayalım daha iyi.
BAL liginde bile böyle kötü hakem görmedim.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu meşhur "Fener atana kadar." muhabbetlerine gülüyor ve dalga geçiyordum da böyle uzatmalarında iki kırmızı bir penaltı olan maçların uzatılan dakikada saniyesinde bitmesiyle doğrusunun bu olduğunu anladım. Bundan sonra verdiği uzatmadan 10 saniye fazla oynatan hakem hakem değildir.
@ William Rookwood
BAL liginde bile boyle kotu mac oynanmiyordur ama, hakem napsin. Yalniz bu hakem ciddi ciddi nasil lisans alabilmis, almis olsa bile nasil superlig hakemi olabilmis.
Ikinci yari mahalle maci gibiydi. Sivas cok daginik bir goruntu cizdi, Galatasarayin daha farkli kazanmasi gerekirdi. Avrupadan herhangi bir takim bugun Sivasi besler gonderirdi.
Hadi süper lig hakemi olabilmis peki Fifa kokartı nasıl alabilmis ?
Uzun zamandır gördügüm en berbat hakemdi zaten geçmiş vukuatlarıda onun hakemligi bırak nasıl bir insan oldugunu gösteriyor.. Bknz. Rüştü'ye adam degilsin demesi , Meireles hakkında yalan rapor yazması gibi.Zaten TFF o rapor olayından sonra daha maç vermemeliydi bu adama madem yazdıgı raporu yalanlıyorsun demekki bu adam sahte rapor düzenliyor niye sahalara sürüyorsun tekrar ?
lisansi aslinda meirelesin tukuruk olayindan sonra yirtilmasi lazimdi cok berbat bir hakem uzerine bide fifa kokarti vermisler cok ilginc.
Oyunun bu kadar kötü olmasının sebebi tamamen hakemdir. İki takımında kaliteli ve etkili oyuncuları var, hakem sayesinde çok heycanlı ve zevkli geçicek bi maçı mahalle maçı olarak izledik.
Bu arada aynı şekilde şu oyunuyla avrupadan bir takım gs'ı da besler gönderirdi.
Hakem çok kötüydü dolayısıyla maç çok gergin geçti. Maçı izlediğim yerde (sivastayım) canımı zor kurtardım yeminle.
Herkes hakemden bahsetmiş ama takımlar nasıldı onu söyleyecek yok mu![]()
Hakemin doğruları:
-Dany'nin iki sarı kartı. Dengesiz iki müdahele, iki sarı kart. Tamamen yerinde bir karar.
-Sivas'ın bütün kırmızı kartları. Hatta Cicinho'nun kırmızı kartı geç bile kalmış bir karttı, topu yere vurduğunda görecekti ikinci sarıyı.
-2 penaltı pozisyonu. Cicinho net elle oynadı, tartışması bile yok. Drogba'nın pozisyonunda da müdahele var. Müdahele varsa kırmızı da normal, gol pozisyonunda adama arkadan kayarak geliyor sonuçta.
Hakemin yanlışları:
- Maçın bu kadar gerilimli olmasına doğrudan sebep olduğu kanaatindeyim.
- Eboue'ye ilk dakikalarda atılan dirsek kırmızı kart+penaltı. Adamın dudağı patladı, topla filan alakası yok olayın.
- Chedjou'nun müdahelesi penaltı olmalıydı.
- Burak'ın golü öncesindeki Selçuk'un müdahelesi bana göre fauldü.
- Cicinho 70 civarında topu yere vurduğunda ikinci sarıyı görmeliydi. Aynısını Fatih Terim yaptığında sınırdışı ediliyordu az daha.
Sahadaki futbola gelecek olursak;
- İki takım da gereksiz sertliklerle maçı çığırından çıkardı. Özellikle Sivasspor'un 2. yarıda kurallar dahilinde bir defansif müdahelesi yoktu neredeyse. Dolayısıyla maçta bu kadar bol kart çıkması normaldi.
- Sivasspor ilk yarının genelinde bize göre daha iyi oynadı. Ama pozisyona girmekte büyük sıkıntı yaşadılar. Galatasaray ise daha az ama daha verimli top kullandı. Özellikle 2. yarıda oyun üstünlüğünü de eline alan Galatasaray çok net pozisyonlar üretti, ancak değerlendirme konusunda aynı başarıya ulaştığımızı söyleyemem. 3 direkten dönen top, kaçan bir penaltı ve değerlendirilemeyen birçok pozisyon var. Özellikle 2. yarıdaki görüntüyle 4-5 farklı bir galibiyet alınabilecek bir maçtı bana göre.
- Maçın adamı bana göre Felipe Melo. Kesinlikle harika bir performans gösterdi, hem defansif hem ofansif olarak.
- Drogba mümkünse artık taç bile kullanmasın. Son yıllarda izlediğim en kötü penaltı atışıydı. Bu takımda 20-25 metre aralığındaki serbest vuruşlar ve penaltılar kesinlikle Selçuk'un işi olmalı.
- Aydın Yılmaz bu seneye fena başlamadı, bu tip performansa çok ihtiyacımız var. Biraz daha aktif olursa 25 yaşında patlama yaparak hepimizi şaşırtmış olacak.
çok afedersin ama hangi penaltı? Şu maçta 4 kere kendine darbe gelmediği halde hoplayan aydın'ın pozisyonu mu? Pozisyonu iyi izle lütfen, burda sürekli gs aleyhine yorum yapıyosunuz sanki hakem bariz gs tarafını tuttu gibi konuşmayın.
edit:bu arada maçın kaçıncı dakkası bilmiyom melo'nun arkadan hakeme gülmesi çok kmik bi görüntüydü![]()
Last edited by mpaker66 : 24.Kasım.2013 at 00:17
Özeti izledim de IcedEarth güzel yorumlamış hakemin yanlışlarını ve doğrularını katılıyorum kesinlikle.Bu arada Selçuk duran top olayını artık çözeceğiz demiş uzaktan vurulacak yerlerden frikikleri Sneijder-Drogba alır yakın frikikleri Selçuk'a bıraksınlar.Tabii penaltıları da.Böylece şu iş çözülsün.
Ya bu burak iyi forvet ama neden bu kadar bırakıyor kendini hic anlamıyorum butun mac yerlerde ya
Burak Yılmaz diye yazılır,
bildiğiniz gibi okuyun.