Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

11 45.83%
  • Berabere biter

4 16.67%
  • Sivasspor kazanır

9 37.50%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 102 sonuç

Konu: Galatasaray - Sivasspor | STSL 12. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Böyle birşey yok

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu nasıl maç ya ahahahha

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Drogbaya çalinan penalti bence komediydi bence penalti degildi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hakem maçı katletti. Cicinho'nun 2. sarı doğru ama öncesindeki Drogba'ya yapılan penaltıyı resmen uydurdu. O kırmızı da hatalı dolayısı ile. Hiç bir şey yoktu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007

İlk defa bir hakemi mimledim; Halis Özkahya. Önceleri hata yaparlar normaldir derdim de resmen maçı hiç etti adam yahu. Hakemsiz oynasak daha normal bir maç olabilirdi. Maçı kapattım 2 kırmızı bir penaltı daha olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Özkahya fena çuvalladı maçta.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Drogba bilerek kaçırmış demiş Fenerliler bilmiyom var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

toplamda kaç kırmızı oldu ve kimler atıldı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Penaltı penaltı değil doğal olarak kırmızı yanlıştı.Cicinho'nun 2.sarıdan gördüğü doğru karttı.Bence maçta hakemin doğru kararlarını yazalım buraya daha çabuk biter.Hayatımda gördüğüm en kötü hakem yönetimlerinden biriydi.Böyle 3 puan kazanacaksak hiç kazanmayalım daha iyi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

BAL liginde bile böyle kötü hakem görmedim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu meşhur "Fener atana kadar." muhabbetlerine gülüyor ve dalga geçiyordum da böyle uzatmalarında iki kırmızı bir penaltı olan maçların uzatılan dakikada saniyesinde bitmesiyle doğrusunun bu olduğunu anladım. Bundan sonra verdiği uzatmadan 10 saniye fazla oynatan hakem hakem değildir.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu meşhur "Fener atana kadar." muhabbetlerine gülüyor ve dalga geçiyordum da böyle uzatmalarında iki kırmızı bir penaltı olan maçların uzatılan dakikada saniyesinde bitmesiyle doğrusunun bu olduğunu anladım. Bundan sonra verdiği uzatmadan 10 saniye fazla oynatan hakem hakem değildir.
    Kurallarda en az X dakika uzatacaksın diyor sana, X. dakikada oyunu bitirmek zorundasın demiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@ William Rookwood

BAL liginde bile boyle kotu mac oynanmiyordur ama, hakem napsin. Yalniz bu hakem ciddi ciddi nasil lisans alabilmis, almis olsa bile nasil superlig hakemi olabilmis.

Ikinci yari mahalle maci gibiydi. Sivas cok daginik bir goruntu cizdi, Galatasarayin daha farkli kazanmasi gerekirdi. Avrupadan herhangi bir takim bugun Sivasi besler gonderirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    BAL liginde bile boyle kotu mac oynanmiyordur ama, hakem napsin. Yalniz bu hakem ciddi ciddi nasil lisans alabilmis, almis olsa bile nasil superlig hakemi olabilmis.

Ikinci yari mahalle maci gibiydi. Sivas cok daginik bir goruntu cizdi, Galatasarayin daha farkli kazanmasi gerekirdi. Avrupadan herhangi bir takim bugun Sivasi besler gonderirdi.
    Hadi süper lig hakemi olabilmis peki Fifa kokartı nasıl alabilmis ?

Uzun zamandır gördügüm en berbat hakemdi zaten geçmiş vukuatlarıda onun hakemligi bırak nasıl bir insan oldugunu gösteriyor.. Bknz. Rüştü'ye adam degilsin demesi , Meireles hakkında yalan rapor yazması gibi.Zaten TFF o rapor olayından sonra daha maç vermemeliydi bu adama madem yazdıgı raporu yalanlıyorsun demekki bu adam sahte rapor düzenliyor niye sahalara sürüyorsun tekrar ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Kurallarda en az X dakika uzatacaksın diyor sana, X. dakikada oyunu bitirmek zorundasın demiyor...
    Gördük ki öyle değilmiş durum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

lisansi aslinda meirelesin tukuruk olayindan sonra yirtilmasi lazimdi cok berbat bir hakem uzerine bide fifa kokarti vermisler cok ilginc.

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @ William Rookwood

Oyunun bu kadar kötü olmasının sebebi tamamen hakemdir. İki takımında kaliteli ve etkili oyuncuları var, hakem sayesinde çok heycanlı ve zevkli geçicek bi maçı mahalle maçı olarak izledik.

Bu arada aynı şekilde şu oyunuyla avrupadan bir takım gs'ı da besler gönderirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hakem çok kötüydü dolayısıyla maç çok gergin geçti. Maçı izlediğim yerde (sivastayım) canımı zor kurtardım yeminle.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Herkes hakemden bahsetmiş ama takımlar nasıldı onu söyleyecek yok mu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post

sivas bence guzel top oynadi ve cesurlardi , galatasaray ise eh milli takim arasi azcik bi toparlanma olmus gibi.

bu arada melo yine cok iyiydi bence takimdaki tek diri adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Sivas iyi takım ama Burhan'la Aydın'la olacak iş değil bu. Genel olarak topla sivas oynadı özellikle ilk yarı ikinci yarı biraz dengeliydi. 3 topumuz direkten döndü. Bide mancini maçta bi ara çıldırdı

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Gördük ki öyle değilmiş durum.
    Gördük ki diyorsun da bahsettiğin hakem zaten maçı katletti, bu yüzden yanlış kişiyi örnek gösterdin.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakemin doğruları:

-Dany'nin iki sarı kartı. Dengesiz iki müdahele, iki sarı kart. Tamamen yerinde bir karar.
    -Sivas'ın bütün kırmızı kartları. Hatta Cicinho'nun kırmızı kartı geç bile kalmış bir karttı, topu yere vurduğunda görecekti ikinci sarıyı.
    -2 penaltı pozisyonu. Cicinho net elle oynadı, tartışması bile yok. Drogba'nın pozisyonunda da müdahele var. Müdahele varsa kırmızı da normal, gol pozisyonunda adama arkadan kayarak geliyor sonuçta.

Hakemin yanlışları:

- Maçın bu kadar gerilimli olmasına doğrudan sebep olduğu kanaatindeyim.
    - Eboue'ye ilk dakikalarda atılan dirsek kırmızı kart+penaltı. Adamın dudağı patladı, topla filan alakası yok olayın.
    - Chedjou'nun müdahelesi penaltı olmalıydı.
    - Burak'ın golü öncesindeki Selçuk'un müdahelesi bana göre fauldü.
    - Cicinho 70 civarında topu yere vurduğunda ikinci sarıyı görmeliydi. Aynısını Fatih Terim yaptığında sınırdışı ediliyordu az daha.

Sahadaki futbola gelecek olursak;
    - İki takım da gereksiz sertliklerle maçı çığırından çıkardı. Özellikle Sivasspor'un 2. yarıda kurallar dahilinde bir defansif müdahelesi yoktu neredeyse. Dolayısıyla maçta bu kadar bol kart çıkması normaldi.
    - Sivasspor ilk yarının genelinde bize göre daha iyi oynadı. Ama pozisyona girmekte büyük sıkıntı yaşadılar. Galatasaray ise daha az ama daha verimli top kullandı. Özellikle 2. yarıda oyun üstünlüğünü de eline alan Galatasaray çok net pozisyonlar üretti, ancak değerlendirme konusunda aynı başarıya ulaştığımızı söyleyemem. 3 direkten dönen top, kaçan bir penaltı ve değerlendirilemeyen birçok pozisyon var. Özellikle 2. yarıdaki görüntüyle 4-5 farklı bir galibiyet alınabilecek bir maçtı bana göre.
    - Maçın adamı bana göre Felipe Melo. Kesinlikle harika bir performans gösterdi, hem defansif hem ofansif olarak.
    - Drogba mümkünse artık taç bile kullanmasın. Son yıllarda izlediğim en kötü penaltı atışıydı. Bu takımda 20-25 metre aralığındaki serbest vuruşlar ve penaltılar kesinlikle Selçuk'un işi olmalı.
    - Aydın Yılmaz bu seneye fena başlamadı, bu tip performansa çok ihtiyacımız var. Biraz daha aktif olursa 25 yaşında patlama yaparak hepimizi şaşırtmış olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by sananes View Post
    sivas'ın penaltısını dillendirmiyor bile spikerler helal olsun
    çok afedersin ama hangi penaltı? Şu maçta 4 kere kendine darbe gelmediği halde hoplayan aydın'ın pozisyonu mu? Pozisyonu iyi izle lütfen, burda sürekli gs aleyhine yorum yapıyosunuz sanki hakem bariz gs tarafını tuttu gibi konuşmayın.

edit:bu arada maçın kaçıncı dakkası bilmiyom melo'nun arkadan hakeme gülmesi çok kmik bi görüntüydü
    Last edited by mpaker66 : 24.Kasım.2013 at 00:17

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    çok afedersin ama hangi penaltı? Şu maçta 4 kere kendine darbe gelmediği halde hoplayan aydın'ın pozisyonu mu? Pozisyonu iyi izle lütfen, burda sürekli gs aleyhine yorum yapıyosunuz sanki hakem bariz gs tarafını tuttu gibi konuşmayın.

edit:bu arada maçın kaçıncı dakkası bilmiyom melo'nun arkadan hakeme gülmesi çok kmik bi görüntüydü

http://s7.directupload.net/images/131123/ru7hbpzv.swf

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç içinde koyulabilecek en iyi tepkiyi koymuş.Bizim gülüşü sahalara taşımış

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Kahkaha attım maçı izlerken buna

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Özeti izledim de IcedEarth güzel yorumlamış hakemin yanlışlarını ve doğrularını katılıyorum kesinlikle.Bu arada Selçuk duran top olayını artık çözeceğiz demiş uzaktan vurulacak yerlerden frikikleri Sneijder-Drogba alır yakın frikikleri Selçuk'a bıraksınlar.Tabii penaltıları da.Böylece şu iş çözülsün.

Ya bu burak iyi forvet ama neden bu kadar bırakıyor kendini hic anlamıyorum butun mac yerlerde ya

Burak Yılmaz diye yazılır,

bildiğiniz gibi okuyun.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri