Quote Originally Posted by mkkadi View Post
Si bence olayi cok ciddiye aliyor. Kaliteli bir oyun icin her turlu feedbacki degerlendiriyorlar. Bunu yapabilmek adina da oyunu bilenlerden ciddi sekilde faydalaniyor.

3 seneden beri test ekibindeyim. Orada actigim her konuya her soruna cozum odakli yaklasildi. Belli sira dahilinde cozuldu veya cozume alindi. Benim gibi bu test isini yapan cok insan var. Oyun su kisa donemde cok mesafe katediyor.

Birbirinin icine gecmis o kadar cok drgisken var ki bir hatayi duzeltmek icin bir degisken degistigi zaman baska bir yerde hata cikabiliyor. İnanin o kucuk hatalar belli zamanda cozume kavusuyor. Buyuk tabloda ise gercekci taktikleri oturtmak konusunda veya oyuna yansitmak konusunda ne kadar basarilar ona bakmak lazim. O kucuk hatalar karsilikli olabilecek seyler. Sans bazen sende olur bazen rakipte. ama buyuk tabloda taktik ayari yapamamak daha uyuz bir durum. Daha dusuk kalitede takimla buyuk bir takimi aciklarini bularak yenmek gibi. Orta sira takimla avrupaya gidebilmek gibi. Dortmundla CL finali oynamak gibi. Bana gore kadrosundan inanilmaz derecede faydalanan bir teknik direktorleri var. Oyun bunlari vermekte ne kadar basarili? Baslikta bunlarin konusuldugunu gormedim. Benim beklentilerim bunlar.

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hocam bunlar tartışılacak seviyede dahi değil bence. Ben bu oyunda simülasyon tanımına yakışacak kadar bi yapay zeka olduğunu dahi düşünmüyorum