Quote Originally Posted by nannar View Post
Fenerbahçe bu sezon yine son maça kalırsa bu kez son dakikada şampiyonluğu kaybedecek yazın kenara... Sezon içinde bu kadar futbol şansı sezon sonuna kadar giderse zaten bizim yapacagımız çok şey kalmaz. Siz ister "takım son ana kadar teslim olmuyor" diyin, ister başka birşey diyin bunun adı çok net "futbol şansı"dır. Bir takım 12 maçta 4 kere son dakika golüyle toplamda 8 puan ekstradan kazanıyorsa buna başka bir isim uydurmak saçma oluyor Yani Barcelona,Bayern ya da başka avrupa devleri erken mücadeleyi bıraktıkları için mi son dakika golleri bu kadar fazla değil ?

Fenerbahçe'nin 3 puanında alın teri yoktur diyen olmadı. Şike ile lekelenen sezon sadece bu sezon değil,gelecek sezonlarda da ne zaman Fenerbahçe geriye düşse özellikle deplasmanlarda tribünlerde söylenecek ilk marş olacak. bunun sorumlusu da o taraftar değil. buna katlanacaksınız mecburen. nasıl ki biz sizin futbol şansınıza katlanıyorsak
Bir şey sorucam ben neden 0-80 arası atılan goller futbol şansı olmuyor da kalan 10 dakikada gol atınca direk şans lafı yapıştırılıyor ?

Bu sence de çok saçma değil mi ? Bayern, Barcelona veya başka Avrupa devleri golü erken buldukları ve farkı kolay açtıkları için sonradan salmaya başlıyorlar evet.

Esas saçmalık ne biliyor musun bizim attığımız bu gollere şans kisvesi uydurulması. Biz bu golleri 80 dakika nasıl oynuyor ve daha önce nasıl atıyorsak öyle atıyoruz. Bu goller 25-30 metreden gelen bir şutla olmuyor ya da karambolde birine çarparak olmuyor ki. Hepsi bizim oyuncularımızın bitiriciliği ile gerçekleşiyor.

O aradaki fark önce bir erisin de ondan sonra son dakikaları düşünelim. Gelecek hafta ligin son maçı olsa ve biz kaybetsek yine şampiyon oluyoruz sonuçta. Fark insin hele bir sonra yaparız bu hesapları.