Yahu; Fenerbahçe'de ki 3. sezonum 100. maçıma çıkmak üzereyim, favori kulübüm Fenerbahçe. Mancini Valencia'ya gitti, gider gitmez bana gelen teklife bakın. Sizce gerçekte böyle bir olay olabilir mi?
![]()
Yahu; Fenerbahçe'de ki 3. sezonum 100. maçıma çıkmak üzereyim, favori kulübüm Fenerbahçe. Mancini Valencia'ya gitti, gider gitmez bana gelen teklife bakın. Sizce gerçekte böyle bir olay olabilir mi?
![]()
Selim Soydan, Galatasaray'in basindayken Fatih Terim'e teklif goturduklerini soylemisti yakin zamanda.![]()
F.Bahçe'nin Arda'yı istemesi... Favori olmak teklife mani değil. Bu kadar da olmaz derken biraz abartmışsın.
http://skorer.milliyet.com.tr/-fatih...01/default.htm
Bence bu kadar da olmaz demek yerine biraz boburlenmen lazim. En onemli rakibin seni istiyor.![]()
bence çok güzel bi durum
hatta keşke SI böyle durumlarda yönetime şantaj yapma şansı verse bizenasıl futbolcuya teklif geldiğinde adam sözleşme şartlarında iyileştirme istiyorsa bize teklif geldiğinde de transfer bütçesini artırın yoksa giderim diyebilsek çok güzel olur
![]()
Evet ama herzaman papaz pilav yemiyor
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu olayın olabilirliği farklı bir konu ama özellikle 13'te menajer transferleri gerçek dışıydı. Bir takımın hocası kovulduğunda sırayla 5-6 takım bundan etkileniyordu. A takımı hocasını kovuyor, gidip B takımının hocasını alıyor, B gidip C'den alıyordu. Neredeyse 5-6 takıma kadar gidiyordu bu durum.
14'te durum ne bilmiyorum ama 13'te ciddi sıkıntıydı. Aklıma geldi belirteyim dedim.
Bu benim başıma çok önce gelmişti=)
http://forum.turksportal.net/vb/show...=116862&page=7
Santaj yapmaya gerek yok, baska bir takimla mulakata girdiginiz anda mevcut yonetim kalmanizi istiyorsa yeni teklif getiriyor zaten. Sartlari o sirada iyilestirebiliyorsunuz
Bu gayet olağan, güzel bir detay. Böyle tepki vermenizi anlayamadım.
Favori takımı Fenerbahçe olup, Fenerbahçe'yi yönetirken teklif gelmesi hele hele sezon içinde anlamsız. Dünyada örneği var mı acaba sezon içinde ezeli rakibine giden teknik adam Rangers'ın başında iken Celtic'e giden. Lazio'da iken Roma'yı yöneten.
Dünyada örneği yok ama o kadar çok şey var ki artık FMde sıkıntı olan artık bunlar normal geliyor. Herkes yazmış bi şeyler olabilir bunlar filan diye. Peki FM 2008de olsaydı ne diyecektik bizhata düzeltilmesi lazım.. O zaman hata olacaktı şimdi ise diğer şeylerden buna laf bile edemiyoruz olabilir neden olmasın ki diyoruz
![]()
turksportal...
Maç motoru düzelsin başka bir şey istemez![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim başımada geldi sitede ki mevcut kariyer'de bulabilirsiniz.