sat gitsin yerine oyuncu bulmak zor ama 52 mnt tl ye
sat gitsin yerine oyuncu bulmak zor ama 52 mnt tl ye
Evet, teklif 52m euro (144m TL). Aksama profilini buraya yuklerim. Januzaj'da baya iyi durumda, ona da habire teklif yagiyor ozellikle chelsea ve man city'den ama turk asilli oldugu icin hayatta satmam onu.
@xwerswoodx Ayew hakikaten cok iyi oyuncu, takiminda en sevilen oyuncusu zaten. Yabanci sinirlamasi olmasa satmayi aklimdan bile gecirmem. Takimin kaptani su anda ve hakikaten kanatta cok iyi is yapiyor, ama 2 senedir ortasahaya Box to Box midfielder olarak adapte etmeye calisiyorum, sirf pozisyon antremani yaptirmama ragmen hala adapte olamadi. En sonunda pes ettim bende, Mascherano'yu aldim on libero mevkii'ne.
Takimin geneli olarak.. hmm, su anda 2016'dayim, pek Galatasaray'a benzer hali kalmadi takimin. Amrabat, Chedjou, Sabri filan postaladim hepsiniAvrupa'daki ideal 11 soyle:
Ter Stegen - Corchia, Balanta, Semih (O.Toprak), J.Silva - Mascherano, Gundogan - Ayew (Vitinho), Quintero, Januzaj - Mitrovic
Turkiye ligi icin elimde: Emre Can, Levin Oztunali, Onur Kivrak, Hakan Aslantas, Selcuk Inan, Burak Yilmaz gibi oyuncular var, donusumlu oynatiyorum bunlari.
Vitinho ve Januzaj daha gelisimlerini tamamlamadiklari icin ikiside zayif halka. Kanatlara adam almak istiyorum bu yuzden. Ayew sol kanatta cok iyi, ama sampiyonlar ligi kazandiracak kadar iyi degil. Bayern, Barca, Real gibi takimlara denk gelince etkisiz kaliyor, ozellikle deplasmanda. Herhalde sag kanada Lucas Moura, sol kanada Mario Gotze alicam. Eger gelseler Neymar ve Oscar'i alirdim ama futbolcular gelmek istemiyor![]()