Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 326 sonuç

Konu: Bursaspor Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Daum getirilecek en uygun hocalardan biriydi. Yalnız Bursaspor'da olumsuz hava hakim. Yönetime karşı taraftar ikiye bölünmüş durumda. Tam şaha kalkmışken Bursaspor rahmetlinin ölümü hiç akmadı. Bir kaç kötü sonuçla birlikte iyice kaos ortamı oluşabilir. Transferde gerekli takviyeler bir an önce yapılmalı.

Nesil
    2006

Takımın planlaması yapılırken hatalar yapıldı bence, bunda Hikmet Karaman'ın ne kadar payı var bilemiyorum. Christoph Daum bunu ne kadar düzeltebilecek? Göreceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Forma Sırt Sponsorumuz ULUDAĞ LİMONATA

Sektöründe 1930 yılından bu yana faaliyet gösteren, kentimizin ve ülkemizin önemli markalarından olan Uludağ İçecek, 2013-2014 sezonunda formamızın sırt sponsoru olmuştur. Formamızın sırt kısmında Uludağ Limonata reklamı yer alacaktır.

Uludağ İçecek Yönetim Kurulu’na, Kulübümüze vermiş oldukları değerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bursaspor Kulübü

Yönetim Kurulu

---------

Yapı ve Yaşam Sponsorumuz KOÇTAŞ

Ev geliştirme perakendeciliğinin önde gelen kuruluşlarından birisi olan Koçtaş, 2013-2014 sezonunda Yapı ve Yaşam Sponsorumuz olmuştur.

Koçtaş Yönetim Kurulu’na, Kulübümüze vermiş oldukları değerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bursaspor Kulübü

Yönetim Kurulu

---------

Teknoloji Sponsorumuz BİMEKS

Türkiye’nin önde gelen teknoloji mağazalarından birisi olan BİMEKS 2013-2014 yılında Kulübümüzün resmi teknoloji sponsoru olmuştur.

BİMEKS Yönetim Kurulu’na, Kulübümüze vermiş oldukları değerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bursaspor Kulübü

Yönetim Kurulu
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kulübümüz, K. Tarkan Batgün'ü "Scouting Direktörlüğü" görevine getirmiştir. Hocamız, Scouting ekibimizin yurt içi-yurt dışı yapılanması ve yönetiminden sorumlu olacaktır.

Eski futbolcu ve teknik direktörlerimizden Yalçın Gündüz, Gençlik Geliştirme Program Sorumluluğu görevine getirilmiştir.

Bursaspor Kulübü
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bursa, Fenerbahcenin yerine katilacak takimin kurayla belirlenmesi kararindan sonra Uefa tahkim kuruluna basvuruyormus itiraz icin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bursa, Fenerbahcenin yerine katilacak takimin kurayla belirlenmesi kararindan sonra Uefa tahkim kuruluna basvuruyormus itiraz icin
    bursa gitsin kumda oynasın valla git abuk subuk bi takıma elen sonra itiraz et itiraz edicek bi takım varsa salzburg bence

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

@Facx O halde öğren almanca avusturya forumlarında yaz sen kardeşim şinitselsporlu seni.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Resmi sitedeki ilgili yazı şöyle;

CAS tarafından Fenerbahçe hakkında 28.08.2013 tarihinde açıklanan kararın ardından, UEFA Acil Durum komitesi, bu akşam üzeri yaptığı açıklama ile, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda elenecek tüm takımların kuraya katılmasına ve Fenerbahçe'nin yerine gruplara katılacak takımın, bu kurayla belirlenmesine karar verildiği bildirilmiştir.

Bursaspor Kulübü olarak süreci en başından beri yakinen takip etmekte ve hukuki olarak gerekli müdahale ve başvuruları yapmaktayız.

16.08.2013 tarihinde UEFA Genel Sekreterliğine yazılı başvuruda bulunularak, CAS tarafından UEFA Tahkim Kurulu kararının onanması halinde Kulübümüzün Avrupa kupalarına katılması talep edilmiştir. Bununla birlikte UEFA tarafından bu akşam yapılan yazılı açıklamada, Kulübümüzün talebi yönünde karar verilmemiştir. Bursaspor Kulübü olarak, yapılan açıklama ve verilen kararın UEFA statülerine aykırı olduğu inancındayız.

Ülkemizin hakkının yendiği inancıyla, TFF’nin bu konuyu ele alarak, UEFA nezdinde Kulübümüzün menfaatlerini koruyacak girişimlerde bulunması gerekmektedir.

Hukuken hatalı olarak verildiğini düşündüğümüz bu karara karşı derhal UEFA Tahkim Kuruluna gerekli başvuru Kulübümüzce yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine saygı ile arz olunur.

Bursaspor Yönetim Kurulu
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Salzburg zaten gruplara kaldı. FB'nin yerine play-off ta elenen bir takımı alırlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by carlito94 View Post
    @Facx O halde öğren almanca avusturya forumlarında yaz sen kardeşim şinitselsporlu seni.
    salzburgun gruplara kaldığını bilmiyordum eğer kalmasaydı hak salzburgun du o yüzden dedim bursa nın saçma sapan bi takıma elenmesine sinir oldum şahsen avrupada ts ve bursayı destekliyorum galatasaray dışında ama hak etmediği bi şekilde gruplara kalmasıda saçma olur ama şu durumda en az diğer elenenler kadar hak ediyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor Serdar Aziz'in yerine kaliteli bir stoper almadıkça çok maç kaybeder. O kadar yetersiz ki Serdar Aziz. 2 yıl öncede aynı fikirdeydim hala aynı fikirdeyim. Nerede ne yapması gerektiğini bilmeyen, panikleyen, yetersiz bir topçu.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Batalla bugün basın toplantısıyla kulüpten ayrılacağını açıkladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne oldu ki bu adama ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Daum ile sorun yaşadı sanıyorum.Ancak bu tip şeyler olabilir yani futbolun içinde olabilen bir olay sen Daum giderse ancak o zaman oynarım dersen kendi fişini çekersin.Senin için hocanın kim olduğunun bi önemi olmamalı sorun yaşayabilirsin ertesi gün bir şey olmamış gibi devam edersin olayı büyük ihtimalle Batalla uzattı ve kendi fişini çekti.3 Büyükler'de rahatlıkla oynayabilecek bir isim ama Türkiye'de devam etmek istiyor mu bilemem orasını kesinlikle çok kaliteli bir isim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Eğer Beşiktaş Klübü bir Ronaldinho transferi ile uğraşıyorsa bu adam Ronaldinho transferinide gölgede bırakır özelliklede vereceği garanti performans olarak, fakat transferin gerçekleşmesinde sorun Batalla olmaz Bursa olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Büyük ihtimalle görüşmeleri olmuştur 3 büyüklerden birileriyle. Yoksa sözleşmeli bir oyuncu hocayla anlaşamıyorum deyip, takımdan ayrılıyorum diyemez kolaylıkla.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye'de devam etmek istemiyor.

Sanırım maçtan önceki gece elinde bir poşette alkol ile görüntülenmiş. Daum da buna haliyle kızmış. Fakat haddinden fazla tepki gösterdiğini düşünüyorum ben yoksa Batalla böyle bir karşılık vermezdi cevap olarak.

Sonuç olarak Türkiye'de devam etmek istemiyor. Katar'dan gelen teklif vardı sezon başında gitmek istememişti, büyük ihtimalle yolu belli.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ligte Fenerbahcede gormek istedigim ender oyunculardandi Batalla. Alsak keske

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Takımın beyninin gidecek olması kötü olacak , Belluschi'de bu işten yara alır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Türkiye'de devam etmek istemiyor.

Sanırım maçtan önceki gece elinde bir poşette alkol ile görüntülenmiş. Daum da buna haliyle kızmış. Fakat haddinden fazla tepki gösterdiğini düşünüyorum ben yoksa Batalla böyle bir karşılık vermezdi cevap olarak.

Sonuç olarak Türkiye'de devam etmek istemiyor. Katar'dan gelen teklif vardı sezon başında gitmek istememişti, büyük ihtimalle yolu belli.
    O Sestak. Yanlış olmasın...
    Sentugo.

Biz guzel yildizlari harcamayi cok iyi biliriz. Hele kan emici baskanlar ve yoneticiler oldukca daha cok yildizlar kayar bu ulkede cok uzuldum ben sahsen

Sorun her ne olursa olsun Batalla'nın yaptığı çok acemice davranış. Bir sorun varsa önce yönetimle çözüm yolu aranır basınla değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    O Sestak. Yanlış olmasın...
    Pardon, evet Sestak.

DAUM ESTİ GÜRLEDİ
    Her şey Sivasspor maçı öncesinde başladı. Batalla, takım arkadaşları Sestak ve Belluschi gibi Mudanya Yolu üzerindeki Erguvan Sitesi’nde kalıyordu. Sivas maçından iki gece önce sabaha karşı 04.00’te Sestak’ın sitenin yakınındaki bir marketten votka-vişne alışı bir Bursaspor taraftarınca fotoğraflandı. Durumdan görevlilerin de haberdar olmasını isteyen taraftar, fotoğrafı kulübe gönderdi. Konu teknik direktör Christoph Daum’a kadar ulaştı. Takımın Sivasspor deplasmanında aldığı 2-1’lik yenilgi sonrası çılgına dönen Daum, votka olayını gündeme getirdi.

BUNU HAK ETMEDİM’
    Batalla’nın Sestak ve Belluschi ile birlikte ‘alkol partisi’ yaptığı imasında bulunan Daum, “Takımın lideri olması gerekenler alkol partisi yapıyor. Sahada koşmuyor. Takımın gençleri Şamil ve Murat bile sizden daha fazla emek veriyor” deyince duygusal yapısıyla bilinen Arjantinli bu sözleri sindiremedi. Derhal menajerini Bursa’ya çağıran 29 yaşındaki yıldız, ilk olarak Erguvan Sitesi’ndeki evini boşalttı. Ve önceki gün ‘vedasını’ açıklaması, ‘votka-vişne’ ile başlayan olayı, dönülmez bir noktaya getirdi.

Quote Originally Posted by kaanbjk07 View Post
    Sorun her ne olursa olsun Batalla'nın yaptığı çok acemice davranış. Bir sorun varsa önce yönetimle çözüm yolu aranır basınla değil.
    Aramadıgını nereden biliyoruz ? Zaten basın bu yoneticilerin ve baskanların tekelinde değil mi? Veriyorlar parası neyse yazdırıyorlar Batalla'yı kim düşünür.

Avrupa'da bırak vişne votkayı gay seks partisi düzenleseler bile böyle takımın sembolu oyunculara çiçek gibi bakarlar el üstünde tutarlar. Boş sayfayı verirler önüne istediğin gibi doldur imzala derler.

Sonra bizde niye Totti yok Gerard yok, Zanetti yok.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Aramadıgını nereden biliyoruz ? Zaten basın bu yoneticilerin ve baskanların tekelinde değil mi? Veriyorlar parası neyse yazdırıyorlar Batalla'yı kim düşünür.

Avrupa'da bırak vişne votkayı gay seks partisi düzenleseler bile böyle takımın sembolu oyunculara çiçek gibi bakarlar el üstünde tutarlar. Boş sayfayı verirler önüne istediğin gibi doldur imzala derler.

Sonra bizde niye Totti yok Gerard yok, Zanetti yok.
    Türkiye'de futbolcuya değer verilmiyor bu konuda katılıyorum, fakat futbolcu da yönetime ve patronuna saygısızca davranabiliyor. Karşılıklı bir durum bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yabancılar da genelde içki içmek çok sıradan bir olaydır. Daum neden saçma bir şekilde bunu öne sürmmüş acaba. Ben hiç bir zaman samimiyetine inanmıyorum daumun. Ben olsam hocayı yollar oyuncuyla devam ederdim.

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yabancılar da genelde içki içmek çok sıradan bir olaydır. Daum neden saçma bir şekilde bunu öne sürmmüş acaba. Ben hiç bir zaman samimiyetine inanmıyorum daumun. Ben olsam hocayı yollar oyuncuyla devam ederdim.
    Katılıyorum, daumunda geçmişini biliyoruz, neler kullanıdığını neler yaşadığını.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Olayın gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum;

Sen bu taraftarın en değer verdiği adamsın, haklı olsan bile taraftara bunu yapmamalısın. Ki bence haksızsın. O kadar orantısız paralar alıyorsunuz, maçtan 1 gün öncede içmeyiver. Bu kadarına da dikkat et yani. Sadece top oynuyor ve o kadar parayı götürüyorlar ama hala trip atıyorlar. Kabullenemiyorum ben
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oturdum editörden inceledim.

--> Ethem Ercan Pirgül: Stoper, 20 yaşında, 186 cm boy, 92 CA, -6 PA (Maksimum 120 oluyor)

--> Oğuzhan Aynaoğlu: Sağ kanat, 21 yaşında, 180 cm boy, 85 CA, 113 PA

--> Fernandao: Forvet, 26 yaşında, 192 cm boy, 128 CA, 134 PA

--> Renato Caja: Ofansif orta saha, 29 yaşında, 173 cm boy, 131 CA, 138 PA

--> Taşkın Çalış: Sağ/Sol Kanat, 20 yaşında, 181 cm boy, 90 CA, -7 PA (Maksimum 140 oluyor)

--> Onurcan Piri: Kaleci, 19 yaşında, 170 cm boy, 65 CA, -7 PA (Maksimum 140 oluyor)

Küçük bir değerlendirme yapacak olursak, eğer bu veriler doğruysa transfer edilen gençlerden sadece Taşkın Çalış işime yarar. Kaleci Onurcan Piri'nin boyu çok kısa, Oğuzhan'ın yaşı gelişmek için sıkıntılı, Ethem'in potansiyeli yok.

Mevcut şartlarda 125 CA lı Pinto yerine 128 CA lı Fernandao neredeyse aynı tarz oyuncular. Hem oyunda hem gerçek hayatta çok fazla gol atabileceğini düşünmüyorum. (Bursa ile oynadığı maçların hepsini izledim...)

Caja ise Belluschi'nin yokluğunda orayı çok rahat dolduracaktır. Çünkü yabancı sınırı diye birşey var...

Frey - Civelli - Taiwo - Belluschi --> vazgeçilmez dört kişi.
    Sestak - Basser --> son 7 haftada devamlı oynayan oyuncular

Hadi Basser yerine Şener'i çekmez zorunda kaldık, onun altına da gelecek sezonlar içni Ozan'ı monteledik diyelim, 1 yabancı hakkı buradan gelir.

Hadi Sestak yerine yeri transfer edilen yabancılar denenecek diye varsayalım, 1 yabancı hakkı da buradan;

Frey - Şener - Civelli - Serdar - Taiwo - Şamil - Belluschi - Caja - Kazım - Ferhat - Fernandao

ilk 11'ini ilerleyen günlerde göreceğiz. Bu 11 ne kadar başarılı olur orasını kestirmek zor.

Bu 11'i yedekleyecek Ozan İpek, Sestak, Basser, Murat Yıldırım, Enes, Batuhan gibi adamlar var. Defans hattımız çok iyi olmasına rağmen hücum hattımızın sıkıntılı olduğunu kabul ederek ve geçen sene ilk yarıda eriştiğimiz 24 puana yine erişerek bir gram yol gitmediğimiz, üstüne üstlük rakiplerin daha fazla puan toplaması sebebiyle geriye gittiğimiz açık. Geen sene lig sonunda ulaştığımız 55 puanı bu sene geçeceğimizi düşünüyorum.

Bizim durumumuzda olan tüm takımlar tabii ki Avrupa kupaları için epey avantajlı olduklarını düşünüyorlar. Şike sebebiyle Fener gelecek sene olmayacağından, hiç yoktan yere bir takım şans kazanıyor.

Hayırlısı olsun diyelim...
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

KALECİLER

Sebastien Frey, Harun Tekin, Bekir Sevgi, Onurcan Piri, Okan Koçuk

DEFANS

Ethem E.Pülgir, İbrahim Öztürk, Michael Basser, Ozan Tufan, Renato Civelli, Serdar Aziz, Şener Özbayraklı, Tawe Taiwo, Ertuğrul Ersoy,

ORTA SAHA

Ferhat Kiraz, Fernando Belluschi, Murat Yıldırım, Oğuzhan Aynaoğlu, Ozan İpek, Renato Caja, Şamil Cinaz, Taşkan Çalış, Tuncay Şanlı, Yasin Pehlivan, Volkan Şen, Bekir Yılmaz

FORVET

Colin Kazım, Enes Ünal, Jose Fernandao, Batuhan Altıntaş, Stanislav Sestak, Sercan Yıldırım
    Sentugo.

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri