+ Kaleciler için hazırladığın çıktıyı bu sefer defans bölgesi için istiyorum
- Hemen geliyor hocam
Evet defans hattımızın dosyası da gelmişti
Defans hattımızda da potansiyelli gençlerimiz vardı. Tabii bu potansiyeller bizim antrenör kadrosunun fikirleri dışardan değişkenlik gösterebilir illaki ancak gelişeceklerine inanıyorum ve bunu hep beraber göreceğiz inş. Hemen göze çarpan bikaç oyuncum vardı. Aslında bonservis bedelleri de fena sayılmaz satıp para kazanabilirdik ancak bu riske girmeye gerek yoktu böylesine genç ve gelecek vaad eden oyuncuları bulamayabilirdik ve bulsak da fiyat olarak tuzlu gelebilirdi
Defans hattının yıldızlarından Mellor oldukça çok yönlü bir oyuncu. Açıkçası sağ bek orta saha stoper kararsız bırakıyor. Markajını biraz daha artırabilirse gelecek adına temel iskelet oyuncumuz olabilir. Genç ve potansiyelli tek handikapı sezon sonu sözleşmesi bitiyor biran önce masaya oturup uzatma talep edicez.
Stoper görünse de aslında MC çalıştırıp orada oynamasını isteyeceğim kendisinden. Bence orada daha çok iş yapar mevcut haliyle stoper oynatmak anlamsız olur teknik özelliklerini kullanmak lazım. En olmadı satış listesine koyabiliriz.
Yine çok yönlü gelecek vaad eden bir oyuncumuz. Melloru kullanacağım bölgeye bağlı olarak kendisine 11 yolu açmayı düşünüyorum heba etmek istemiyorum çocuğu.
+ Dostum defans incelememi de bitirdim. Dugdale ve Audeli listeye ekle
- Ama hocam takımın uzun boylularından ikisi de
+ Bilgisayarı açıp verilerine bi bakar mısın geçen yıl neler yapmışlar ? Bence o istatistikleri yakalayacak oyuncular bulabiliriz rahatlıkla. İkisinin de 100 binden fazla ederi var ve özellikle Audelin aldığı maaşı haketmediği kanaatindeyim. Bunlara ek olarak Turtonu da ekle listeye mevkiindeki arkadaşlarıyla rekabet edecek seviyede değil